Мъж, осъждан 11 пъти, беше привлечен като обвинаем за пореден път


Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 30 годишен мъж. Той е привлечен като обвиняем за причиняване на средна телесна повреда при условията на опасен рецидив.  До момента е установено, че на 15 септември 2016 г. в  Кърджали обвиняемият е нанесъл с дървен кол удар по главата на 34-годишен.
Двамата мъже се срещнали на улицата, като всеки бил с негови познати. Пострадалият заговорил приятелката на обвиняемия, който се ядосал и му нанесъл удар с дървения кол. След инцидента обвиняемият се е укрил заради страх от отмъщение. Той е бил установен от полицията и задържан на 6 март 2017 г. До момента задържаният е осъждан 11 пъти.
print Отпечатай
Вижте още

Ремонтират детската площадка в парк Простор

В понеделник започват ремонта на детската площадка в парк "Простор" в Кърджали. Това обяви пред журналисти кметът Хасан Азис. Всички необходими елементи са поръчани и се очаква да пристигнат след, което веднага се започва с ремонтните работи. Припомняме че детският кът в един от най-старите паркове на града беше потрошен от вандали през последните месеци...

публикувано на 20.07.17 в 09:53

Отново тръгва детското влакче в Кърджали

Очаква се детското влакче в парк "Простор" в Кърджали отново да заработи най-късно през идния вторник. Това обяви кметът на общината Хасан Азис пред журналисти. Градоначалникът сам подкара ремонтираната машина и тества локомотива на около двайсетина метра разстояние. До петък пък работниците трябва да поставят изцяло релсите по трасето. След това ще..

публикувано на 20.07.17 в 09:51

Изградиха стационар за прибиране животните, които обикалят Кърджали без надзор

 Изграден е стационарът за прибиране на животни, които са пуснати на свободно придвижване в рамките на Кърджали. Това обяви  управителят на общинското предприятие „Озеленяване, чистота и благоустройство" Раид Идриз. До момента няма глобени собственици на животни, които оставят животните си да се движат из града, издадени са само предупредителни протоколи,..

публикувано на 20.07.17 в 09:48

Сдружението за културно сътрудничество от Бурса дари екипи и топки на детския футболен отбор от Ардино

Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер" (Ардинци) от Бурса дари спортни екипи и футболни топки на детския футболен отбор на „Юнак“ от Ардино, който стана областен първенец по „Футбол 5“. Новите екипи са специално изработени за най-малките футболисти и бяха официално връчени от председателя на Сдружението Айдън Йълмаз. „Децата са..

публикувано на 18.07.17 в 15:46
Танцов състав към Дом на културата Кърджали

Танцьори от Кърджали представят България на фестивал в Полша

Танцовият ансамбъл към Дома на културата в Кърджали е единственият състав, к ойто ще представи България на 22- рия Международен фолклорен фестива л в град Олщин, Полша. Фестивалът се провежда от 16 до 25 юли. В него участват танцови формации от над 20 европейски държави .  Нашите танцьори са получили специалната покана на Асоциацията на..

публикувано на 18.07.17 в 10:01

В Ардино поставят нови пейки за отдих

Нови пейки ще поставят в общинския център Ардино. Те ще бъдат разположени в изградени кътове за отдих в централния градски парк и парк „Нилюфер“ , съобщи зам.-кметът на общината по екология, транспорт и стопанска политика Наско Кичуков.Той апелира гражданите да пазят общинското имущество, защото то е на всички.  „ Ние ще се постараем парковете и..

публикувано на 18.07.17 в 09:52

Обучават осем читалищни секретари

Осем  читалищни секретари и библиотекари от читалища на област Кърджали започват днес обучение  за придобиване  професионална квалификация по професия "Библиотекар", специалност "Библиотекознание". Продължителността на обучението е 960 учебни часа.  Обучението завършва с  държавен изпит за придобиване на професионална квалификация. Целта на обучението..

публикувано на 17.07.17 в 11:56