Цветя в чайник, саксия върху велосипед – направете фантазиите реалност

Да превърнем градината в красиво цветно кътче за отдих и разнообразие
Снимка: maistorluk.com

Можете да използвате старите вещи, които отдавна стоят захвърлени в ъгъла, в артплатна на една модерна градина с интересен и нестандартен дизайн, в красиво цветно кътче за отдих и разнообразие.
Чуйте интересните иновативни идеи, които даде за слушателите на предаването „Нашият ден – практично“ Радостина Райчева, главен редактор на сайта „Майсторлък“.print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ
Камен Каменов и Анелия Торошанова в студиото на предаването.

Нотариус Камен Каменов, заместник-председател на Камарата на нотариусите в България

„Сигурността на гражданите и недопускането на имотни измами” е един от важните приоритети на Камарата на нотариусите – това каза Камен Каменов в „Законът и Темида” днес. Нотариалната камара работи в добро взаимодействие с Министерство на правосъдието. За промените в Наредба № 32 за служебните архиви на нотариусите и нотариалните кантори, как една..

публикувано на 28.04.17 в 13:10

Отчуждението между родители и деца – последиците от това

Вече много са случаите, когато изведнъж (изведнъж само за потърпевшите) децата на разделени родители, а и такива – от семейства за пример – се оказват не това, което са си представяли родителите им… Някои от тях се забъркват в дребни престъпления, опитват дрога или просто изведнъж изразяват тежка омраза към най-близките си… Тази тревожна тенденция не..

публикувано на 28.04.17 в 12:50

За едно парче пластмаса

Голямо говорене се завъртва тези дни и около новите пластмасови арки на амфитеатъра в Несебър. Неоконструкцията беше заклеймена и от мастити и непрекъснати медийни присъственици. Част от които, между впрочем са и днешните гуровци на кича в археологията по нашите земи. Но това е друга приказка. За новостите в реконструкцията на несебърското съоръжение не..

публикувано на 28.04.17 в 12:40

Индексът за корупция на „Прозрачност без граници“ – за българската търпимост или нетърпимост към корупцията

България е 75-а от общо 176 страни в Европа и най-назад от всички 28 държави в Европейския съюз в Индекса за възприятие на корупцията – сочат данните на „Прозрачност без граници“ – те не са нови, а и за повечето български граждани не са никаква новина… Страната ни дели 75-ото място с друга държава от региона – Турция, както и Кувейт и Тунис… Дали..

публикувано на 28.04.17 в 12:05
Изглед от моста над река Ерма.

Референдумът като начин на употреба: от Трън до Фарьорските острови

Датата на местния референдум в Трън за добив и преработка на метални полезни изкопаеми бе променена с решение на Общинския съвет, с което допитването се насрочва за 11 юни т. г. Това е втори опит на местната власт за референдум, след като първият бе отхвърлен поради административни нарушения. До идея за допитване се стигна след масово изразеното..

публикувано на 27.04.17 в 15:15