Американската противоракетна система в Южна Корея ще бъде въведена в есплоатация в близките дни

публикувано на 26.04.17 в 21:08

Разположената в Южна Корея американска противоракетна система ще бъде въведена в есплоатация в близките дни. Това съобщи пред Конгреса адмирал Хари Харис , който командва американските войски в Тихоокеанския регион. Той беше категоричен, че Съединените щати могат да отбият всяка севернокорейска..

Предизборен сблъсък на прояви в заплашен от закриване завод във Франция

публикувано на 26.04.17 в 19:03

Фаворитът за спечелването на президентските избори във Франция Еманюел Макрон беше посрещнат с освирквания във фабрика на американския концерн..

ЕП започна процедура по отнемане на имунитета на Марин льо Пен

публикувано на 26.04.17 в 18:58

Европейският парламент започна процедура, която може да доведе до отнемане на имунитета на евродепутата и кандидат за президент на Франция Марин..

замъкът Морицбург, Германия

Германия заема трета позиция сред най-предпочитаните туристически дестинации за българите

публикувано на 26.04.17 в 16:01

България е един от най-бързо развиващите се пазари за входящия туризъм на Германия, сочат данните на германския Туристически борд. Според статистиката  4,7 % е увеличението на нощувките на българските туристи в Германия през миналата година.  При пазарен дял от 10% Германия заема трета..

ББР разработва нови продукти в подкрепа на бизнес проекти без пълно обезпечение или кредитна история

публикувано на 26.04.17 в 14:05

Младите компании са най-изрядните платци на кредити, а фирмите, чиято продукция изцяло се изнася, много често изпадат в затруднение да..

Трайчо Трайков: Новите евроизисквания за въгледобива слагат кръст върху отрасъла

публикувано на 26.04.17 в 08:32

На 28-и април ще бъде гласуван референтен документ на Европейската комисия за добри налични техники за големи горивни инсталации, който залага..