Време за живот

Снимка"Време за живот" е предаването за теб, за този, който обича музиката, която и ние обичаме, за хората, които вярват, че с работа, талант и усилия нещата могат да се случват, за тези, които знаят как да се забавляват и да продължават да се развиват! 

С теб сме всяка сряда след новините в 19.00 часа! Само по Хоризонт :)

https://www.facebook.com/VremeZaZivot

zajivot@bnr.bg

Публикации

A to JazZ 2019 - Christian Scott aTunde Adjuah

Крисчън Скот аТунде Аджуа - "вождът" на съвременната джаз култура

Ето че отмина онзи най-чакан летен уикенд от столичани и гостите на София. За девета поредна година „A to Jazz Festival“ беше едно прекрасно преживяване за сетивата. Фестивалът предостави на всички почитатели на джаз музиката възможността да чуят и..

обновено на 23.07.19 в 18:43
Концерт на Snarky Puppy - Белград, 23.06.19

Приливната вълна на Snarky Puppy "заля" Белград

Преди броени дни в сръбската столица Белград се състоя дългоочакваният концерт на джаз великаните от американската формация "Snarky Puppy". Това беше и техен своеобразен дебют в този регион на Европа. Концертът на бандата е част от голямото им световно..

публикувано на 27.06.19 в 17:00

Късо кино на необичайни места

В последните няколко години забелязваме приятната тендеция филмови прожекции да напускат пределите на киносалоните и да стават достъпни навсякъде и по всяко време. С това предизвикателство са се захванали и хората от екипа на "Кинематограф" - една от..

публикувано на 14.06.19 в 17:43

"Sofia Drum Fest" - първият голям форум с "музикални клиники" за барабанисти в България

На 2-ри юни в столичният клуб "Mixtape 5" ще се състои първи по рода си фестивал за барабанисти . Всеки един от специалните гост-лектори на "Sofia Drum Fest" ще представи по една "музикална клиника" за гостите на събитието. Организатор на фестивала е..

публикувано на 01.06.19 в 20:34

Аудиторията на ТЕDx цени искреността и емоцията

Десислава Бошнакова: Едно от най-хубавите задължения на екипа на TED e да си отваря сетивата за хора с добри идеи  На 13 април в София ще се проведе поредното издание на ТЕDx – eдно от най-вдъхновяващите събития в България. ТЕD е световната..

публикувано на 02.04.19 в 09:26

Арканхел: Никога не съм изпитвал страх как ще възприемат "Еструна"

"Искахме да дадем най-доброто от себе си, за да се получи това невероятно качество." Той е  Франсиско Хосе Арканхел Рамос  и във вените му тече испанска кръв, а сърцето му е запленено от необятността на българската фолклорна песен. Познава..

публикувано на 25.03.19 в 09:21

„ВСИЧКИ ОБИЧАТ СИАТЪЛ“ – 250 истории за грънджа – музиката, която тече във вените на града

През 90-те години почти всички тийнеджъри в България се опитват да разгадаят мистерията и мрачния чар на един град, кръстен на индиански вожд. Сиатъл. Един от символите на „големия вожд“ е Космическата игла, от чийто връх се вижда целият град, но..

публикувано на 29.01.19 в 18:02

Афро-перуански ритми и още музикални пътешествия в третата част на LIVE IN DA HOUSE

На 26-ти септември, от 20.00 ч., в предаването „Време за живот“ по програма „Хоризонт“ предстои третият епизод на специалната поредица концерти на живо от Второ студио на БНР. Всяка сряда до края на месеца, LIVE IN DA HOUSE представя едни от..

публикувано на 25.09.18 в 17:36

Качествен фънк и много настроение във второто издание на LIVE IN DA HOUSE

На 19-и септември, от 20.00 ч., в предаването „Време за живот“ по програма „Хоризонт“ предстои вторият епизод на специалната поредица концерти на живо от Второ студио на БНР. Всяка сряда до края на месеца, LIVE IN DA HOUSE представя едни от..

публикувано на 18.09.18 в 20:29
Jeremy? и звукорежисьорът Константин Райдовски в апаратната на Второ студио на БНР.

Предаването „Време за живот“ представя LIVE IN DA HOUSE

На 12 септември БНР поставя началото на поредицата от концерти LIVE IN DA HOUSE с JEREMY?, които ще се поразровят в детските спомени, за да се върнат към първите сценични изяви, а след това музиката ще говори. Всяка сряда до края на..

публикувано на 11.09.18 в 13:04