РЕКЛАМА

13-тия час

Снимка

Обедното токшоу на РАДИО ПЛОВДИВ!!!

120 минути околосветско пътешествие в света на любопитното и интересното! Развлекателни теми и събития от деня и от последните 24-часа, коментирани освободено и усмихнато от водещите на предаването. Хумор от миналия век до наши дни.

Всичко това гарнирано и гарантирано от най-добрата музика в тази част на деня…И още: лайфстайл и звезден прах от Холивуд, кинопремиери и театрални спектакли и радиоигри с великолепни награди!

Слушателите очакваме на телефон 032632400, както и на страницата на РадиоПловдив във Фейсбук! Всички сте поканени в света на доброто настроение!

Всеки делничен ден от 13.00 до 15.00 часа.

Водещи: Мишо Гръблев, Дора Башакова, Таня Лазарова и Жоро ПеевВсеки проблем има решение, въпросът е как ще се подходи

В интервю пред Радио Пловдив Здравко Димитров говори за най-важните задачи и най-големите проблеми, които предстоят за решаване в Пловдивска област. Той беше един от малкото ръководители, които не бяха сменени по време на служебното правителство на..

публикувано на 30.08.17 в 13:45

Единадесето издание на The Black Box

В търсене на духовното , справедливостта и с поглед на дълбоко в човешката същност и взаимоотношения , се фокусират участниците от единадесетото  издание на международния фестивал за театър и съвременен танц „Черната кутия“ . Артисти от Белгия , Италия..

публикувано на 25.05.17 в 15:21

Благотворителна кампания " Заедно в живота "

„Заедно в живота“ - благотворителна кампания за Отделение „Детска онкохематология“ към УМБАЛ „Св.Георги“ – Пловдив. Благотворителната кампания ще се проведе и по време на Национална Киноложка Изложба в гр.Първомай на 29 и 30 април (събота и..

публикувано на 26.04.17 в 16:41

Трудно поддържаме контакт с очи, по време на разговор

Ново изследване разкрива, защо някои хора изпитват трудност да гледат другия в очите, докато разговарят с него.  Оказва се, че нашият мозък не може да се справи с това, едновременно да генерира правилните думи и да се фокусира върху лице...

публикувано на 29.11.16 в 16:12

Само липсата на повече слънце може да ни стресне

Единственият елемент от времето, който наистина се отразява върху психичното здраве е броят часове, в които има слънчева светлина, установи изследване.  Дъждът, вятърът,   замърсяването на въздуха , температурите имали относително малък ефект...

публикувано на 16.11.16 в 16:12

Благотворително за децата с вродени лицеви аномалии

Годишно 120 деца се раждат с такъв проблем. Асоциацията на пациентите с вродени лицеви аномалии и техните родители – АЛА, от 20 години се грижи тези деца да получават адекватно лечение и последващи грижи.  Здравната каса поема само..

публикувано на 15.11.16 в 17:13

Ново хапче променя човечеството

Ново хапче за стимулиране работата на мозъка, може да се окаже най-голямото събитие в човешката история. Това твърди, в интервю, видният британски учен и космолог Стивън Хокинг. Седемдесет и четири годишният Хокинг е споделил, че мозъкът му..

публикувано на 08.11.16 в 17:02

Топлото ни прави по-пълни

Високите температури в дома и офиса осигуряват повече комфорт, но пък вече не се налага телата ни да изгарят допълнителни калории, за да ни стоплят, твърдят холандски учени  от Университета на Маастрихт. Според тях, идеалната стайна температура, която..

публикувано на 25.10.16 в 16:34

Ранното ставане е вредно за здравето

Ставането преди изгрев слънце може да повлияе неблагоприятно върху здравето, предупреждават австралийски специалисти. Учени от университета на Мелбърн са изследвали връзката между времето на събуждане и различни здравословни проблеми. Хората,..

публикувано на 11.10.16 в 16:22

Прилепни сладки и много приключения в Нощта на прилепите

За 20-ти пореден път България отбелязва Нощта на Прилепите. В Пловдив събитието ще се проведе в Регионалния Природонаучен Музей  днес от 18ч. Организаторите са подготвили любопитна информация-кой прилеп тежи колкото едно желирано мече, кой е..

публикувано на 07.10.16 в 15:49