Спортен клуб "Арес" заяви участието си в Европейската карате федерация

Снимка: fightnews.bg

От семинар в София се завърнаха представители на Спортен клуб "Арес" Кърджали. От представянето им там зависи дали в близките месеци ще кандидатстват за членство в Европейската карате федерация, съобщи треньорът Пенчо Стоянов. 
Чуйте подробностите в прикрепения звуков файл. 

Вижте още

Д-р Михалев: Нелекуваният зъб може да увреди сърцето

Кърджалийци не обръщат внимание на проблемите със зъбите. Оралното здраве се неглижира, е мнението на д-р Михаил Михалев, председател на Регионалната колегия на Българския зъболекарски съюз. От нелекувани зъби обаче, могат да пострадат и други органи на тялото, защото те са огнище на инфекция.  Чуйте мнението на специалиста в прикрепения звуков..

публикувано на 21.03.18 в 16:20

Общинският съвет в Кърджали прие отчета на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни

Общинските съветници в Кърджали приеха единодушно с 39 гласа "за" отчета на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица.  Отчетът беше представен на днешната сесия от председателя на комисията Сезгин Бекир. Повече подробности във звуковия файл.

публикувано на 21.03.18 в 16:10

Туризмът в община Кърджали се превърна в ябълка на раздора на сесията на общинския съвет

Туризмът и неговото развитие в общината се превърнаха в ябълка на раздора на днешната сесия на общинския съвет в Кърджали. Поводът стана приемането на отчет за развитието на бранша за 2017 г., както и програма за 2018 г. Опозицията не подкрепи предложените от Общинска администрация документи. Те бяха приети с 22 гласа на съветниците от ДПС.  Чуйте..

публикувано на 21.03.18 в 14:14

Как да се ползват социалните жилища обсъжда на заседанието си днес Общинският съвет в Кърджали

Изменение и допълнение на наредбата за условията и реда за настаняване и ползване на социалните жилища ще приемат на днешното си заседание общинските съветници в Кърджали.  13 точки са включени в дневния ред. Съветниците ще приемат програма за развитието на туризма за тази година и отчет за 2017-та. Ще обсъдят правилник за устройството и дейността на..

публикувано на 21.03.18 в 11:23
Васил Анастасовски, яз. Студен кладенец

Язовир Кърджали има свободен обем и не прелива, повишено е нивото на язовир Студен кладенец

    Язовир Кърджали не прелива. Има свободен обем и няма поводи за притеснения. Това съобщи в пряко включване в ефира на радио Кърджали областният управител Никола Чанев.  Тази сутрин той беше в района на стената на язовира. В момента и четирите турбини на ВЕЦ-а работят, информираха специалистите. Повишено е нивото на яз. „Студен кладенец“ заради..

публикувано на 21.03.18 в 11:11

В село Звиница е най-голямата щъркелова популация в община Кърджали

Кметът на Звиница Ниязи Вели, съвместно с енергоразпределителното дружество, полагат грижи за гнездящите щъркели в селото. То е известно с най-голямата популация на щъркели в Кърджалйско. В  Звиница има над 65 гнезда.  Над 60 гнезда имаме вече... Енергото се ангажира с този проблем. Те доставят метални гнеза , монтираме ги на стълбовете и те вече си..

публикувано на 21.03.18 в 10:53

Благотворителната кампания за лечението на Петя Костова събра 100 хиляди лева

Само за четири месеца в сметката на Петя Костова са постъпили вече сто хиляди лева. Остава сумата от 4700 лева, за да може тя да започне своето лечение и да си закупи лекарствата.  Добрата вест за нея е, че медикаментите от 1 март тази година се продават и в България.  Започваме да събираме кутиите, за да се види след събраните кутии дали ще е..

публикувано на 21.03.18 в 10:16