„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова


Говорихме за почивката all inclusive. И на море или на планина - къде почивката е почивка? Казахме вашите мнения "за" и "против. Чухме и професионално мнение – на проф. д-р Стоян Маринов, декан на факултет „Управление” във Варненския икономически университет. За плюсовете и минусите на all inclusive почивката – чуйте.
Вижте още

Силно представяне на ватерполистите в Бургас

13-годишните ватерполисти на "Арда" се представиха силно на финалите от Държавното първенство в група "Б", които се проведоха в Бургас. В звуковия файл треньорът Иван Кръстев разказва за състезанието и за предстоящите прояви на своите възпитаници през лятото. Иван Кръстев: „Арда“ се падна в група с „Аква спорт“-Варна, „Локомотив“-Русе, и..

публикувано на 17.06.19 в 12:51

Петър Зехтински: "Арда" няма да е еднодневка във футболния елит

"Арда" няма да е еднодневка, твърди бившият футболист на синия отбор Петър Зехтински, който следи развитието на тима. В момента той е директор на дирекция „Спорт и младежки дейности” в Община Пловдив.  Чуйте неговите думи за историческия пробив на "Арда" в елита:

публикувано на 16.06.19 в 14:13

"МИГ Кирково-Златоград" информира жителите на Чакаларово

В Чакаларово, едно от най-големите села на община Кирково, се проведе информационна среща на Местната инициативна група Кирково-Златоград. Изпълнителият директор Пламен Чингаров запозна присъстващите с мерките и приемите, които тя организира. Предстоят четири приема за проекти, свързани със социални и здравни услуги, за популяризиране на фолклорно..

публикувано на 16.06.19 в 11:27

Сезин Сезгин от младежкото БЧК удостоена с Национална награда за благородство и доблест

Доброволката на Българския младежки червен кръст в Джебел Сезин Сезгин е една от петимата носители в страната на Национална младежка награда за благородство и доблест за 2019 година . Днес Сезин пътува за София , където в парка Врана ще се състои церемонията по награждаването, съобщи Пепа Чолакова от областната структура на БЧК в Кърджали. Чуйте какво..

публикувано на 14.06.19 в 12:47

Соня Новодрянова: Щетите от проливните дъждове в Кърджалийско са основно в Пчеларово

Щетите от проливните дъждове в област Кърджали са основно в село Пчеларово , където преди десетина дни падна продължителна градушка . Унищожени са домати и пипер, както и листна маса . За щастие , щетите са ограничени, защото областта ни не попада сред тези, в които паднаха много ледени зърна . Сега е моментът стопаните от Пчеларово да..

публикувано на 12.06.19 в 09:40

Себихан Мехмед: Променяме изцяло визията на централни квартали

Община Крумовград ще ремонтира изцяло още шест централни улици в града с европейски пари. Подписани са два нови договора по програмата за развитие на селските райони за новия програмен период до 2020 година. Инфраструктурният проект е на стойност около 1.160 млн.лв, събщи кметът Себихан Мехмед . Пусната е съгласувателна процедура до..

публикувано на 12.06.19 в 09:04

"Студен кладенец", късче рай за диви животни, ловци и туристи

Дивечовъдният участък Студен кладенец е може би единственото място в света, където на свобода живеят огромен брой - над 1500 елени-лопатари. Малко хора знаят, че в България има два участъка, които са към Националното Ловно-рибарско сдружение. Едното стопанство е близо до Ихтиман - Еледжик. Другото е Студен кладенец.  Ние, които работим тук, твърдим,..

публикувано на 07.06.19 в 17:21