Тома Биков

Тома Биков: В момента се чува остър тон само от страна на президента

публикувано на 18.12.17 в 18:31

В момента се чува остър тон само от страна на президента. Това посочи в интервю за предаването "Нещо повече" по програма "Хоризонт" Тома Биков от ГЕРБ: Никой от нашата парламентарна група или изобщо от управляващото мнозинство не си е позволявал да говори остро срещу президента...

Юрий Асланов: ГЕРБ и БСП увеличават предимството си пред останалите партии

публикувано на 18.12.17 в 17:53

ГЕРБ и БСП увеличават предимството си пред останалите партии, притегляйки към себе си все повече избиратели. В това число и от..

Мей обсъди с министрите, пряко ангажирани с Брекзит, бъдещите отношения с ЕС

публикувано на 18.12.17 в 17:43

Британският премиер Тереза Мей проведе среща с министри от кабинета, пряко ангажирани с Брекзит, за да обсъди бъдещите отношения с Европейския..

Владислав Драмлиев: Борсовата търговия с биткойн може да доведе до манипулация на цената

публикувано на 18.12.17 в 18:23

Борсовата търговия на биткойни може да доведе до манипулация на цената, предупреди експертът по криптовалути Владислав Драмлиев . Търговията е възможна през най-голямата борсова група в света - "Си Ем И" (CME) в Чикаго. Ще се търгуват фючърси - т.е. инструменти, които определят..

Една голяма европейска банка е проблемна, инфлацията в еврозоната се повиши до 1,5%

обновено на 18.12.17 в 16:35

Една голяма банка от еврозоната не отговаря на капиталовите изисквания, съобщи Европейската централна банка, цитирана от Ройтерс. От Франкфурт..

Бизнесът очаква поскъпване на тока

обновено на 18.12.17 в 15:36

От 1-ви януари 2018 година токът за промишлените консуматори ще се търгува през енергийната борса. Това коментираха работодатели, след като през..