Съобщение

Излъчването на програмата на Радио Кърджали в неделя, 1 септември, е спряно временно заради технически проблем. Работи се по отстраняването му.

Извиняваме се на слушателите ни за причиненото неудобство!

Вижте още

17-годишен нападна шофьор на училищен автобус в Пелин

Бързо производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди на 64-годишен водач на училищен автобус е образувано в Районното управление в Крумовград. Инцидентът станал в село Пелин. Шофьорът получил удари от 17-годишен, на когото преди това направил забележка. Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Група..

публикувано на 18.10.19 в 14:52

Камбите стигнаха до 3.50 лева на кърджалийския пазар

До 3.50 лева скочи цената на камбите на пазара в Кърджали в сезона на зимнината. Някои търговци обясниха, че това е нормално, защото реколтата била лоша . Освен това нямало много качествени чушки. Други обясняват, че са принудени да хвърлят стоката. Коментарите от две продавачки взе Радка Петкова:

публикувано на 18.10.19 в 14:49

Група "Сигнал" обича да забива в Кърджали

Група "Сигнал" помни концертите в Кърджали от зората на рока и затова градът ни е предпочитан като ч аст от турнетата им. Това каза фронтменът на рокбандата Йордан Караджов п о повод концерта им в областния град . Рок-вокалистът коментира: "Кърджали винаги е бил в центъра на нашето внимание и когато сме имали възможност, сме идвали тук и..

публикувано на 18.10.19 в 14:35

Изтече срока за пчеларите да кандидатстват за държавна помощ “Де минимис”

18 октомври е краен срок за пчеларите да кандидатстват за държавна помощ “Де минимис” в областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие“.  Финансовата подкрепа, за която в бюджета са отделени 4,5 млн. лв., имат право да получат пчелари с най-малко 20 пчелни семейства.  Те трябва да са реализирали качествен пчелен мед през тази и миналата година,..

публикувано на 18.10.19 в 08:49

Днес е краен срок за приемане на документи по програма “Старт на кариерата”

Днес е краен срок за приемане на документи от бюрата по труда за кандидатстване от дипломирани младежи без професионален опит, които желаят да започнат работа по обявените работни места в централните ведомства по програма “Старт на кариерата”, реализирана от Министерство на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. С цел улесняване на..

публикувано на 18.10.19 в 08:43

Днес ни очакват температури до 26°

Днес слънцето изгря в 07:43 часа и ще залезе в 18:40 часа. Продължителност на деня 10:57 часа. Днес ще е предимно слънчево и почти тихо. Сутринта на места в низините, котловините и около водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Максималните температури ще са между 22° и 27°. Над Родопите ще е слънчево ще духа..

публикувано на 18.10.19 в 08:38

Заради големия интерес преглеждат безплатно още 2 дни за рак на гърдата в Хасково

Часовете за безплатни прегледи за рак на гърдата за 17 и 18 октомври вече са заети, съобщиха от Специализираната болница за активно лечение по онкология в Хасково. По тази причина от болницата обявяват още две дати за желаещите да си направят мамографски преглед в Лъчетерапевтичния комплекс в квартал „Болярово“. Новите дати са 24 и 25 октомври, като..

публикувано на 17.10.19 в 17:36