Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

"Градината у дома" - конкурс за най-красив кът с цветя

Градината във вашия дом - покажете я на снимка в сайта на програма “Христо Ботев” или ни разкажете за нея в “Утро”, всеки делничен ден до 10 юни. На 12 юни в “Семейно радио” ще обявим победителя в радиоконкурса. До тогава очакваме снимките ви на адрес:..

публикувано на 10.05.10 в 12:32
\r\nСъпрузите Зорница Христова и Марин Бодаков, и дъщеря им Ана Бодакова в студиото на предаването.

Литературният критик Марин Бодаков и съпругата му Зорница Христова гости в „Моето семейство”

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/100501_Budakov_Hristova.mp3 Защо по време на тоталната криза едно семейство още не е попаднало в нея? Откровено за кризата, поезията, дупките по пътищата и в душите ни, данъците, които плащаме с днешна дата за..

публикувано на 30.04.10 в 09:04
Фидел Косев и Кристина Павлова в студиото на предаването

Гости в "Моето семейство" - Кристина Павлова и Фидел Косев

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/100417_Pavlova_Kosev.mp3 Мъдрост или лудост, или „двете стъпки” към решението да сключиш повторно брак с един и същ партньор. Гости в студиото: Кристина Павлова – лекар-физиотерапевт, автор на три романа, и Фидел..

публикувано на 16.04.10 в 08:15
О. Любомир Братоев и Елена Дионисиева в студиото на

Как семейстовото на един български свещеник посреща Великден

Елена Дионисиева, съпругата на о. Любомир Братоев, има интересно родословие - нейната прабаба е била една от музите на руския поет Тютчев, а по друга линия е потомка на преселници от Родосто, град в днешна Турция. С нея и с о. Любомир Братоев ще говорим за..

публикувано на 31.03.10 в 06:42
Вивиана Асса и Румен Леонидов по време на предаването

Румен Леонидов и Вивиана Асса - творческо и житейско съдружие, оцеляло през годините

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Chasat_na_dumite/100314_Chasat na dumite.mp3 Гости в рубриката "Моето семейство" на предаването "Сеамейно радио" са съпрузите Вивиана Асса и Румен Леонидов - творческо съвпадение, кармична зависимост, среща..

публикувано на 11.03.10 в 12:01

Медийно семейство - Георги Лозанов и Галя Георгиева

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/100306_Lozanovi.mp3 Гости в предаването са съпрузите Георги Лозанов и Галя Георгиева.

публикувано на 05.03.10 в 15:16
\r\nИлиана Селимска, водещата Веселина Даковска и Пламен Манасиев по време на предаването

Илиана Селимска и Пламен Манасиев за изкуството на сцената и изкуството да запазим любовта в семейството

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejno radio/100227_Manasievi.mp3 Брак между актьор и музикантка, и то почти 20 години. Щастлива случайност или съдбовна среща на таланти, които успяват да запазят любовта си през годините. Двама на сцената – предимство или..

публикувано на 26.02.10 в 08:26

Гости в "Моето семейство" - Петя и Николай Шопови

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejna radio/100220_Shopovi.mp3 Петя Шопова е получила юридическо образование в СУ “Св. Климент Охридски” и през годините е изкачила многобройни стъпала в това поприще - и като практикуващ правист, и като научен работник, и..

публикувано на 23.02.10 в 08:24
Семейство Емирян в студиото по време на предаването

Първите гости в "Моето семейство" - Силвия и Еди Емирян и техните три деца

ftp://files.bnr.bg/HristoBotev/Semejna radio/100213_Emirian.mp3 Гости в първото издание на „Моето семейство” са Силвия и Еди Емирян, едно 33-годишно радиосемейство и трите им пораснали деца. Психологът Росица Георгиева говори в рубриката „От другата..

публикувано на 16.02.10 в 08:46

"Семейно радио" тръгва по програма "Христо Ботев" на 13 февруари

Започва излъчването на шестчасова програма „Семейно радио”. С нея искаме да върнем в ефир разговора за доброто и злото, за красивото и грозното, за любовта и омразата… Да намерим съвременната гледна точка към вечните човешки ценности, които се възпитават в..

публикувано на 12.02.10 в 10:12