Ребека Хармс

Ребека Хармс: ЕС трябва да бъде по-единен в позициите и действията си срещу Владимир Путин

обновено на 19.03.18 в 08:39

Eвродепутатката от групата на Зелените/Европейски свободен алианс  Ребека Хармс  смята, че Европейският съюз трябва да бъде по-единен в позициите и действията си срещу руския президент Владимир Путин. В коментар за поредната изборна победа на руския президент тя заяви, че не е..

П. Кънев: След изборите в Русия със сигурност ще има промени в правителството

публикувано на 19.03.18 в 08:18

Изключително висока избирателна активност отчитат наблюдателите и социолозите по време на президентските избори в Русия. Над 97 000..

Еврокомисарят по транспорта Виолета Булц е на посещение в България

публикувано на 19.03.18 в 07:42

Еврокомисарят по транспорта Виолета Булц ще бъде на посещение в България днес и утре. Тя ще участва в министерска среща на високо ниво на тема..

Общинската мрежа за енергийна ефективност организира конференция по темата за енергийната бедност

обновено на 19.03.18 в 09:00

Енергийната бедност и замърсяването на въздуха е основната тема на регионалната конференция, организирана от общинската мрежа за енергийна ефективност "ЕкоЕнергия“. Събитието е част от програмата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Участниците във форума ще..

В Европейския потребителски център годишно постъпват над 2000 жалби, свързани с онлайн покупки

публикувано на 17.03.18 в 16:24

Над 2 хиляди жалби, свързани с онлайн покупки, постъпват годишно в Европейския потребителски център в България. Най-често става дума за отказ на..

ТЕЦ "Бобов дол" спря работа напълно

публикувано на 17.03.18 в 16:16

ТЕЦ "Бобов дол" напълно е спрял работа в петък вечерта. Това съобщи за БНР изпълнителният директор на дружеството инж. Емил Христов. Причините са..