Децата от школата по футбол, Арда 1924 Кърджали, заминават на международен турнир в Гърция

 От 20 -ти до 23 -ти април децата от школата по футбол Арда 1924 Кърджали заминават на международен турнир в Гърция. В него ще участват отбори от школата на Панатинайкос, АЕК, Паниониос, Краснодар и много други отбори. "Надявам се че ще представим нашия отбор, града ни и държавата ни", каза старши треньорът в школата Васил Визев. За втора поредна година отборът от Кърджали ще участва в турнир от такъв ранг.


print Отпечатай
Вижте още

Гърция продаде пристанище Солун

На цена 1,1 милиард евро Агенцията за приватизация на Гърция продаде на чужди инвеститори 67 процента от акциите на пристанище Солун. Финализиране на сделката се очаква след одобрение от Сметната палата. Въпреки протестите и стачките правителството избра новия собственик на пристанище Солун. Това е консорциум с участие на гръцки,..

публикувано на 26.04.17 в 10:40

Община Неделино с над 300 нови контейнера за смет

Нови контейнери тип Бобър получи преди дни община Неделино като част от изпълнението на проект по програмата за управление на отпадъците ПУДОС.   "Преди около месец заредихме домакинствата в Неделино с около 40 броя пластмасови контейнери, които закупихме чрез отчисленията от РИОСВ, а сега получаваме втори транш контейнери", съобщи за радио Кърджали..

публикувано на 26.04.17 в 10:29

3 апетитни имота ще продаде община Кърджали, реши местният парламент

Три имота  на стойност близо 3 милиона и 500 хиляди лева решиха да  да продадат общинските съветници в Кърджали.  Парцелите са  във парк "Арпезос - север", вдясно от моста за кв. "Възрожденци. Двата са с площ над 5 хил. кв. м, третият с площ близо 2000 кв. м. Общата начална тръжна цена за всички имоти е в размер на 3 491 500 лв. без ДДС, а депозитът..

публикувано на 26.04.17 в 10:12
Домашни любимци

18 % от домашните любимци са заразени с паразити

Двама души са болните  от кучешка тения на територията на област Кърджали през първото тримесечие на тази година. 10 души са заразени през миналата 2016 година, а през 2015 г. те са 26, седем от тях са деца на възраст до 19 години.  Данните са на  Регионалната здравна инспекция в Кърджали. Д-р Марин Мухтаров съобщи още, че сред изследваните..

публикувано на 25.04.17 в 08:58

От "Четири лапи" искат затваряне на приюта за кучета в Кърджали

От фондация "Четири лапи" настояват да се затвори приюта за кучета в Кърджали, да се смени екипа, тъй като години  нарушавали Закона за защита на животните. Трябва да се разработи програма, която да е обвързана с нуждите на община Кърджали, процедури по които да се залавят и кастрират животните, да се обезпаразитяват и да се връщат по местата, на..

публикувано на 25.04.17 в 08:51

Община Кърджали решава дали да продаде три имота на стойност близо 3,5 милиона лева

Три имота  на стойност близо 3 милиона и 500 хиляди лева решават дали да продадат общинските съветници днес в Кърджали. Трите големи парцела са  в парк "Арпезос - север", които се намират вдясно от моста за кв. "Възрожденци. Те са  предвидени за административно обществено ползване, двата с площ над 5 хил. кв. м., третият с площ 1908 кв. м. Предложението е..

публикувано на 25.04.17 в 08:42

Момчилградчанка стана вицешампион в национален турнир по тенис на маса

Есин Саид от спортния клуб по тенис на маса "Родопи" Момчилград стана вицешампион на финалите на националния турнир по тенис на мака "Млад олимпиец" за Купата на България. "С успеха, който постигна единствената представителка от Кърджалийска област, дава заявка за участие и в националния отбор за Балканиадата в Албена и за Европейското в Португалия",..

публикувано на 24.04.17 в 10:59