Седмото издание на Фестивал на ресторантите провокира с нови вкусове и менюта

| обновено на 19.09.19 в 16:47
Предварителна информация за Sofia Restaurant Week 7
Най-успешният български Фестивал на ресторантите Sofia Restaurant Week за първи път излиза извън пределите на столицата, за да предложи на любителите на качествените ресторанти кулинарно преживяване на три различни места в България.

Седмото издание на фестивала се завръща за новото си есенно издание с още по-интересни предложения в 26 заведения в административната столица на България - София, в Европейската столица на културата – Пловдив, и в морската - Варна.

Водещи шеф-готвачи са подготвили за почитателите на качествената кухня и неустоимата фестивална атмосфера авторски и вкусни менюта с ястия, които ще срещнете само по време на събитието.

Целта на Restaurant Week е да предложи на любителите на добрата и вкусна храна възможност в рамките на 9 дни да опитат различни и уникални ястия в най-добрите ресторанти в България. Всеки един от участниците може да остави своето мнение и препоръка и да участва в избора на най-добрите ресторанти на Фестивала.

Амбицията на организаторите е да покажат майсторството и многообразието на родните шеф-готвачи и ресторанти, както и да работят за възпитаването на добрия гурме вкус.

Чуйте повече за предстоящото събитие от организатора Николай Коев и шеф Виктор Жечев.

Още от Ритъмът на столицата