Изграждат фитнес площадка на открито в Смолян

Смолян
БГНЕС

Община Смолян ще изпълнява проект за 148 хиляди лева по програма „Красива България“. Одобреният проект е за ремонт на лекоатлетическата писта на стадион „Септември“ в квартал Райково и оборудване на площадка за фитнес на открито.  Основата от бетон на лекоатлетическата писта е амортизирана и на места оронена. Теренът, на който ще бъде изградена площадката на открито, е част от стадиона и представлява зелена площ, която не се ползва с някаква определена функция. 
С реализацията на проектното предложение ще се постигне завършеност на услугите, предоставяни от спортния комплекс и подобряване условията за масов спорт в града. 

print Отпечатай
Вижте още

Наложиха 1000 лева глоба за фалшива адресна карта

1000 лева глоба наложи Районният съд в Кърджали на жена от село Кобиляне заради това, че е изготвила фалшива адресна карта. Тя е била съставена на друго лице с цел да се заблуди кметът на Кобиляне, че лицето посочено в картата е с настоящ адрес в същото село. Осъдената ще трябва да заплати и още 190 лева разноски по делото. 

публикувано на 29.04.17 в 11:28

Децата на Родопи (Момчилград) спечелиха турнира за Купата на АБФ в област Кърджали

Отборът на ФК Родопи 1935 (Момчилград) спечели турнира за Купата на АБФ (Асоциацията на българските футболисти) за деца до 12 години в област Кърджали, след като надиграха на финала за първото място с 2:1 връстниците си от Арда 1924 (Кърджали). В малкия финал за третото място малчуганите от Граничар (Кирково) се наложиха със същия резултат над..

публикувано на 26.04.17 в 10:52

Пет купи за Славейковци от ученическа спартакиада

С пет купи и три златни медала се завърнаха възпитаниците на спортните школи при СУ „Петко Рачов Славейков“  от 5-тата ежегодна ученическа спартакиада, която тази година се проведе в новооткрития парк „Армейски“ в град Стара Загора. Във форума взеха участие 15 училища от цяла България във възрастовата група 5-7 клас. Област Кърджали бе..

публикувано на 26.04.17 в 10:48

Учениците от Горна кула станаха призьори в "Млад огнеборец"

С участието на 5 отбора от община Крумовград вчера се проведе общинското състезание с младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“. След оспорвана надпревара първото място заеха младите огнеборци от ОУ „Никола Вапцаров“ в село Горна кула, на второ място се класира отборът на ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ от село Странджево, на трето – тимът..

публикувано на 26.04.17 в 10:44

Областният информационен център обяви наградените за есе

Областният информационен център в Кърджали обяви наградите за есе на тема "България в Европейския съюз - 10 години по-късно". Отличените ученици ще бъдат наградени в Деня на Европа - 9 май,  съобщи Мариана Петрова, експерт в информационния център:

публикувано на 26.04.17 в 10:35

Арда 1924 с две победи и три загуби

Децата от школата по футбол Арда 1924 Кърджали се завърнаха от  Гърция. В оспорвани мачове от 20 до 23 април те постигнаха две победи и претърпяха 3 загуби, съобщи треньорът Петър Бумбаров. На турнира в южната ни съседка са били отбори от школите на АЕК, Панатинайкос, Партизан, Краснодар и други именити тимове. От общо 16 отбора, кърджалийските футболисти..

публикувано на 25.04.17 в 09:10
Река Искър при Старо село

Конференция на бъдещето провеждат в Кърджали

Конференция на бъдещето ще се проведе на 24 и 25 април в Кърджали. Тя се организира от Сдружение „Деветашко плато”, а в нея са поканени да вземат участие жителите на селата по поречието на река Перперешка, община Кърджали. В рамките на форума ще бъдат обсъдени целите и насоките за развитие на селата в региона и формулирани конкретни проекти и..

публикувано на 23.04.17 в 14:37