Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Георги Марков за фалша

„Преди години казах, че в истинското изкуство всеки опит да се следва поговорката: „И вълкът сит, и агнето цяло“, е обречен на неуспех. Истинското изкуство винаги е било върху обратния принцип: ”Или вълкът, или агнето”. Това пише Георги Марков в есето си..

публикувано на 22.04.19 в 15:55

Относно размера

Човешкото същество е устроено така, че когато има пред себе си храна, яде. Ако има повече храна, яде повече. В този епизод на "Храна за размисъл" обръщаме внимание на храненето с приспано внимание, когато поглъщаме повече храна, отколкото сме възнамерявали..

публикувано на 22.04.19 в 12:37
Любомир Мартинов, Веселeна Марчева и Мартин Любомиров

В „Моето семейство“ гостуват Любомир Мартинов, Веселeна Марчева и Мартин Любомиров

В рубриката „Моето семейство“ гостуват Любомир Мартинов – колега журналист от БТА, неговият баща – Мартин Любомиров – анастезиолог в „Пирогов“ – Клиника „Кожни изгаряния“, пет пъти участник в експедицията до Антарктида и Веселeна Марчева – дизайнер, чиято..

публикувано на 22.04.19 в 10:10
Боян Арсов получава наградата „Икар“ 2019 за главна мъжка роля

Боян Арсов – здравото мислене в незрелите години

Талантливият млад актьор Боян Арсов беше специален гост в рубриката „Радиоавтограф” на предаването „Семейно радио”. Боян сподели със слушателите на програма „Христо Ботев” за избора на театралната сцена като житейски път, за ролята на актьорите за..

публикувано на 17.04.19 в 11:30
Радина Дончева, Калина Станева, Кристиана и Мартина

"Моето семейство" - Радина Дончева - майка на 4 деца

Водещата на „Семейно радио“ Калина Станева ви среща със семейството на Радина Дончева, една майка на четири момичета, от които най-голямата е на 15 години, а най-малката на 9 месеца. С нея и с две от дъщерите й – Кристиана и Мартина ще разговаряме за..

публикувано на 15.04.19 в 10:12
Милица Соколов и Татяна Митова в студиото на „Семейно радио“

„Малките чудеса“ на Милица и Татяна

Този път радиоавтографът, оставен за вас в предаването "Семейно радио", е на Милица Соколов и Татяна Митова. За двете млади момичета семейният център за недоносени деца и техните родители "Малки чудеса" не е просто работно място, той е мисия. И двете..

публикувано на 10.04.19 в 15:14
Пролетно почистване в столичния квартал

Трудът сближава

В рубриката "Домът цветно" на предаването "Семейно радио" ви срещаме с двама души, на които бездействието е напълно чуждо. Виктор Райковски и Мартин Гаджев се опитват, но и успяват да променят средата, в която живеят. В случая става дума за столичния..

публикувано на 09.04.19 в 16:15
Йоница Николов

Йоница и Йона Николови - видинските дарители

В това издание на рубриката „Моята история“ на предаването „Семейно радио“ ни гостува Светлана Кръстева, началник-отдел към Държавния архив в град Видин. От нейния разказ, ще научите историята на Йоница и Йона Николови. Интересната история на завършения..

публикувано на 09.04.19 в 16:13
Калина Станева, Гео Калев и Галина Ройбек в студиото на „Моето семейство“

Гости в „Моето семейство“ артистите Гео Калев и Галина Ройбек

В „Моето семейство“ разговаряме с младите и влюбени артисти Гео Калев и Галина Ройбек за ролята на социалния цирк в опита да помага на деца в неравностойно положение.

публикувано на 08.04.19 в 09:35

Завършват Чудомировите празници в Казанлък

Ежегодните Чудомирови празници в Казанлък се провеждат за 26-ти път в чест на известния български писател-хуморист и художник Димитър Чорбаджийски-Чудомир. Те заемат особено място в културния живот на града. Посветени са на театъра, музиката, литературата,..

публикувано на 01.04.19 в 15:40