Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Rockscholl – училище за музика със социална мисия

В това издание на рубриката "Радиоавтограф"на предаването „Семейно радио“ ни гостува музикалната академия " Rockscholl ". Срещаме ви с Боян Симеонов, управител на академията, и една от ученичките в "Rockscholl " – Маргарита Ясенова. Академията..

публикувано на 23.05.19 в 15:26

Променящите България

В това издание на рубриката "Моята история", в която традиционно си партнираме с платформата MOVE.BG, за да ви срещаме с познати и не толкова познати български, които   с делата си променят обществото ни към по-добро, ще обърнем внимание на един..

публикувано на 21.05.19 в 16:32
Соня Станчева, Веселина Даковска и Кирил Гунчев

Гости в "Моето семейство" - Соня Станчева и Кирил Гунчев

Гости на „Семейно радио“ и Веселина Даковска са семейството на певицата Соня Станчева и музиканта Кирил Гунчев. Чуйте какво разказват те.

публикувано на 15.05.19 в 12:44

На гости на Острова на градините

В това издание „География на сетивата“, отредената за специални гости рубрика на „Семейно радио“, ви срещаме със запален пътешественик и отдаден фотограф. Това е Паулина Кадреева, а освен двете ѝ страсти, които я доведоха в нашето студио, тя работи и в..

публикувано на 08.05.19 в 15:59
Гергана Аргирова

Музиката е за всеки

В това издание на рубриката "Срещи в скайпа" на предаването "Семейно радио" поемаме към Лондон, а там ни очаква Гергана Аргирова. Гергана е музикант и създател на училището " Лондон мюзик бокс " , като през миналата година инициативите на училището ѝ..

публикувано на 07.05.19 в 17:03
 Калин Вълчев, Калина Станева и Рада Дичева

Гости в „Моето семейство“ Рада Дичева и Калин Вълчев

В „Моето семейство“ ще ви срещнем с креативната двойка създала студиото Точка&Toчка – Рада Дичева и Калин Вълчев. С тях ще си поговорим за необятните възможности на фантазията, дизайна и керамиката и за предизвикателството и удоволствието да делиш един..

публикувано на 06.05.19 в 10:10
Христина Начева и Здравко Петров в студиото на  „Моето семейство“

В „Моето семейство“ гостуват Христина Начева и Здравко Петров

В рубриката „Моето семейство“ гостуват колегата Здравко Петров и неговата съпруга – Христина Начева. Събира ги музиката още докато учат в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" в Пловдив. Здравко Петров днес е..

обновено на 30.04.19 в 13:22

Изповедта на Лев Толстой

Тази „Изповед“ на Лев Николаевич Толстой е тънка и много важна книга. Защото Толстой пише „Ако човек живее, той все в нещо вярва“ в период на дълбока криза – когато се съмнява накъде да поеме, какъв е смисълът на живота, кой може да даде отговор, има ли..

публикувано на 28.04.19 в 09:05
Aтелие „Трион“

Екология през дизайн

Това издание на рубриката "Домът цветно" на предаването "Семейно радио" се отправяне към градските пространства и опитите ние хората да ги променяме така, че да се чувстваме уютно сред тях. Гости в студиото с Ирина Вълчанова са Таня Михайлова и Илияна..

публикувано на 24.04.19 в 15:55

В ритъма на Танзания

Този път в "География на сетивата", рубрика на предаването "Семейно радио", ви срещаме за втори път с Бистра Якимова и Наце Сапунджиев. Те спокойно могат да бъдат определени като професионални пътешественица, а гостуването им има и допълнителна символика,..

публикувано на 24.04.19 в 15:25