Романтика по суша и вода в новия клип на Yoana

Двудневна романтика по суша и вода, изпълнена с красиви залези и латино танци, съпътстват снимките на видеото към „Fiesta“ на Yoana.С екранния й партньор Галин Найденов осъмват на върха на 20-метрова кула в язовир Огняново, но след заснетите дубли, двамата губят контрол над лодката и течението ги отнася на 3 км от залива. Спасителен екип ги издърпва на брега, а цялата операция протича на фона на изпепеляващи живака температури.

Любовната „Fiesta“ на Yoana продължава и зад волана на мощен спортен автомобил от автокъща „Trade-In”, с който навърта около 50 км в подножието на планината. Изпълнителката показва завидни шофьорски умения, движейки се и по централна пътна артерия – предизвикателство там се оказва не само натовареният трафик по време на снимките в движение, а и ограничената видимост заради монтираната камера на предния капак. Песента ще излезе едновременно в две версии – българска и английска, като втората ще бъде подкрепена от екипи в Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Великобритания, Германия, Гърция и Румъния.

„Латино музиката е част от мен още от ранна детска възраст. Танцувах 8 години спортни танци и винаги съм искала да направя песен с по-екзотично звучене. Работата по парчето отново ме събра в студиото с талантливия Monoir, а след това с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’ написахме българския текст“, споделя Yoana. 

Това е вторият съвместен проект на нашето момиче с румънския хитмейкър Monoir след дебютния й сингъл - „Да не спим“, който освен в химн на лято 2018 се превърна и в една от най - въртяните български песни в ефира за изминалата година. 

Гледайте Yoana - FiestaВижте още

Децата в кърджалийксия квартал Веселчане са принудени да играят в мръсотията

Група  майки заявяват, че децата им играят в мръсотията, защото няма детска площадка за тях. За майките от кърджалийския квартал Веселчане да изведат децата си навън да играят е предизвикателство, защото единствената близка детска площадка се състои от 2 счупени люлки и трябва да обслужва над 20 деца от блокове и къщи в района. Майките от Веселчане се..

публикувано на 22.08.19 в 09:36

Спортът държи младите далеч от вредни навици

Спортът държи младите заети и е добър за здравето, а когато е лесно достъпен, той става начин на живот за широк кръг от хора.  На все повече места в паркове и училищни дворове могат да се забележат лостове и други фитнес уреди. Този тип спорт на открито набира по-голяма популярност с годините и сред мъже, и сред жени.  Той включва силови и..

публикувано на 21.08.19 в 18:13
Манатарка

Гъбите - вкусна храна и успешен бизнес

Изкупуването на гъби може да увеличи месечния ви доход, но  може и да останете гладни, защо в някои години те никнат в рамките на 2-3 месеца. Може ли изкупуването на гъби да бъде основно препитание за едно семейство и кои гъби са най-търсени, чуйте  какво казва Росен Николов от Кърджали, за който гъбите са не само любимо ястие, но и професия вече над 10..

публикувано на 21.08.19 в 15:53

Автобусите в Кърджали са на възраст над 15 години. Възможни ли са подобрения в градския транспорт

Автобусите в Кърджали са на възраст над 15 години. Това отблъсква гражданите и ги кара да прибегнат до използване на лични автомобили, което от своя страна увеличава значително трафика в града. Кърджалийци искат да използват личен автомобил по-рядко за по-чист въздух и редуциране на задръстванията, но са възпрепятствани заради липса на надежден градски..

публикувано на 21.08.19 в 15:32

Кърджалийци не знаят как да допринесат за редуциране на големия трафик

Прекалено много са колите в Кърджали за размерите на града. Гражданите не знаят, че могат да помогнат за решаване на проблема, придвижвайки се понякога с колело или автобус или пеш, вместо с кола. Обърнахме се към кърджалийци, за да открием кое ги спира да използват алтернативни методи за придвижване. Чуйте в анкетата на Елена Кьосева как се придвижват..

публикувано на 21.08.19 в 15:24

Михаела Маринова въвлечена във виртуална любов

Михаела Маринова е безспорно един от най-добрите женски вокали сред младите ни изпълнители. Кариерата ѝ тръгва шеметно след Х Factor, където става финалист в третия сезон на предаването.Върви нагоре с успешни парчета като „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“,   „ Tiempo”.   Видеото на последната песен ѝ спечелва..

публикувано на 21.08.19 в 10:45

Родопски изпълнители ще пеят в Кърджали за Голяма Богородица

Пенсионерски клуб Капитан Петко Войвода в квартал Веселчане ще отбележат големия християнски празник Успение Богородично с курбан за здраве и с концертна програма, като целта им е това да стане традиционен събор. Празника се организира от пенсионерския клуб съвместно с община Кърджали. Великият родопски глас Валя Балканска и Петър..

публикувано на 14.08.19 в 10:00