Боян Арсов – здравото мислене в незрелите години

Боян Арсов получава наградата „Икар“ 2019 за главна мъжка роля
Снимка: БГНЕС

Талантливият млад актьор Боян Арсов беше специален гост в рубриката „Радиоавтограф” на предаването „Семейно радио”. Боян сподели със слушателите на програма „Христо Ботев” за избора на театралната сцена като житейски път, за ролята на актьорите за формирането на  обществено съзнание и за позиционирането на изкуството като важен елемент за изграждане на културата.
„Когато човек има вътрешна потребност да действа, нещата се подреждат!” – безкомпромисен е младият актьор. Боян Арсов говори открито за проблемите в сферата на театъра и даде своите решенията. Само на 26 години, той върви смело напред и търси най-доброто, навсякъде. Казва, че зарядът в представлението е нещото, което го мотивира както нищо друго.
За спомените от  детството, прекарано в София, за избора на НАТФИЗ, за първия спектакъл и новите предизвикателства, може да чуете повече в интервюто на Александър Райчев.


След като Боян Арсов получи голямата награда „Икар“ за главна мъжка роля за Сехизмундо в „Животът е сън” по Педро Калдерон де ла Барка, го потърсихме отново. Какво се промени след наградата и какви са емоциите, които владеят младата театрална звезда сега, чуйте в звуковия файл.