Юношите старша възраст от Арда излизат на стадиона в Черноочене в мач от първенствотоЮношите старша възраст от Арда излизат днес от 16 часа на стадиона в Черноочене, в мач от първенството. Те посрещат в домакинската среща отборът на Палас Рудозем. Амбициите на треньора Цанко Бисеров са да достигнат първите места. "на този етап съсредоточаваме своите усилия към мачовете от първенството, където също имаме амбиции да сме на челото в класирането. За съжаление, в първенството играят и една година по-големите. А нашият състав е изграден почти цяло и основно от играчи на възраст с една година по-малко. Но това е един шанс да израснат". 

Чуйте Цанко Бисеров, треньор по футбол на юношите старша възраст на Арда.

Вижте още

Айдън Осман: Няма значителен снеговалеж в Чернооченско

Сняг вали на Паничково в община Черноочене и на Далджата в Ардинско. За ситуацията в община Черноочене ни информира кмета Айдън Осман , който провери какво е състоянието на пътя Черноочене-Кърджали . Снегът е мокър и се е стопил установи на място той. Айдън Осман: "Действително, от сутринта има снеговалеж, но той е мокър. Но понеже..

публикувано на 15.02.19 в 16:45

За четвърта поредна година ОДК в Кърджали организира областен конкурс за детска рисунка

За четвърта поредна година Общински детски Комплекс - Кърджали организира областен  конкурс за детска рисунка "Бъдещето през моите очи" . Той има за цел да открива, популяризира и подпомага развитието на детските таланти в областта на изобразителното изкуство и да развива интелектуалните способности на учениците. Директорът на ОДК Златка Пеньова с..

публикувано на 15.02.19 в 16:36

Иван Милев победител в конкурса за производител на домашно вино в Кърджали

Иван Милев с мерло спечели конкурса за най-добър производител на домашно вино в Кърджали на провелия се общоградски празник пред Дома на културата. Тази година за пръв път има четвърто място и то принадлежи на миналогодишния носител на статуетката Красимир Костов . На второ и трето е Димитър Разкалински, който работи в общината и отговаря..

публикувано на 15.02.19 в 16:18

Съдът върна бебето на Симона Алекова

Бебето Александър ще бъде върнато на майка му Симона Алекова от село Арда. Това решиха днес магистратите в Районния съд в Смолян, където бе съобщено, че се отхвърля искът на социалната служба, детето да бъде настанено в приемно семейство. Решението на съда подлежи на незабавно изпълнение и още днес детето ще бъде върнато на майка му. Припомням,..

публикувано на 15.02.19 в 11:59

40 литра алкохол и 10 кг тютюн без бандерол откриха в хода на спецоперация

40 литра алкохол и 9,3 кг нарязан тютюн без бандерол са били открити в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места вчера на територията на РУ-Кърджали. Около 7 часа на КПП „Чилик“ за проверка бил спрян лек автомобил „Мерцедес“ с хасковска регистрация, управляван от 43-годиишен . В..

публикувано на 15.02.19 в 11:32

В Стамболово честват Трифон Зарезан по стар стил

И тази година по традиция в Стамболово ще отбележат Трифон Зарезан по стар стил. Ритуалът по зарязването на лозята ще се проведе на 16 февруари, събота. На церемонията се очаква да присъстват посланици, представители на дипломатическия корпус , председатели на търговско-промишлени палати от страната и Балканите, които ще участват в..

публикувано на 15.02.19 в 10:27

Румен Радев на среща с бизнеса в Хасково

Президентът Румен Радев ще участва в среща с бизнеса в Хасково. Инициативата е на Хасковската търговско-промишлена палата и се провежда по повод празника Трифон Зарезан с участието на дипломати и представители на посолствата в България. Държавният глава ще бъде посрещнат с военни почести на площад "Свобода" в 16 часа. Бизнесфорумът е от 16.30 часа..

публикувано на 15.02.19 в 10:18