Председателят на НС Цвета Караянчева е на двудневно официално посещение в Япония

публикувано на 19.11.18 в 04:46

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е на двудневно официално посещение в Япония. Тя ще бъде приета на специална аудиенция в императорския дворец от Негово Величество императора на Япония Акихито.   По време на посещението Караянчева и водената от нея парламентарна..

Подготвят извънредната среща на върха за Брекзит на днешния Съвет "Общи въпроси"

публикувано на 19.11.18 в 04:45

Съвет „Общи въпроси“ във формат 27, който ще заседава днес, ще подготви срещата на върха на ЕС в неделя за оттеглянето на Великобритания от..

Доналд Тръмп си постави отлична оценка за дейността си като президент

публикувано на 19.11.18 в 03:54

Американският президент Доналд Тръмп постави оценка "шест плюс" за своята дейност като държавен глава за почти двете години, откакто е на..

Германски експерт: Брекзит без сделка ще има катастрофални последици в няколко бранша

публикувано на 18.11.18 в 01:12

Излизането на Великобритания от ЕС без споразумение ще има катастрофални последици за компаниите и работниците във Великобритания и Европа, каза шефът на Германската промишлена асоциация Дитер Кемпф, цитиран от "Ройтерс".  Британският премиер Тереза Мей се бори да защити..

Италиански икономист: ЕК не може да стартира наказателна процедура срещу Рим заради прогнози

обновено на 17.11.18 в 13:44

Европейската комисия не може да започне наказателна процедура срещу Италия заради прогнози, заяви в интервю за БНР италианският икономист..

FITCH потвърди кредитния рейтинг на България - ВВВ със стабилна перспектива

публикувано на 17.11.18 в 12:09

Международната рейтингова агенция FITCH потвърди кредитния рейтинг на България от ВВВ със стабилна перспектива. Агенцията обаче ревизира нагоре..