Връчват наградата "Мултикултурният човек"

За седма поредна година в Арт Галерия Кръг в Кърджали ще бъде връчена наградата "Мултикултурният човек". Проявата е от 17.30 часа. Това е кулминацията на инициативата на Арт движение Кръг "Мултикултурния град", която продължи повече от месец. Тази година носителите са двама, каза за Радио Кърджали организаторката Радост Николаева, но имената им ще бъдат оповестени на церемонията.

Вижте още

Спешно укрепват свлачището между ардинските села Хромица и Долно Прахово

Спешно се правят дренажи на терена на свлачището по пътя Хромица - Долно Прахово заради подпочвените води. С общински средства ще се поставят дренажни тръби, а за укрепването на свлачището ще се насипват скални маси. Това каза за Радио Кърджали кметът на община Ардино Ресми Мурад, който беше на оглед на свлачището.

публикувано на 23.07.19 в 12:48

Вторият ден на международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми" започна с турнир по хокей

Вторият ден на десетата международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми" започна с турнир по хокей. В 18:00ч. на Спортната Площадка продължават двубоите по тенис на корт. Вечерта в градския парк от 20:30ч. ще бъде играна френската комедия по Пиер Шено "Наследството". Тя ще бъде представена от софийския театър с участието на Искра Радева, Веселин Ранков..

публикувано на 23.07.19 в 12:40

Пускат в продажба билетите за домакинския мач на АРДА с Берое

От днес пускат в продажба билетите за домакинския мач на АРДА с Берое в Пловдив на стадиона на Локомотив. Мачът е на 27 юли от 21:00часа. За агитката на сините вълци е предвиден сектор "Б".  Припомняме, че тимът на АРДА осъществи и своя първия изходящ трансфер.  От 22 юни защитникът Венцислав Василев преминава към отбора на ЦСКА 1948.

публикувано на 23.07.19 в 12:21

Мъж загина при катастрофа с мотоциклет край Конево

66-годишен мъж е починал, след като катастрофирал с мотоциклет в землището на село Конево снощи около 19 часа. По първоначални данни при движение с несъобразена скорост на мокра пътна настилка водачът загубил контрол над управлението и паднал на платното. Пострадалият бил транспортиран от екип на Центъра за спешна помощ до Спешното приемно отделение..

публикувано на 23.07.19 в 10:39

Община Момчилгрда стартира ремонт на общинската пътна мрежа

В община Момчилград стартира амбициозна програма по благоустрояване. Ще бъдат изкърпени улиците във всички населени места и в град Момчилград, както и на общинска пътна мрежа. Работата стартира следващата седмица и трябва да бъде завършена до края на лятото. Вече са избрани изпълнителите на различните видове дейности. Предвидени са..

публикувано на 23.07.19 в 10:31

В 9,45 часа е възстановено обслужването на граждани в сектор "Български документи за самоличност"

В 9,45 часа е възстановено обслужването на граждани в сектор "Български документи за самоличност", след като повредата в електрозахранването е била отстранена. 

публикувано на 23.07.19 в 10:05

Паспортна служба спира временно обсужване на граждани

Сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали спира временно обслужването на гражданите тази сутрин поради възникнал  проблем в електрозахранването. В момента експерти работят по отстраняването на повредата, след което ще бъде възстановен приемът на заявления.   Извиняваме се на гражданите за причиненото неудобство.

публикувано на 23.07.19 в 09:33