Мъж, осъждан 11 пъти, беше привлечен като обвинаем за пореден път


Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 30 годишен мъж. Той е привлечен като обвиняем за причиняване на средна телесна повреда при условията на опасен рецидив.  До момента е установено, че на 15 септември 2016 г. в  Кърджали обвиняемият е нанесъл с дървен кол удар по главата на 34-годишен.
Двамата мъже се срещнали на улицата, като всеки бил с негови познати. Пострадалият заговорил приятелката на обвиняемия, който се ядосал и му нанесъл удар с дървения кол. След инцидента обвиняемият се е укрил заради страх от отмъщение. Той е бил установен от полицията и задържан на 6 март 2017 г. До момента задържаният е осъждан 11 пъти.
print Отпечатай
Вижте още

Над 2 000 души се събраха на благотворителна вечеря в центъра на Момчилград

 Над 2 000 мюсюлмани и християни се събраха на обща трапеза на площада в Момчилград в свещената нощ Кадир. Традиционната благотворителна вечеря преди големия мюсюлмански празник Рамазан байрям беше дадена от Сдружениeто на момчилградчани в град Бурса, Република Турция и бизнесмени със съдействието на Община Момчилград и ДПС. За благотворителната..

публикувано на 22.06.17 в 10:44

Отборът по спортен риболов на Кърджали се завърна от Републиканското състезание в Шумен

Отборът по спортен риболов на Кърджали се завърна с 5 -то място от  Републиканското състезание в Шумен. Надпреварата  се проведе тази събота и неделя. Тимът на клуба на ловците и риболвците бе представен от четирима състезатели и една резерва. Капитанът на отбора Абтулла Абтула каза, че кърджалийският отбор е един от най-добрите в страната, но  в..

публикувано на 21.06.17 в 15:52

Смолян отбелязва обединението на трите селища – Смолян, Райково и Устово в единен град

Празничните прояви започнаха през седмицата с изложби и научни форуми. Днес е кулминацията на честванията. От 9.30 часа на Амфитеатъра ще има концерт под наслов „Музикален подарък за Смолян”, на Общинския духов оркестър. След това ще стартира велосипедно състезание за деца от 4 до 14 –годишна възраст. Празничната програма ще продължи с голям..

публикувано на 18.06.17 в 11:26

30 деца на ден преминават през лятната читалня

Над 240 посещения има  лятната читалня към Регионалната библиотека в Кърджали. Тя е отворена всеки делничен ден до 31 август от 10 до 13 часа, а средно на ден през нея минават над 30 деца. В беседката, разположена до бившия паметник на Георги Димитров, малките читатели и техните придружители могат да намерят интересни произведения от български и..

публикувано на 18.06.17 в 11:21

Прекадетите от "Арда" Кърджали на полуфинал

Волейболният отбор на Арда Кърджали, за прекадети до 14 годишна възраст, се класира за полуфиналите на финалния Републикански турнир, който се провежда в Смолян. Кърджалийци спечелиха категорично първите си две срещи в груповата фаза срещу Пирин Разлог с 3:0 гейма и срещу Виктория с 3:1 гейма. Така момчета на Павел Митев събраха 6 точки в подреждането..

публикувано на 18.06.17 в 09:32

Дейците на културата от областта все още без свой клуб

Дългогодишни и многократни са опитите на дейците на културата в Кърджали да се сдобият със свой клуб, такъв, какъвто има във всички областни градове. Идеята е да могат да се срещат в него, да обменят мисли, идеи за творчески начинания и да представят творбите си. Те нямат свое кътче за тази цел, нито подходяща зала за някакви по-мащабни прояви...

публикувано на 18.06.17 в 09:28

Ученици от лятната школа по астрономия и учени от обсерватория "Паранал" - Чили ще обменят методики на работа

Конферентна връзка между астрономическата обсерватория "Паранал" - Чили и 60 ученици, участващи в лятната астрономическа школа ще бъде осъществена на 25 юли, в 5 часа сутринта, съобщи директорът на астрономическата обсерватория в Кърджали Агоп Узунбохосян. " Връзката се осъществява благодарение на нашия съгражданин Валентин Димитров, който от много..

публикувано на 18.06.17 в 09:24