Стив Банън

Демократите приветстваха оттеглянето на Стив Банън

публикувано на 19.08.17 в 07:57

Лидерът на демократите в Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси определи като добра новина напускането на Стив Банън от поста му на съветник в Белия дом. Тя призова президента Доналд Тръмп да освободи и други хора от администрацията си. Стив Банън бе ключов стратег на Тръмп...

Бившият канцлер Шрьодер обмисля покана за член на надзорния съвет на Роснефт

публикувано на 18.08.17 в 18:42

В Германия предизборната кампания за парламентарния вот през септември навлезе в горещата си фаза, а за социалдемократите последните дни..

Валери Симеонов е изпратил на МРРБ сигнали за незаконосъобразно изградени атракциони и обекти в Слънчев Бряг

публикувано на 18.08.17 в 18:21

Вицепремиерът Валери Симеонов е изпратил сигнал за  незаконосъобразно изградени и ползвани атракционни съоръжения и обекти на територията на..

"Фич" повиши кредитния рейтинг на Гърция

публикувано на 19.08.17 в 08:01

Международната агенция "Фич" повиши кредитния рейтинг на Гърция с една степен от "CCC" до "B-". Въпреки повишението гръцките облигации остават доста под инвестиционното равнище. Икономическтите перспективи на страната се определят като положителни и се очаква преговорите с международните..

Георги Ганев: Привличането на капитали е ключово за България

публикувано на 18.08.17 в 14:09

С Румъния никога не бива да спираме да се сравняваме, защото те правят реформи, а в България правим само говорене през последните..

Забраната за земеделие в Крайморска Добруджа засяга близо 2500 декара обработваема земя

публикувано на 18.08.17 в 11:45

Забраната за земеделие и строителство в Крайморска Добруджа засяга близо 2500 декара обработваема земя, става ясно от предоставените от..