Манюел Валс

Манюел Валс възнамерява да се кандидатурата за кмет на Барселона

публикувано на 22.09.18 в 02:12

Бившият френски премиер Манюел Валс възнамерява да се кандидатурата за кмет на Барселона, който е негов роден град, съобщава "Либерасион". В момента той е депутат във френския парламент.  Манюел Валс многократно се е изказвал срещу сепаратизма, в подкрепа на обединена Испания и по-нататъшната..

"Телеграф": Някои от министрите на Мей може да напуснат

публикувано на 22.09.18 в 01:58

Някои от министрите в кабинета на Тереза Мей ще поискат от нея "план Б" за Брекзит и ако това не стане, може да напуснат постовете си. Това пише..

Меркел: Трябва да уредим спора около Маасен тези дни

публикувано на 21.09.18 в 23:30

Германският канцлер Ангела Меркел каза, че тя и другите лидери на партиите от нейната управляваща коалиция искат да уредят през почивните дни..

Саудитска Арабия няма да успее да покрива търсенето на нефт в дългосрочна перспектива

публикувано на 22.09.18 в 02:11

В дългосрочна перспектива Саудитска Арабия няма да успее да покрива търсенето на нефт, след като американският президент Доналд Тръмп въведе санкции срещу Иран. Това ще доведе до повишение на цените на петрола до над 80 долара за барел, пише "Уолстрийт джърнъл", като се позовава на собствени..

НАП: На 1 октомври изтича срокът за подаване на коригираща декларация

публикувано на 21.09.18 в 12:44

От приходната агенция /НАП/ напомниха, че на 1 октомври изтича срокът за подаване на коригираща декларация. Гражданите и фирмите имат..

Токът няма да поскъпне от октомври въпреки предстоящото повишение на цената на газа

публикувано на 21.09.18 в 12:04

Токът няма да поскъпне от октомври въпреки предстоящото 14-процентно повишение на цената на природния газ. Това заяви за "Хоризонт"..