Милка Христова: Кандидатурата на Мая Манолова беше подкрепена безусловно

Милка Христова
Снимка: БГНЕС

Кандидатурата на Мая Манолова беше подкрепена безусловно, заяви зам.-председателят на градската организация на левицата в София и член на Изпълнителното бюро на БСП Милка Христова.

„Въпросът беше поставен така – след подреждането на листата да се проведе среща с Манолова, на която да се разговаря за нейните приоритети и доколко те съвпадат с приоритетите на БСП, изразени в предизборната платформа. Респективно – работа по тези приоритети и търсене на общото в двете платформи. Условие по отношение на избора не е поставено, а напротив“, обясни Христова в интервю за предаването „Преди всички“ на програма „Хоризонт“.

Въпросът е в създаването на унисон, а не в поставяне на условия

Мая Манолова е с изграден и доказан социален мироглед и досега изразяваните от нея позиции съвпадат в голяма степен с нашите виждания за развитието на града, добави тя и декларира: „В никакъв случай нямаме намерение да правим каквито и да било ограничения по отношение на вижданията на Манолова за развитието на града“.

Голямата цел

Необходима е промяна на модела на управление на София, изказа мнение Милка Христова. Според нея тази кандидатура ще бъде подкрепена и на национално ниво.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл. 

ВИЖТЕ ОЩЕ

10-годишно момче e в тежко състояние във Велико Търново, след като беше затиснато от гума на камион

10-годишно дете е в критично състояние и с опасност за живота в областната болница във Велико Търново, след като гума от камион падна върху гърдите му. Инцидентът се случил тази вечер в парк „Дружба“ в старата столица, където на площадка за уличен фитнес при игра на група деца автомобилната гума паднала върху момчето. От общината..

публикувано на 17.07.19 в 22:04
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33