Красимир Каракачанов

Каракачанов: Кампанията на ДПС и БСП за оставката на Валери Симеонов е доста пресилена

публикувано на 20.10.17 в 13:19

Вицепремиерът Красимир Каракачанов припомни, че е говорил по темата за финансиране на партия ДОСТ от кърджалийско сдружение още в предишното Народно събрание. Каракачанов коментира искането на главния прокурор за закриване на "Асоциация Бату платформ“ така: Една банка, на която знаем..

Европейския съвет обсъжда хода на преговорите за Брекзит

обновено на 20.10.17 в 12:02

Напредъкът по преговорите за излизането на Великобритания от Европейския съюз ще бъде във фокуса на днешното заседание на Европейския съвет в..

Тереза Мей предупреди европейските лидери за своите политически трудности

публикувано на 20.10.17 в 11:39

Британският премиер Тереза Мей предупреди европейските лидери за политическите трудности, които изпитва в Обединеното кралство и ги..

Как се променя средата за предприемачество у нас – национална конференция

публикувано на 20.10.17 в 10:27

Национална конференция, организирана от българския офис на Глобалния предприемачески мониторинг и „Капитал”, ще събере бизнеса, властта и неправителствени организации, за да разговарят за предизвикателствата пред компаниите и добрите практики или как се променя средата за..

Васил Велев за протеста на синдикатите: Признание за нашата дейност, очакваме наплив на нови членове

публикувано на 19.10.17 в 18:33

Възнагражденията в реалната икономика растат с над 10%. Това го отчете и НСИ. Последните данни са за второто тримесечие, а разходите на..

В Гърция обмислят промени в данъчното облагане върху недвижими имоти

публикувано на 19.10.17 в 18:27

Правителството в Атина обмисля да промени данъчното облагане върху недвижимите имоти. Планира се увеличаване на данъците на скъпите и премахване на..