СЪБИТИЯ

Третата симфония на Малер ще изпълнят Радиосимфониците на 22 април

На 22 април, от 19 часа,  в зала "България" Радиосимфониците ще изпълнят Третата симфония на Густав Малер, апотеоз на божествената природа и вечната любов. Диригент на концерта ще бъде младият и талантлив Росен Гергов . Солистка е прекрасното..

публикувано на 13.04.16 в 19:27

Произведения от Виенските класици ще изпълнят Радиосимфониците под палката на новия главен диригент Росен Гергов

На 8 април, петък, от 19 часа Росен Гергов ще излезе за първи път на сцената на зала "България" като главен диригент на Симфоничния оркестър на БНР. Младият диригент ще донесе от духа на Виена, където е завършил най-големия университет за музика в Австрия и..

публикувано на 29.03.16 в 18:15

Предстоящи концерти на съставите на БНР

Тук може да намерите информация за концертите на прекрасните ни състави до края на сезона. 16 март 2016 г. - „ Вокално – инструментални картини“ - концерт на Оркестъра за народна музика, диригент Димитър Христов с  хор „Космически гласове”  с..

обновено на 29.03.16 в 13:33

Блус в 9 с Биг Бенда на БНР

"Блус в 9"  - музика, написана от едни от най-значимите български съвременни джаз композитори, изпълнена от едни от най-добрите джаз музиканти - Биг Бенда на БНР под диригентството на Антони Дончев. Ще чуете произведения, написани от Милчо Левиев,..

публикувано на 21.03.16 в 10:36

Радиосимфониците ще свирят със Сузана Клинчарова на 25 март

Произведения от руски композитори ще изпълнят Радиосимфониците под палката на Владимир Вербицки на концерт в петък, 25 март, от 19 часа, в зала "България". Солист на единствения Концерт за арфа и оркестър от Рейнголд Глиер ще бъде една от най-успешните..

публикувано на 14.03.16 в 13:27

Вокално-инструментални картини с Оркестъра за народна музика

Заповядайте на концерт на Оркестъра за народна музика с диригент Димитър Христов, хор "Космически гласове" с диригент Ваня Монева и със специалното участие на Евелина Христова. Билети може да закупите на касата на Рекламно-информационен център на..

публикувано на 11.03.16 в 17:25