Форум на младежкото обединение в БСП във Велико Търново

публикувано на 19.01.19 в 09:06

Националният съвет на Младежкото обединение в БСП ще проведе изнесено заседание във Велико Търново. На форума, който ще започне в 13 часа, ще бъде отчетена работата за миналата година и ще се гласува програмата „Младежка визия за България“. Ще се обсъжда и участието на младежите..

Тръмп обеща “важно събщение“ за границата и парализата на администрацията

публикувано на 19.01.19 в 08:49

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще направи важно съобщение довечера, предадоха ДПА и Ройтерс. "Ще направя важно съобщение за..

Нов протест срещу “робския“ трудов закон на Орбан

публикувано на 19.01.19 в 08:31

Протести акции ще е проведат и в Унгария срещу промените в трудовото законодателство, предаде Ройтерс. Спорният текст позволява на..

ЕК ще прилага енергийните правила на ЕС и към проекта "Турски поток"

публикувано на 18.01.19 в 17:36

Европейската комисия следи ситуацията около изпълнението на проекта "Турски поток" и ще прилага енергийните правила на ЕС към всички газопроводи. Това заяви говорителят на Комисията Ана-Кайса Итконен  по повод посещението на руския президент Владимир Путин в Сърбия. Възможното продължение на..

Схема за борба със сивия сектор в търговията с горива предлагат дребните търговци

публикувано на 18.01.19 в 16:38

Националното сдружение на дребните търговци и превозвачи на гориво ще предложа схема борба със сивия сектор в търговията с горива. Ако..

НАП: Хазната губи над 1 млрд. лв. годишно заради укриване на обороти чрез фалшиви касови бележки

публикувано на 18.01.19 в 14:41

Държавната хазна губи над един милиард лева годишно заради укриване на обороти чрез фалшиви касови бележки, заяви за "Хоризонт" говорителят..