Достойно ли е поведението на феновете на Арда, след загубата от Лудогорец 2?


Първият час на предаването Второ полувреме мина под знака на Професионален Футболен клуб Арда Кърджали 1924. Търсихме Вашето мнение на откритата ни телефонна линия или на Фейсбук страницата на Радио Кърджали. Темата - Достойно ли е поведението на феновете след загубата на собствен терен от Лудогорец 2?  Прочетохме Вашите въпроси зададени към нас и в интернет пространството и ще търсим заедно отговорите. Събеседници в този един час са Стойчо Стоев, старши треньор на Арда, професионалният спортен журналист и коментатор Филип Петрунов. Потърсихме мнението и на феновете. Пред микрофона на Второ полувреме застават още Бейтула Кумит и Тодор Николов.

Целият запис може да чуете в звуковия файл:
Вижте още

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Тази неделя, „на чаршията” чухме разказ от първо лице за преживяването да оцелееш в атентат. За преживения ужас на 11 декември в Страсбург говори журналистът от Радио Кърджали Божидар Чолаков.

публикувано на 17.12.18 в 14:05

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед: Напролет започваме пълна реконструкция на градския площад

Разговорът на Петя Тенева с кмета на община Крумовград Себихан Мехмед бе част от инициативата за поредица срещи с общинските кметове в областта за работата им през отминаващата 2018 година. Какво се случи през нея в Крумовград и какво предстои през идващата 2019-а? Това беше един от въпросите към общинския кмет. Какви строително-монтажни работи..

публикувано на 17.12.18 в 12:39
Цвета Караянчева

Цвета Караянчева в студиото на Радио Кърджали

В студиото на Радио Кърджали Красимир Ангелов разговаря с председателя на Народното събрание и депутат от ГЕРБ от кърджалийския избирателен район Цвета Караянчева. Акцентите, които обсъдиха са промените в изборното законодателство и идеята на президента Румен Радев за видеонаблюдение и машинно гласуване на изборите. Машинното гласуване ще бъде..

публикувано на 17.12.18 в 11:37

Коледна комета в небето тази нощ

Най-ярката комета за тази година ще премине най-близо до Земята тази нощ, 16 декември. Това е кометата 46Р/Виртанен. На цвят тя е синкава и има малка тънка опашка. Кометата е с орбитален период около Слънцето от 5 години и 4 месеца. Спада към семейството комети на Юпитер, затова орбитата й и орбиталният ѝ период не са постоянни величини, а зависят..

публикувано на 16.12.18 в 13:37

"Интернешънъл Пауър Съплай" стана инвеститор на годината в област Кърджали

"Интернешънъл Пауър Съплай"  АД стана инвеститор на годината в класацията на КРИБ - Кърджали за 2018-та. Управителят й Вели Шакир получи наградата от председателя на бизнес организацията Лазар Попов и връчи от своя страна сертификата на фирмата за инвеститорски клас "А" на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис. "Интернешънъл Пауър Съплай" АД ще..

публикувано на 14.12.18 в 14:51

Кметът на Ардино Ресми Мурад: Най-важните ни проекти са свързани с пряката грижа към хората

Кметът на община Ардино Ресми Мурад бе гост в студиото на радио Кърджали като част от поредицата интервюта с общинските ръководители в края на 2018-а. Той обобщи как е  преминала за общината изтичащата година, за успехите, проблемите и решенията им, както и за някои проекти - настоящи и бъдещи. Използва ефира на радиото и за да поздрави своите..

публикувано на 13.12.18 в 13:24

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман: Водим преговори с фирма за преработка на тютюн

В студиото на сутрешния блок "След първото кафе" на радио Кърджали с водещ Валентина Иванова гостува кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман като част от поредицата от интервюта с кметове на областта в края на 2018-а година. Поводът бе да сподели за хубавите и лошите неща за общината, за реализираните, но и за нерелеазираните проекти и идеи. Част..

публикувано на 11.12.18 в 12:47