Адриана Попова за незаменимото хоби да носиш едновременно много дини, за да даряваш любов

Снимка: Емил Николов

Красотата подвежда: Адриана Попова може да бъде фотомодел, но по-скоро се определя като спортна личност. Динамиката е част от нейната същност. Години наред посвещава на професионалния  баскетбол. Прави планове, свързани с любимата игра. Но, животът е пълен с обрати. Завършва публична администрация. Сега работи  във футболен клуб. Когато няма мачове или контроли, всяка свободна минута запълва с някое от многобройните си хобита. Едно от тях е да организира сватби. Защо го прави, какво й носи това? Струва си бъдещите младоженци и роднини да чуят една  различна гледна точка за доверието, баланса и любовта.
Петра Талева ни среща с Адриана Попова.ВИЖТЕ ОЩЕ

Срещи в зоопарка

През изминалата година Зоологическата градина в София отбеляза 130 години от своето създаване. С директора на столичния зоопарк, Добромир Бориславов, разговаряме в ефира на „Нашият ден“ за предизвикателствата да ръководиш една от най- големите атракции в града и отговорността към посетителите и обитателите му. За новите обитатели,..

публикувано на 15.01.19 в 14:33
Спасимир Пилев, Ива Дойчинова и Жюстин Томс

Световно килийно училище – 18 години от създаването на Уикипедия

На 15 януари 2019 г. се навършват 18 години от основаването на Уикипедия – многоезичната, базирана в интернет свободна енциклопедия. По този повод в студиото на „Нашият ден“ гостуват Жюстин Томс и Спасимир Пилев, редактори в българската версия на Уикипедия, която води началото си от 2003 година. Жюстин Томс припомни целта формулирана от Джими..

публикувано на 15.01.19 в 11:34
Коста Филипов, Ива Дойчинова и Димитър Димитров

Как ще гласува британският парламент за Брекзит

"И аз съм против много неща в ЕС, но предпочитам да съм против вътре, отколкото вън" - с тази знаменита фраза на Маргарет Тачър започва разговора за перспективите пред Брекзит. Възможен ли е компромис в ситуацията на невъзможно съгласие? Как сте стигна до тук? Ще има ли нови избори или ЕС ще се съгласи да удължи срока на договарянето по повод..

публикувано на 15.01.19 в 09:45

Виктория Троянова: Учим за емоциите, както учим за всичко друго

Виктория Троянова е детски психолог и активно работи с деца и младежи в Центъра за приобщаващо образование. Според нея позитивната самооценка и възпитанието на емоциите в ранна детска възраст могат да гарантират не само успехи в училище, но и ограничаване на агресията в класните стаи. Към разговора се присъедини и Полина Коцева от Център..

публикувано на 14.01.19 в 13:44
Ели Цонова

Когато порасна, искам да стана чужденец

Фотографът и автор на книгата „Когато порасна искам да стана чужденец“, Ели Цонова, гостува в „Нашият ден“, за да ни разкаже за диагнозата на едно поколение, очакванията и провалите, мечтите и изборите, които правим в днешно време. Вдъхновена от собственото си пътуване и живот в Германия, където я отвеждат любовта и..

публикувано на 14.01.19 в 13:09