РЕКЛАМА

13-тия час

Снимка

Обедното токшоу на РАДИО ПЛОВДИВ!!!

120 минути околосветско пътешествие в света на любопитното и интересното! Развлекателни теми и събития от деня и от последните 24-часа, коментирани освободено и усмихнато от водещите на предаването. Хумор от миналия век до наши дни.

Всичко това гарнирано и гарантирано от най-добрата музика в тази част на деня…И още: лайфстайл и звезден прах от Холивуд, кинопремиери и театрални спектакли и радиоигри с великолепни награди!

Слушателите очакваме на телефон 032632400, както и на страницата на РадиоПловдив във Фейсбук! Всички сте поканени в света на доброто настроение!

Всеки делничен ден от 13.00 до 15.00 часа.

Водещи: Мишо Гръблев, Дора Башакова, Таня Лазарова и Жоро ПеевСтарият Пловдив празнува своята младост

„По трихълмието на времето“ е темата на тазгодишните традиционни Празници на Стария град, които ще се проведат от 17 до 23 септември. Древните улици ще се завъртят в шеметния танц на времената, в който Античността, Средновековието и Възраждането ще..

публикувано на 23.08.18 в 15:49

Вечер на планинарското кино

Едно събитие свързано с планините ,пещерите , биологичното разнообразие , спортовете и дейностите практикувани в планината.   Обединение на местните екологични и туристически общности ,  по -сериозно внимание на планинския туризъм и двигателната..

публикувано на 25.01.18 в 13:15

Молебен за чадородие

Фондация "Искам бебе"  и църквата "Света Богородица Успение - Златна чбълка" в асеновградския квартал  Горни Воден , организират  м олебен за чадородие. Молебена е благословен от Негово Високопреосвещенство Пловдиски митрополит Николай...

публикувано на 17.11.17 в 19:38

Юбилеен концерт в АМТИИ

Концерт по случай 70 години от рождението на Борю Памукчиев - солист - обоист и педагог . В залата на АМТИИ , с начало 18ч. , ще се състои концерта с учстието на изявените български музиканти - Георги Спасов - флейта , Владислав Григоров - валдхорна,..

публикувано на 04.10.17 в 15:50

Пловдивски стипендианти по балет бяха на обучение в Италия

Деца от "Ера Балет" получиха безплатно обучение по балет и съвременни танцови техники в академията на Сабрина Боско в Италия .  За ползите от заниманията, вълнението от общуването с италианските им връстници, за мотивацията на децата, чуйте разказа..

публикувано на 25.09.17 в 15:20

Всеки проблем има решение, въпросът е как ще се подходи

В интервю пред Радио Пловдив Здравко Димитров говори за най-важните задачи и най-големите проблеми, които предстоят за решаване в Пловдивска област. Той беше един от малкото ръководители, които не бяха сменени по време на служебното правителство на..

публикувано на 30.08.17 в 13:45

Единадесето издание на The Black Box

В търсене на духовното , справедливостта и с поглед на дълбоко в човешката същност и взаимоотношения , се фокусират участниците от единадесетото  издание на международния фестивал за театър и съвременен танц „Черната кутия“ . Артисти от Белгия , Италия..

публикувано на 25.05.17 в 15:21

Благотворителна кампания " Заедно в живота "

„Заедно в живота“ - благотворителна кампания за Отделение „Детска онкохематология“ към УМБАЛ „Св.Георги“ – Пловдив. Благотворителната кампания ще се проведе и по време на Национална Киноложка Изложба в гр.Първомай на 29 и 30 април (събота и..

публикувано на 26.04.17 в 16:41

Трудно поддържаме контакт с очи, по време на разговор

Ново изследване разкрива, защо някои хора изпитват трудност да гледат другия в очите, докато разговарят с него.  Оказва се, че нашият мозък не може да се справи с това, едновременно да генерира правилните думи и да се фокусира върху лице...

публикувано на 29.11.16 в 16:12

Само липсата на повече слънце може да ни стресне

Единственият елемент от времето, който наистина се отразява върху психичното здраве е броят часове, в които има слънчева светлина, установи изследване.  Дъждът, вятърът,   замърсяването на въздуха , температурите имали относително малък ефект...

публикувано на 16.11.16 в 16:12