Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НФСБ представи кандидатите си за кметове на Варна и Добрич

Йордан Апостолов (в средата) е кандидатът за кмет от НФСБ за Добрич
Снимка: Мая Щърбанова

Първият официално обявен кандидат за кмет на Варна за предстоящите местни избори от парламентарно представена партия е Димитър Карбов от НФСБ. Той беше представен от Валери Симеонов - депутат и лидер на партията, който каза, че това е достойна кандидатура и че НФСБ се явява самостоятелно на изборите във Варна.

Карбов е и водач на листата на общинските съветници. Той посочи,че в местния парламент като съветник той и колегите му са спазвали етиката и достойното поведение на патриоти.

Валери Симеонов каза още,че в общините Девня и Белослав НФСБ и ВМРО издигат общи кандидати за кметове и съветници,както и в Пловдив,но се очаква във вторник следващата седмица да обявят и останалите си кандидати в страната.

НФСБ представи и депутата Йордан Апостолов като кандидат за кмет на Община Добрич. Обявяването му за включване в надпреварата за кметския пост направи председателят на партията Валери Симеонов.

Добрич има нужда от деен кмет, от човек, който да работи не за себе си, а за гражданите, заяви при представянето на кандидатурата за кмет на НФСБ Валери Симеонов.

Според кандидата Йордан Апостолов последните години на управление на Добрич са довели до загубване на доверието на хората към институциите.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.