Голямото кафене

Some Details

Връщат ли се турците в България?

Кърджали е на второ място в България след София по ръст на населението на областта . Това сочат данните на  Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване “. Като основна причина за това се счита големият брой  български..

публикувано на 23.04.19 в 13:02

Александър Сиди: ДПС не искат много, те искат всичко

„ДПС не иска много, те искат всичко“. Така коментира пред Радио Кърджали народният представител от ВМРО Александър Сиди внесените от Движението за права и свободи предложения за промени в Изборния кодекс. Основните сред тях са отпадане на..

публикувано на 22.01.19 в 16:34

Адлен Шевкед, народен представител от ДПС: За нас бюджет 2019 е предизборен

ДПС обви, че предсрочните парламентарни избори през следващата година са неизбежни . И че в тяхното провеждане няма нищо лошо, защото те са демократичен акт. Готово ли е обаче ДПС за тези избори. С Адлен Шевкед, народен представител от..

публикувано на 03.12.18 в 14:48

Таксиметрови шофьори: Готови сме на стачка, ако не направят пиаца на Автогарата в Кърджали

Таксиметрови шофьори заплашиха със стачка и блокиране на Кърджали, ако общината не се съобрази с техните настоявания на Автогарата в Кърджали да бъде обособена пиаца за таксита. Сега хората трябва да пресичат на три места  най-натовареното..

публикувано на 05.11.18 в 13:57

Хасан Азис: Няма да има напрежение в първия учебен ден

Дни преди старта на учебната година, кметът на община Кърджали Хасан Азис даде "брифинг на колела" пред медиите, придружен от заместник-кметовете Катя Митовска и Веселина Тихомирова. Те посетиха всички училища, в които се извършват ремонтни дейности..

публикувано на 14.09.18 в 16:21