Радио София гостува на Радио Кърджали

Тази сутрин, на 16 юли, сутрешното "Радиокафе" на Радио София е разположено в центъра на Кърджали, точно пред Радио Кърджали. Слушайте ни - по Радио Софияи Радио Кърджали на 90.0 MHZ!Лили Големинова: Вече съм очарована и ще споделя с Вас всичко и всичко, с които се срещнах. И съм щастлива, че от 9 до 12 водещи ще бъдем заедно с директора на Радио Кърджали Радио Кърджали - Красимир Ангелов! Слушайте ни - по Радио Софияи Радио Кърджали, в неделя сутринта! Радиокафа от Кърджали (и язовира, и Перперикон, и Ардино, и не само...)


print Отпечатай
Вижте още

Деца футболисти получиха нови екипи

42-годишният Мартин Стойчев от Ардино дари нови спортни екипи на местния детски футболен отбор „Юнак“, който стана областен първенец по „Футбол 5“. Екипите са специално изработени за най-малките футболисти и бяха официално връчени от съпругата на бизнесмена Айлин Стойчева. „Масовият спорт има нужда от подкрепа. Децата са бъдещето на Ардино и заслужават..

публикувано на 26.07.17 в 12:14

Продължава подписката срещу сватбите в "Боровец"

В Кърджали продължава недоволството срещу шумните сватбени тържества на открито, които се провеждат в квартал "Боровец". На различни места в града се събират подписи, като до момента техният брой надхвърля 400. Към подписката се присъединяват и живеещи във "Възрожденци" в района на пасарелката, чиито вечери също са гарнирани със силна сватбарска музика...

публикувано на 26.07.17 в 12:06

Автобусът по линията Момчилград - Павел баня вече ще спира и в Хасково

 Областната транспортна комисия се събра на заседание днес под ръководството на заместник областния управител Севда Камбурова.  Като точка единствена в дневния ред членовете на комисията гласуваха  предложение на община Момчилград за допълване маршрута на съществуваща автобусна линия Момчилград - Павел баня, която се изпълнява целогодишно, с включване на..

публикувано на 25.07.17 в 14:20

Регионалната библиотека в Кърджали отбелязва 75-тата годишнина от разстрела на Никола Вапцаров

  С изложба на книги, спомени и фотографии за Никола Вапцаров и от великия поет, регионалната библиотека в Кърджали отбелязва 75-тата годишнина от разстрела на своя патрон. Експозициите са три - една постоянна, друга, предоставена от музея на Вапцаров, и трета от книги, подбрани от хранилищата на библиотеката. Могат да бъдат разгледани на третия..

публикувано на 25.07.17 в 12:48

Боеприпасът, намерен преди дни в Ардинско, беше взривен от специалисти

 Снарядът, намерен в района на туристически обект в община Ардино, беше обезопасен вчера в землището на село Дядовско. Взривяването на корозиралия боеприпас беше извършен от експерти на военно формирование в гр. Хасково. Припомняме, че боеприпасът беше намерен преди дни от 44-годишен мъж в близост до туристически обект „Орлови скали". Взривното..

публикувано на 25.07.17 в 10:51

Близо 400 са свободните работни места в община Кърджали

 Бюрото по труда в Кърджали обяви свободни работни места за близо 40 шивачи, 12 лекари, 20 машинни оператори на каучукови изделия. Търсят се също работници в строителството, сметосъбирачи, общи работници. Свободни работни места има и за шофьори на тежкотоварни автомобили. През лятото се търсят повече работници в сферата на туризма  - по 20 работни места..

публикувано на 25.07.17 в 10:35

Двама от школата на Белите брези ще участват на конференция за млади таланти в Естония

 Двама от участниците в лятната астрономическа школа, която се провежда за 47-ма поредна година на Белите брези, ще представят свои проекти на предстоящата конференция за млади таланти в Естония. Това са Теодор Алексиев и Симона Христова. Своите разработки участниците са развили по време на лагера тази година, като те са плод, предимно на..

публикувано на 25.07.17 в 10:29