Милан Миланов: Да напълним стадиона за Арда срещу ЦСКА 1948


Решаващи два мача остават до края на първенството във Втора лига за футболния отбор на "Арда" - Кърджали. Първият двубой - срещу ЦСКА 1948 - е от изключителна важност, тъй като във временното класиране двата отбора са с еднакъв брой точки на 3-о и 4-о място. Целта на кърджалийския тим е да достигне до баражи за влизане в Първа професионална лига. Милан Миланов, един от най-запалените фенове на "Арда" е бил председател на футболния клуб от 1984 до 1988 година, призовава публиката да напълни Арена Арда  на 19 май от 15 часа, за да подпомогне максимално отбора. Той дори кани и феновете на "Арда" от Джебел, които могат след тържеството за Празника на града директно да се отправят към кърджалийския стадион. Да чуем Милан Миланов от прикрепения звуков файл. 

Вижте още

Алпай Ибрям: Пожелавам на всички хора с увреждания да обичат живота

В рубриката "Право на живот" ви разказваме за живота на хората с увреждания. Ще ви срещнем с един щастлив човек, който заразява със своя  оптимизъм. Макар че по рождение има заболяване, което е засегнало долните крайници, той е пълноценен служител в Дирекция "Социално подпомагане" в Черноочене, обичан съпруг и добър баща. Освен това е републикански и..

публикувано на 17.06.19 в 15:40

Славейковци тръгват на важни финали по волейбол

Волейболистите на "Арда" участваха във финалната фаза на първенството за възраст до 13 години, която се проведе в Пазарджик. А по-големите, 8-10 клас, тръгват в сряда за Суворово, Варненско. Там са финалните битки, където се надяват на републиканска титла. Тя ще даде право на победителя да участва в Световното първенство през 2020 година в Бразилия...

публикувано на 17.06.19 в 15:07

Силно представяне на ватерполистите в Бургас

13-годишните ватерполисти на "Арда" се представиха силно на финалите от Държавното първенство в група "Б", които се проведоха в Бургас. В звуковия файл треньорът Иван Кръстев разказва за състезанието и за предстоящите прояви на своите възпитаници през лятото. Иван Кръстев: „Арда“ се падна в група с „Аква спорт“-Варна, „Локомотив“-Русе, и..

публикувано на 17.06.19 в 12:51

Петър Зехтински: "Арда" няма да е еднодневка във футболния елит

"Арда" няма да е еднодневка, твърди бившият футболист на синия отбор Петър Зехтински, който следи развитието на тима. В момента той е директор на дирекция „Спорт и младежки дейности” в Община Пловдив.  Чуйте неговите думи за историческия пробив на "Арда" в елита:

публикувано на 16.06.19 в 14:13

"МИГ Кирково-Златоград" информира жителите на Чакаларово

В Чакаларово, едно от най-големите села на община Кирково, се проведе информационна среща на Местната инициативна група Кирково-Златоград. Изпълнителият директор Пламен Чингаров запозна присъстващите с мерките и приемите, които тя организира. Предстоят четири приема за проекти, свързани със социални и здравни услуги, за популяризиране на фолклорно..

публикувано на 16.06.19 в 11:27

Сезин Сезгин от младежкото БЧК удостоена с Национална награда за благородство и доблест

Доброволката на Българския младежки червен кръст в Джебел Сезин Сезгин е една от петимата носители в страната на Национална младежка награда за благородство и доблест за 2019 година . Днес Сезин пътува за София , където в парка Врана ще се състои церемонията по награждаването, съобщи Пепа Чолакова от областната структура на БЧК в Кърджали. Чуйте какво..

публикувано на 14.06.19 в 12:47

Соня Новодрянова: Щетите от проливните дъждове в Кърджалийско са основно в Пчеларово

Щетите от проливните дъждове в област Кърджали са основно в село Пчеларово , където преди десетина дни падна продължителна градушка . Унищожени са домати и пипер, както и листна маса . За щастие , щетите са ограничени, защото областта ни не попада сред тези, в които паднаха много ледени зърна . Сега е моментът стопаните от Пчеларово да..

публикувано на 12.06.19 в 09:40