Корнелия Нинова: Въпросът с кого ще управляваме, ще го решаваме с питане до цялата партия

Председателят на БСП внесе в ЦИК 6000 подписа за регистрацията на коалиция "БСП за България"

Корнелия Нинова
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова внесе в Централната избирателна комисия 6000 подписа за регистрацията на коалицията "БСП за България". Нинова обяви, че целта е коалицията да бъде първа политическа сила на предстоящите избори на 26 март. Тя представи основните послания в предизборната кампания на социалистите:

Правила. Възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики - икономика, здравеопазване, социална и сигурност. Бихме искали да направим една силна кампания. Внесохме шест хиляди подписа за шестица, за отличен. Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България". Нашата цел е първа политическа сила и това ще бъде. Въпросът с кого ще управляваме, ще го решаваме с питане до цялата партия.

Емблематичното лице на БСП Стефан Данаилов ще бъде водач на две листи, каза още Нинова. В събота, на пленум на партията, ще бъдат определени всички водачи на листи за предстоящите избори.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!