Египетският президент ратифицира споразумението, с което дава два острова на Саудитска Арабия

публикувано на 24.06.17 в 20:18

Египетският президент Абдел Фатах ас-Сиси ратифицира споразумението, с което Кайро отстъпва на Саудитска Арабия два острова в Червено море, съобщи Ройтерс.    Островите Тиран и Санафир са безлюдни, но решението на правителството да ги даде на Рияд предизвика гневни протести сред египтяните, които..

Путин говори за миналото си на шпионин в тв итервю

публикувано на 24.06.17 в 19:46

Руският президент Владимир Путин съобщи в телевизионно интервю, че докато е бил директор на Дома на съветско-германската дружба в Дрезден в..

БСП ще ползва паметника на "Бузлуджа" 10 години

обновено на 24.06.17 в 18:41

БСП се съгласи държавата да й предостави монумента на връх "Бузлуджа" за срок от десет години. Националният съвет на партията прие този вариант,..

Италианското правителство спасява затънали местни банки

публикувано на 24.06.17 в 19:43

Италианското правителство обеща да спаси две венециански банки, след като снощи Европейската централна банка съобщи, че те са затънали в необслужвани кредити и са на път да фалират.    Премиерът Паоло Джентилони заяви по държавното радио, че спестяванията на клиентите на "Венето банка" и "Банка..

Л. Бийл: Помогнах на едни от най-богатите хора да превърнат богатството си в стойност

публикувано на 24.06.17 в 15:05

Бизнесът в САЩ ще се справи с промените, които ще направи президентът Доналд Тръмп - това заяви в интервю за  предаването "Събота 150" Лари..

Ш. Лоулър: В годината след решението за Брекзит британската икономика е нараснала с 1,9 на сто, а европейската - с 1,7

публикувано на 24.06.17 в 13:35

Макар че мнозина британци са привърженици  на "мекия" Брекзит, осъзнали възможните последици за икономиката, все още се чуват и силни гласове..