Близо 500 лева събра благотворително парти за бебето Марти410 лева и 50 стотинки плюс 25 евро е събраната сума от Благотворителното детско парти в помощ на бебе Марти. Събитието беше организирано от двете актриси от Кърджали Велина Ясенова и Илияна Типова. 
Мартин е на 11 месеца и страда от Детска церебрална парализа и епилепсия. За да има шансове да ходи, е необходима рехабилитация, за която са нужни 13 000 евро. 
Чуйте повече от Илияна Типова за благотворителното събитие, което се проведе пред Дома на културата. 

 Ако желаете да помогнете на Мартин да оздравее, може да го направите и по банков път: 

Левова банкова сметка в ОББ: 
BG85UBBS80021099810530
BIC UBBS BGSF
Банка - ОББ
Титуляр: Йордан Стоянов Йорданов (баща на Мартин Йорданов Йорданов)

Линк към ХелпкармаВижте още

Езиковата гимназия в Кърджали и училището в село Припек са сред стоте училища с най-висок резултат на матурата по БЕЛ

Езиковата гимназия в Кърджали и СУ "Паисий Хилендарски" в село Припек са сред стоте училища в страната с най-висок резултат на матурата по български език и литература за 2019 г. Класацията е направена на база резултатите на близо 1000 училища в страната, сред близо 53 хил. ученици, явили се на матурата. От положили матурата 181 ученици в езиковата..

публикувано на 24.08.19 в 15:40

Стартира бетонирането на малки улици по селата в община Момчилград

Започна бетонирането на по-малките и стръмни улици в населените места на община Момчилград. Стартът беше даден в района на селата Груево и Свобода. Улици, които са с покрити с настилка от трошен камък или без настилка се бетонират, като преди това се поставя армировка. Стартиралите ремонти са залегнали в капиталовия списък и се финансира от..

публикувано на 24.08.19 в 15:27
Красен Кралев

Красен Кралев: Когато хората са убедени, че има феърплей, тогава ще се върнат по стадионите

Проблеми в съдийството е една от причините за недостатъчен брой зрители по трибуните на стадионите в България. Това каза за Радио Кърджали министърът на спорта Красен Кралев след срещата с ръководството на ПФК „Арда“ в Кърджали. Министър Кралев коментира българското съдийство от началото на сезона във футболната ни лига: Гледам, че отборите за..

публикувано на 24.08.19 в 15:18

Ясни са номинациите на ДБГ – Кърджали за кандидат кмет и общински съветници

Стоян Георгиев е номинацията за кандидат кмет и водач на листата за общински съветници на Движение България на гражданите - Кърджали за местните избори, които ще се проведат на 27 октомври тази есен. Това стана ясно след проведено местно събрание. Кандидатурата на общинския съветник е изпратена за утвърждаване от Изпълнителния съвет, който ще излезе с..

публикувано на 24.08.19 в 13:39

Откриха официално рудника "Ада тепе"

С официална церемония в присъствието на премиера Бойко Борисов край Крумовград беше открит първият от 40 години новоразработен рудник за добив на злато. Инвестицията е на частна компания, която изгради изцяло мината и съпътстващите съоръжения. Благоустрояването на градовете и привличането на повече инвеститори у нас – върху тези два приоритета..

публикувано на 23.08.19 в 14:30
Бойко Борисов пред

Бойко Борисов: Ще помогнем на "Арда"

Министър - председателят Бойко Борисов се срещна в Кърджали с ръководството на ПФК "Арда 1924". С него бяха и министърът на младежда и спорта Красен Кралев, както и министърът на финансите Владислав Горанов. Големият проект на "Арда", който засяга тотална модернизация на стадиона и на инфраструктурата около него бе разгледан от делегацията от..

публикувано на 23.08.19 в 12:57

Красен Кралев: Осветление на "Арена Арда" ще има

След срещата с ръководството на ПФК "Арда", относно модернизацията на стадион "Арена Арда", министърът на спорта Красен Кралев заяви: "Държавата се е ангажирала да помага на всички отбори които влязат във висшия ешалон, като изгражда терени и осветление. По същия начин и тук ще реализираме нашите обещания. Трябва да довършим разговорите по детайлния..

публикувано на 23.08.19 в 12:16