Допълнителни легла осигуриха в болницата в Кърджали

Снимка: Областна администрация- Видин

Превантивни мерки, поради очакваните ниски температури и обилните снеговалежи, са взети в Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали за пациентите на хемодиализа и родилките. Повече по темата от директора на болницата  д-р Тодор Черкезов:


Вижте още

Изложба за 24 май редят художниците в Кърджали

Изложба на творци в навечерието на 24 май ще се проведе в Кърджали. Чуйте подробностите:

публикувано на 20.05.18 в 15:17

В Момчиловци 50-годишни юбиляри ремонтират фонтан

В Момчиловци е създадена традиция, която всяка година 50-годишните юбиляри от селото да даряват или да правят нещо за спомен на селото. Миналата година с дарените средства те ремонтираха пътя до един от параклисите край селото. Какво ще оставят за спомен тазгодишните юбиляри в Момчиловци, чуйте от кмета на селото Сийка Суркова.

публикувано на 20.05.18 в 11:41

Златаровци рамо до рамо с шеф Андре Токев

Днес ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“- гр. Кърджали ще готвят с един от най-добрите майстори в кухнята, като учениците ще приготвят 5-степенно меню за 60 човека. Младите готвачи ще имат възможността да почерпят идеи от най-добрите кулинари, а жителите на гр. Кърджали и гости да се насладят на виртуозни..

публикувано на 12.05.18 в 14:58

"Голямото междучасие" с Милица и Петър

Понякога хората прекарват цели месеци, дори години в търсене на любовта. Грешка! В търсене на перфектния партньор или спътник в живота, защото любов можеш да дадеш на всичко - растение, животно, човек...  Факт е обаче, че човек прекарва толкова време в търсенето на перфектната половинка, че дори самият той понякога не го осъзнава.  Точно поради..

публикувано на 08.05.18 в 10:45

Славейковци се завърнаха от Световните спортно-образователни игри в Атина

Отбор от осем изявени спортисти на СУ "Петко Рачов Славейков" се завърна от пътуването си до гръцката столица Атина , където представи България на поредните Световни спортно-образователни игри . За трета поредна година това е училището, получило привилегията и отговорността да изпрати част от най-добрите свои възпитаници в резултат на най-много..

публикувано на 04.05.18 в 15:54

Ограничения по най-натоварените пътища и магистрали през трите почивни дни

В последния работен ден преди трите почивни дни за Гергьовден ще важат ограничения за движението по някои пътища на страната. От 16 до 20 часа днес, в петък, се спира движението над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътища с цел да се увеличи безопасността на пътя. От Агенция "Пътна инфраструктура" казват, че тежкотоварните превозни..

публикувано на 04.05.18 в 09:39

Ученици от Кърджали сглобиха мощен компютър за 140 лева

Как образованието може да бъде интересно, и полезно едновременно. Това не е труден въпрос за учениците от Професионалната гимназия по електроника и електротехника „Капитан Петко войвода” в Кърджали, които сами сглобиха мощен компютър и дори извършиха продажба . С каква цел, чуйте от следващия репортаж. "Идеята е да се предложат качествени и..

публикувано на 03.05.18 в 17:10