Ватерполистите до 15 години от "Арда 2008" заминават на първенство във ВрацаМомчетата до 15 години от отбора по водна топка "Арда 2008" Кърджали заминават днес на първенство във Враца. Това е първият им мач за 2019 година, а първенството е Регионално. Отборите с които ще се състезават са Славия, Ботев-Враца и ЦДНА. Това каза за Радио Кърджали треньорът Иван Кръстев: "Заминаваме за Враца, с момчетата на възраст от 15 години на регионално първенство. В регионалното участваме отбори от Кърджали, Враца и София.

 Чуйте Иван Кръстев, треньор по водна топка на "Арда 2008".

Вижте още

Община Момчилград осигури лятна почивка на 100 деца в Приморско

Община Момчилград осигури лятна почивка на 100 деца в град Приморско. 40 деца с увреждания, деца от социално слаби семейства и лишени от родителска грижа бяха 6 дни на лагер в хотел и им беше осигурена храна. Летният лагер е финансиран от общината със средства от бюджета за социални услуги. По време на престоя, за децата бяха организирани..

публикувано на 18.08.19 в 12:03

Айдън Осман: Ще обмислим внимателно дали е добре Черноочене да става град

Физическите граници между общинския център и селата Нови пазар, Каблешково, Пряпорец и Среднево , се заличават заради усиленото строителство, заяви кметът на община Черноочене Айдън Осман . Има ли шанс общинска администрация да реализира една стара идея, Черноочене да стане град, слушаме коментар на Айдън Осман:" Тази идея е валидна...

публикувано на 18.08.19 в 11:50

26 плувци участваха в традиционното преплуване на язовир Кърджали

За шеста поредна година се организира преплуване на язовир Кърджали. Тази година трасето е малко по-дълго с разстояние приблизително 5 километра. В събитието взеха участие 26 плувци на възраст между 12 и 45 години. В това число са включват както професионални плувци така и и любители. Преплуването започна в 9 сутринта и приключи в 11:00ч. Проявата..

публикувано на 17.08.19 в 13:17

Четиринадесет пострадали при жестоката катастрофа към ГКПП Маказа

Вследствие на тежката катастрофа станала вчера в 15:45 часа в района на Великденче на международния път за Гърция, пътят за Маказа беше близо 10 часа затворен за движение. Тази сутрин в 1:20ч. то беше отново възстановено. Общо 14 са пострадалите в пътнотранспортното произшествие. В МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ са приети 77 годишния С.И. и 34..

публикувано на 17.08.19 в 11:25

Тежка катастрофа затвори пътя за ГКПП Маказа

Временно е затворен главният път към ГКПП „Маказа“ заради тежка катастрофа. Тежкото пътнотранспортно произшествие е станало на разклона за село Великденче по пътя за ГКПП „Маказа“ днес около 15:45 часа. Временно е затворен главният път към граничния пункт, а движението се отклонява през Джебел за Кирково. По първоначални данни сблъсъкът е между четири..

публикувано на 16.08.19 в 16:52

Тринадесет ще са членовете на ОИК в Крумовград за предстоящите местни избори

Тринадесет ще са членовете на ОИК в Крумовград за предстоящите на 27 октомври местни избори. За това се договориха днес, по време на консултациите за определянето на състава на Областна Избирателна Комисия, кметът Себихан Мехмед и представителите на ГЕРБ, БСП за България, Обединени патриоти, Движение за права и свободи, Воля и Демократична България -..

публикувано на 16.08.19 в 15:20

В Черноочене покриват част от дерето

В Черноочене покриват част от дерето на входа на селото.  Успоредно с това се изгражда и обект за отвеждане на отпадни води в село Каблешково. Има финансиране и за двата проекта, тече сериозно строителство. Това каза за Радио Кърджали кметът на община Черноочене Айдън Осман. Корекцията на дерето се извършва на два етапа. Първата част включва..

публикувано на 16.08.19 в 14:26