Jemi të impresionuar nga arritjet e Kinës në zhvillimin ekonomik

“Jemi të impresionuar nga arritjet e Kinës në zhvillimin ekonomik, në kapërcimin e varfërisë, nga masat për ruajtjen e mjedisit, kështu edhe nga forcimi i rolit të teknologjive inovative”. Këtë e deklaroi Presidenti Rumen Radev në takimin me Zëvendës-Kryetarin e Komitetit Kombëtar të Këshillit Politik dhe Konsultativ të Kinës Xhang Çingli. Vizita e Çingli koincidon me përvjetorin e 70-të të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet të dyja shteteve. Radev përsëri ftoi Presidentin Xi Jinpingtë që ta vizitojë Bullgarinë në një kohë të përshtatshme për të. 


Още от БНР уеб