Предстои рехабилитация на улици и тротоари в КърджалиПредстои рехабилитация на уличната инфраструктура и тротоарите в Кърджали. Изпълнението е по проектите за градската среда, които общината изпълнява. Кои ще бъдат обновените улици и тротоари и кога ще започнат ремонтните дейности, съобщава кмета Хасан Азис. Това са улица Републиканска, улица "Генерал Чернозубов и "Самуил". В квартал "Възрожденци ще бъдат отремонтирани улиците "Райко Жинзифов и "Христо Данов".

Ще бъдат подменени изцяло и тротоари. "До края на годината, ако няма удължаване на процедурите, ще имаме възможност да работим за улиците и тротоарите на община Кърджали", казва кметът Хасан Азис. Повече за предвижданите ремонти може да научите от прикачения файл.


Вижте още

Санират нови 12 жилищни блока в Смолян

През 2019 г. в Смолян предстои саниране на нови 12 жилищни блока. Те ще бъдат обновени по програма "Региони в растеж". Какви са приоритетите на Общината в тази посока, чуйте от Николай Мелемов , кметът на Смолян: "Имаме готови още 50 за националната програма и се надявам там и тя да стартира, така че по този начин, почти да не кажа 100 %, но..

публикувано на 21.11.18 в 14:43

Славейковци избраха ново ръководство на ученическия парламент

Поредните бурни и непредсказуеми избори за ново ръководство на Ученическия парламент в Средно училище „Петко Рачов Славейков“ се проведоха снощи в училището за шампиони. Истинска драма се разви при обявяването на изборните резултати , което се оказа повод за поредната иновация. Най-оспорваната битка очаквано бе за позицията председател на..

публикувано на 21.11.18 в 14:15

34-годишен водач на "Мерцедес" седна зад волана надрусан

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на наркотични вещества и алкохол . Около 17,30 часа в село Миладиново е бил проверен 34-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“. Т естът за наркотици отчел положителен резултат за канабис, амфетамин и метаамфетамин. Водачът отказал кръвна проба за..

публикувано на 21.11.18 в 13:57

Незаконен добив на дървесина засякоха в района на Бойно

Незаконен добив на дървесина е бил засечен от полицаи от Районното управление в Кърджали в хода на специализирана операция . Около 20 часа снощи за проверка в района на село Бойно бил спрян товарен автомобил „Волво“, натоварен с 47 пространствени кубически метра бял бор , незаконно добит. При проведеното издирване е установена съпричастността по..

публикувано на 21.11.18 в 13:53

Хванаха крадец на части от електрическо табло за асансьор

Криминалисти от Районното управление в Кърджали разкриха за няколко часа кражба на части от електрическо табло за асансьор в жилищен блок в квартал “Възрожденци“ в града. При проведеното издирване вчера е установен и задържан за срок до 24 часа 38-годишен кърджалиец. В дома му при претърсване са били открити всички откраднати части –..

публикувано на 21.11.18 в 13:48

Съветникът Божидар Стоянов: Защо нарастват дълговете към сметосъбиращата фирма

Съветникът от БСП Божидар Стоянов е отправил питане до кмета на Община Кърджали инж.Хасан Азис   защо нарастват дълговете към фирмата, ангажирана със сметосъбирането в града. В четвъртък Общинският съвет в Кърджали ще даде съгласие за сключване на цесия с търговска банка за разсрочено плащане , за да могат сметосъбиращите дружества да..

публикувано на 21.11.18 в 13:31

Расим Муса участва в дебат за формиране на мрежа от балкански омбудсмани

Общественият посредник на община Кърджали Расим Муса участва в дебата по формирането на мрежа на балканските омбудсмани . Форумът се проведе в София, където бяха поканени Обществени посредници от 13 балкански страни. Повече от Расим Муса: "На 19 ноември в София се учреди балканска мрежа на омбудсманите от Балканите, където присъстваха 13..

публикувано на 21.11.18 в 11:58