Закуска на тревата

Some Details
Публикации

Новите технологии в зъболечението гарантират качествена грижа

Роботизирането  и навлизането на новите технологии в лечението и естетиката на зъбите са тенденции в денталната медицина, които осигуряват прецизност и качество.  С тяхна помощ поставянето на импланти, фасети и коронки е бърза и минимално..

обновено на 12.06.18 в 18:53

Лятна куклено-театрална школа отваря врати на 18 юни

Столичният куклен театър организира за първи път Лятна куклено-театрална школа "Куклени вълшебства",  която ще твори от 18 юни до 13 юли 2018 г. в сградата на театъра на ул. „Ген. Гурко“ 14 всеки работен ден от 10 до 17 часа. По време на занятията..

публикувано на 12.06.18 в 14:44

Български фотограф взе награда за кулинарна книга в Китай

Българският фотограф Илиан Илиев, който живее и работи в Кеймбридж, получи престижна първа награда в категорията "Най-добра книга за професионалисти" ("Best book for professionals") за книгата си "The Bulgarian Chefs" ("Българските готвачи") на..

публикувано на 11.06.18 в 14:38

Четвъртото издание на „Байканджии“ е на 2 юни

На 2 юни ще се проведе четвъртото издание на велоеко   състезанието "Байканджии" в Априлци, за което можете да се регистрирате до края на май  във фейсбук страницата на състезанието. И тази година надпреварата е "свободна от пластмаса".  Със..

публикувано на 28.05.18 в 10:52
Отбелязване на Деня на Африка в София

Денят на Африка бе отбелязан в София с разнообразни културни прояви

На 25 май 1963 година е учредена Организацията за африканско единство.  Това се случва в столицата на Етиопия – Адис Абеба, където е нейното седалище. 32-те независими африкански държави  се обединяват в името на свободата, развитието и напредъка на..

публикувано на 28.05.18 в 10:24

Фотоизложба за Кирил Господинов в Морската градина във Варна

Вероятно помните не една и две култови реплики от популярния филм "Баш Майстора", с който актьорът Кирил Господинов стана любимец на публиката. На интерактивната изложба "Кирил Господинов - БАШ МАЙСТОРА ЗАВИНАГИ", открита в арт салона на Радио Варна, са..

публикувано на 22.05.18 в 14:03

Явор Велчев-Яви представи новата си песен

Явор Велчев-Яви, фронтменът на група Indigo Kids, който гради и успешна солова кариера, представи новия видеоклип към песента Аbout you, записана в Дрезден, в ефира на БНР. "Песента е специална поради много причини. Тя е продукт на моята съвместна..

публикувано на 14.05.18 в 10:28

Къмпинг и Караванинг Експо 2018 се провежда днес и утре в София

Къмпинг и Караванинг Експо 2018 се провежда днес и утре в София на бул. "Цариградско шосе", 7-ми километър, а БНР е медиен партньор на инициативата.  Изложението е единствено по рода си в България и е строго посветено на къмпинга и караванинга. Там..

публикувано на 12.05.18 в 11:05
Красимир Каракачанов открива паметника на загиналите във войните жители на селото

По идея на ученици в село Драговищица беше открит паметник на загиналите във войните жители на селото

Как се пази паметта и дали е възможно наследството на едно несъществуващо училище да бъде памет за поколенията? Това е една история от костинбродското село Драговищица, където беше открит паметник на загиналите във войните жители на селото...

публикувано на 12.05.18 в 09:59
Кармела Греко

Животът на Кармела Греко - фламенкото

Една от най-вълнуващите и забележителни фламенко танцьорки Кармела Греко, дъщеря на великите танцьори Хосе Греко и Лола де ла Ронда, ще представи спектакъла си в София Лайв Клуб на 22 април от 20:00 ч. Заедно с Антонио Габари (китара) и Енрике..

публикувано на 21.04.18 в 13:39