Момчилград ще бъде домакин на 4 първенства по тенис на маса

Снимка: ОМД- Монтана

Момчилград ще бъде домакин на 4 първенства по тенис на маса през тази година. Първото състезание ще бъде през март, каза за радио Кърджали Димитър Караиванов, член на УС на спортен клуб по тенис на маса Родопи-Момчилград и председател на комисия по ветерани на Българската Мастър Федерация и Българската Федерация по тенис на маса.


Вижте още

Балкански тенис турнир ще се проведе в Кърджали

Традиционен турнир между клубове по тенис на корт от погранични градове в България, Турция и Гърция ще се проведе в Кърджали на 20 и 21 октомври. Той е част от замислената Балканска лига. Главен организатор е Тенис клуб „Орфей” с председател Рафи Хорсикян. Очакват се състезатели от 5-6 гръцки клуба, поне два от Турция и няколко от България...

публикувано на 18.10.18 в 11:52

"Поход за свобода" организират в Кърджали

18 октомври е Европейския ден за борба с трафика на хора . За пета поредна година фондация А21 заедно с доброволци и партньори от цял свят ще предприемат градски поход в името на една свобода. Свобода за жертвите на трафик на хора. Така нареченият "Поход за свобода" в Кърджали ще стартира в 11.00 ч. на 20 октомври (събота), като началната точка..

публикувано на 18.10.18 в 11:38

"Машина на времето" за децата на Кърджали

Община Кърджали подарява на най-малките жители на града по случай Деня на Кърджали - 21 октомври спектакъла на Държавна опера-Стара Загора „Машина на времето“. Мюзикалът е с вход свободен за всички деца на 20 октомври /събота/ от 11,00 ч. в Театрално-музикален  център /театъра/.  В динамични общо 6 картини зрителите в залата ще се пренесат назад във..

публикувано на 18.10.18 в 11:30

Във Военния клуб в Кърджали представят поезията на Николай Милчев

Днес кърджалийци ще се срещнат с поезията на писателя Николай Милчев. Представянето й ще бъде във Военния клуб от 17.00 часа.  Николай Милчев е автор на  поетични книги, между които "Лирика", "Случайно и определено" и "Ти и котките следобед". За последната си книга, поетът-символист печели Националната награда за поезия „Теодор Траянов“ 2018...

публикувано на 18.10.18 в 11:13

С бурни дебати в Ардино обсъдиха местните данъци и такси

След бурни дебати, Общинският съвет в Ардино на поредното си заседание прие повторна Наредба за определяне на местните данъци на територията на общината, както и  Наредба за определяне и администриране местните такси и цени на услуги. Решенията бяха приети с 23 гласа „за“ и 2 „въздържали се“. Целите които се поставят е да се запази достигнатият обхват..

публикувано на 18.10.18 в 11:07

Догодина напролет започва строежът на новата спортна зала в Кърджали

Догодина на пролет може да започне реалният строеж на новата спортна зала . Това каза пред журналисти областният управител Никола Чанев в Кърджали.  На заседание на Министерски съвет по-рано днес беше взето решение , с което се одобри финансиране за изграждане на новата спортна зала . Инвестицията е в размер на 3 663 000 лв. Ч уйте..

публикувано на 17.10.18 в 16:29

Осъдиха 35-годишен на лишаване от свобода заради нападение и кражба на пари

Районният съд в  Кърджали осъди 35-годишен мъж на три години и четири месеца лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим. На 12 април 2018 г., в гр. Кърджали, подсъдимият М.Ю. бил в района на въжения мост на река Арда . Той видял портфейл в джоба на минувач,  ударил го и съборил на земята. Измъкнал портфейла и взел от него 120 лева. Делото се..

публикувано на 17.10.18 в 14:52