Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Василена Радева, Нейтън Купър и техните синове Робин и Леон

Василена и Нейтън - една учудващо добра комбинация

Наши семейни гости са театралната режисьорка Василена Радева, нейният съпруг Нейтън Купър и двете им момчета - Робин и Леон. Брак между българка и американец - звучи нестандартно, особено когато съпругът избира за свое място за живеене България. Тук се..

публикувано на 22.06.19 в 11:10
Йосиф, Елица и най-малката им дъщеря Христина

„Моето семейство“: Йосиф и Елица Кокончеви

Гостуваха ни Йосиф и Елица Кокончеви. Йосиф е бивш колега от радио „Бинар“, а Елица е учител. Трудно ли е да си родител на четири дъщери – на този  и още много въпроси отговориха нашите гости.

публикувано на 20.06.19 в 09:50

„Моето семейство“: Красимир Тодоров и Яна Липованска

Гости ни бяха Красимир Тодоров от група Jeremy? и неговата половинка Яна Липованска, която, заедно с Виктория Терзийска от група „Мастило“ стои зад детския музикално-образователен проект „Маргаритка“. Един откровен разговор за живота на колела, музиката и..

публикувано на 19.06.19 в 09:50
Николай Милчев и Ирина Вълчанова

За делата на малките и големите

Представяме ви Николай Милчев, поет и преподавател по български език и литература. Той беше гост на предаването „Семейно радио“ в деня, в който почитаме делото и паметта на поета и революционер Христо Ботев. В центъра на разговора е силата да отстояваш себе..

публикувано на 06.06.19 в 15:00
Мариана Пенчева

Да си себе си, когато помагаш

В това издание на рубриката „Радиоавтограф“ на предаването „Семейно радио“ ви срещаме с една жена, която превръща геройството и посвещаването на другите в свое ежедневие. Мариана Пенчева е философ по образование и учител по призвание. Тя преподава вече от..

публикувано на 04.06.19 в 14:10

Rockscholl – училище за музика със социална мисия

В това издание на рубриката "Радиоавтограф"на предаването „Семейно радио“ ни гостува музикалната академия " Rockscholl ". Срещаме ви с Боян Симеонов, управител на академията, и една от ученичките в "Rockscholl " – Маргарита Ясенова. Академията..

публикувано на 23.05.19 в 15:26

Променящите България

В това издание на рубриката "Моята история", в която традиционно си партнираме с платформата MOVE.BG, за да ви срещаме с познати и не толкова познати български, които   с делата си променят обществото ни към по-добро, ще обърнем внимание на един..

публикувано на 21.05.19 в 16:32
Соня Станчева, Веселина Даковска и Кирил Гунчев

Гости в "Моето семейство" - Соня Станчева и Кирил Гунчев

Гости на „Семейно радио“ и Веселина Даковска са семейството на певицата Соня Станчева и музиканта Кирил Гунчев. Чуйте какво разказват те.

публикувано на 15.05.19 в 12:44

На гости на Острова на градините

В това издание „География на сетивата“, отредената за специални гости рубрика на „Семейно радио“, ви срещаме със запален пътешественик и отдаден фотограф. Това е Паулина Кадреева, а освен двете ѝ страсти, които я доведоха в нашето студио, тя работи и в..

публикувано на 08.05.19 в 15:59
Гергана Аргирова

Музиката е за всеки

В това издание на рубриката "Срещи в скайпа" на предаването "Семейно радио" поемаме към Лондон, а там ни очаква Гергана Аргирова. Гергана е музикант и създател на училището " Лондон мюзик бокс " , като през миналата година инициативите на училището ѝ..

публикувано на 07.05.19 в 17:03