Президентът се срещна с деца, подпомогнати от "Българската Коледа"

Президентът Румен Радев се срещна с деца, подпомогнати от "Българската Коледа"
Снимка: БГНЕС

"Най-красивото нещо в Коледата, това са вашите детски усмивки. Те ни показват, че трябва да бъдем добри". С тези думи президентът Румен Радев се обърна към децата, подпомогнати от инициативата "Българската Коледа". В продължение на няколко часа децата изработваха коледна украса, писаха писма до Дядо Коледа и украсяваха коледни сладки заедно с професионални готвачи.

"Най-хубавото на Коледата е това, че ни събира заедно", каза още президентът.

Ралица Енева е майка на три момчета. Най-малкото - Радо, е на осем. Страда от спинална мускулна атрофия: "Генетичен убиец номер едно за малки деца в света, но ще навърши осем годинки и оборваме отвясякъде прогнозите и това, което се очакваше да се случи с нас. За Коледа желая здраве на всички деца по света. Много любов и ние като общество да се обичаме, да се подкрепяме".

Това пожелава на децата и Радо: "Да са живи и здрави, да са радостни".

Още от категорията
Хуан Гуайдо

Продължават протестите на венецуелската опозиция

На мащабен протест днес опозицията във Венецуела ще поиска президентът Николас Мадуро да обяви дата за нови избори в страната. Режимът на Мадуро от своя страна ще отбележи годишнината от встъпването в длъжност на предшественика му Уго Чавес. "Ще се видим на улицата утре, Венецуела," написа Хуан Гуайдо в "Туитър" по повод на днешните демонстрации. В..

публикувано на 02.02.19 в 09:41