Децата от школата по футбол, Арда 1924 Кърджали, заминават на международен турнир в Гърция

 От 20 -ти до 23 -ти април децата от школата по футбол Арда 1924 Кърджали заминават на международен турнир в Гърция. В него ще участват отбори от школата на Панатинайкос, АЕК, Паниониос, Краснодар и много други отбори. "Надявам се че ще представим нашия отбор, града ни и държавата ни", каза старши треньорът в школата Васил Визев. За втора поредна година отборът от Кърджали ще участва в турнир от такъв ранг.


Вижте още

Близо 2 580 ученици се явяват на изпит днес в Кърджалийско

Близо 2 580 ученици от 7 и 12 клас от цялата област Кърджали се явяват днес на изпит. На 23 май се провежда вторият задължителен държавен зрелостен изпит за дванайсетокласниците, който е по избор на ученика, и националното външно оценяване по математика за седмокласниците, което пък е вход за професионалните и профилираните паралелки в средното..

публикувано на 23.05.18 в 09:26

Възможно е в кърджалийското село Звиница да има отново частични избори

Възможно е в кърджалийското село Звиница отново да има частични избори, ако Общинската избирателна комисия за втори път отстрани кмета  Ниязи Вели. Общинският съветник от БСП Божидар Стоянов отново е подал сигнал за участие на кмета в друго дружество, този път акционерно. Припомняме, че кметът от ДПС вече веднъж беше с прекратени..

публикувано на 23.05.18 в 09:23

Празник на духа в Керимовата къща за 24 май

На 23 май ще се състои традиционната изложба на Дружеството на художниците в Кърджали от 18 часа в Керимовата къща. За втори път ще има творческа работилница за деца, а гост ще е холандски творец - печатар. Повече по темата ни разказва председателят на Дружеството на художниците Владимир Чукич.

публикувано на 22.05.18 в 17:39

34 са обявените свободни места в областта за хора с увреждания

Над 120 свободни работни места бяха обявени от Дирекция "бюро по труда" в Кърджали . Сред най-търсените с а шивачите, машинните оператори, монтажник кабели, лекари и берачи на плодове и зеленчуци, като общо за тях свободните работни места са над 70. 34 са обявените свободни работни места за хора с трайни увреждания. Продължава набирането на строителни..

публикувано на 22.05.18 в 17:23

Общественият съвет на Кърджали прие предложението за преименуване на стадион "Дружба"

Общественият съвет на Кърджали одобри предложението новото име на стадион "Дружба" да бъде "Арена Арда" , съобщи председателят на съвета Милан Миланов. Предложението е внесено от група граждани . Прeпоръката е новото име да бъде гласувано на следваща сесия на Общинския съвет. Още от Милан Миланов.

публикувано на 22.05.18 в 15:15

49-годишна е задържана за насилие над мъж в Звиница

49-годишна е задържана в Районно управление-Кърджали след инцидент снощи около 20 часа в село Звиница . По първоначални данни по време на вечеря жената бутнала 50-годишния си приятел, който паднал и се наранил с нож в коремната област . Пострадалият е бил транспортиран в хасковска болница, където бил опериран. Дежурна оперативна група от..

публикувано на 22.05.18 в 13:13

Нощ в Библиотеката в Кърджали

Нощ на библиотеката се проведе в Кърджали в рамките на  Национална библиотечна седмица под надслов "Достойно бъдеще за българските библиотеки".  Първата Нощ в библиотеката събра 25 малки и големи почитатели на книгата и изкуствата. Изложбите   „Българската история в художествено слово и образ” и „НЕпознатите издания”,..

публикувано на 22.05.18 в 10:31