Йоана Буковска-Давидова играе тази вечер в Кърджали

Снимка: Ани ПетроваТеатралната публика в Кърджали ще има възможност да гледа Йоана Буковска-Давидова на сцената на театъра. Тя играе в комедията "Мъжете предпочитат да излъжат" от френския автор Ерик Асус, която се поставя за първи път в България. Постановката на Драматичен театър "Невена Коканова" - Ямбол е тази вечер от 19 часа. Илияна Типова информира още: "Нищо не е такова каквото изглежда... И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък обичат да си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети толкова се страхуват от мнението на околните толкова, че биха прикривали същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията "Мъжете предпочитат да излъжат" ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тук тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много забавни перипети, че и на жените да им е трудно да ѝ хванат края.

Пиесата се поставя за първи път в България".

Режисьор е Владимир Петков, сценограф - Жанета Иванова. В ролите играят Йоана Буковска - Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев и Мария Панайотова.
 

Вижте още

Две пети места извоюваха състезателите на "Арда бокс" в Сливен

Две пети места извоюваха състезателите на "Арда бокс" на провеждащия се Втори кръг на Държавно лично отборно първенство за юноши в Сливен. Треньорът Стоян Узунов е доволен от представянето на момчетата. На 17-и заминаваме на Сливен, през септември,

публикувано на 20.09.19 в 17:01

Момчиловци избира кралица на киселото мляко

В смолянското село Момчиловци в събота избират кралица на киселот мляко. Конкурса се провежда за пета година. За титлата кралица на киселот мляко се борят 12 момичета, като Родопите ще бъдат представени от Костадинка Чолакова и Рада Гаджева от Момчиловци и Микаела Хаджиева от Смолян. Другите участнички са от Хасково, Пловдив, Стара загора,..

публикувано на 20.09.19 в 16:41

МВР с препоръки към гражданите за почивните дни

Няма тенденция към увеличение на домовите кражби в област Кърджали по време на празнични и почивни дни. Това сочи статистиката на Областната дирекция на МВР. Въпреки успокоителните данни, директорът й старши комисар Атанас Илков припомня препоръките към хората, които ще отсъстват по-продължително време от дома си. На първо място да огледат..

публикувано на 20.09.19 в 15:12

Ергюнал Сабри - Оги излиза срещу Даниел Асенов

Звездата на "Арда бокс" Ергюнал Сабри - Оги излиза срещу многократния републикански и европейски шампион  Даниел Асенов в двубой от Националната боксова лига, който ще се играе в Пловдив на 28 септември. 

публикувано на 20.09.19 в 14:47

Димитър Пенев ще води България'94 на "Арена Арда"

Треньор номер едно на България за ХХ век, Димитър Пенев отново ще има удоволствието да дава указания на футболистите донесли най-големия успех за българския футбол. Той ще бъде треньор на българите, в приятелската среща България'94 - Турция 2002, която ще се играе на АРЕНА АРДА, на 26 септември от 17:00ч. Двубоят се организира съвместно с БФС и..

публикувано на 20.09.19 в 10:59

Административен съд – Кърджали отмени заповедта на кмета Хасан Азис за парцелиране на парк „Простор“

Административен съд – Кърджали отмени заповедта на кмета Хасан Азис за парцелиране на парк „Простор“ посредством изменение на ПУП-а и образуване на нови урегулирани поземлени имоти в него. Делото бе образувано след протест на Окръжна прокуратура по жалба на областния управител от ноември м.г. В протеста се твърди, че оспорената заповед е..

публикувано на 20.09.19 в 09:45

Председателят на общинската ГЕРБ Ервин Хасан влиза отново в битката за кмет на Джебел

ПП ГЕРБ Джебел регистрира в ОИК кандидатите си за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници на предстоящите местни избори. Председателят на общинската структура Ервин Хасан влиза отново в битката за кмет на Джебел . 11 са кандидатите за кметове на кметства. Сред тях е безспорният Стефан Джуванов, който е без конкуренция в село..

публикувано на 19.09.19 в 17:06