Предавания

Понеделник следобед „Ден след ден“

На 17 юни –горещ следобед с горещи политически страсти и усещане за ваканция и археологическо лято. Това са част от темите: Малките матури с вълненията на седмокласниците и притесненията на родителите. Как запомниха и преразказаха кандидат -..

публикувано на 17.06.19 в 14:28

Мултимедийна инсталация и фестивал във „Вход свободен“

Днес, говорим за фестивала „Мостове на изкуството“, с психолога Емилия Крушкова. Тя е част от екипа на Сдружение „Обединени професионалисти за устойчиво развитие“, организатори на събитието.   За да научим повече за проекта „Луйс и Лусо“, се..

обновено на 17.06.19 в 10:11

На висока скорост и с червени страсти „Точно днес“

Новата седмица ще започнем с делнична скорост, която изкарва на преден план не само ежедневни проблеми, но и не малко творчески изяви. Всичко това ще е част от прорама „Точно днес“, ето какво ще чуете във времето от 6 до 9.30 часа: Високо напрежение..

публикувано на 16.06.19 в 16:10

Христо Шопов във и за "Верига от думи"

Харизматичният актьор Христо Шопов гостува със специално интервю в Клуб "Неделя" днес от 16 часа.  Разказ за първите стъпки на актьора на сцената. За пътя от "Вчера" до най- новите продукции с негово участие,  за честта и отговорността да си част от..

публикувано на 16.06.19 в 12:26

Ранно Утро с "Шейкър"

В неделя сутрин , посрещаме  онази част от аудиторията ни, която обича да се наслаждава на тишината и спокойствието на града, и отнема от минутите си за сън в почивния ден, в името на прекрасното усещане за прохлада, малко преди жегата да завладее..

обновено на 16.06.19 в 10:44

В „Алтер его” ще цъкнем вефа, за да чуем Кидика

„ Майна, цъкни вефа, за да чуем Кидика как се дере!” , това е култовата фраза, която още отеква сред пловдивчани. Тя, разбира се, е свързана с нашия специален гост Христо Кидиков. Тази събота ще разберем директно от него как, къде и защо се е..

обновено на 15.06.19 в 10:12

В "Срещите" разговор за книгите - хартиени и електронни

Три въпроса в "Срещите"тази събота: Ще изгони ли от домовете и навиците ни електронната книга печатната си посестрима?  Ще се превърнат ли библиотеките в 21 век от информационни в културни центрове?  Всички истории ще продължат да се надяват на четящите..

обновено на 14.06.19 в 16:49

Наказания, постижения и награди "Ден след ден"

Удар на големите срещу малките на пазара на интернет и кабелна телевизия с подкрепа на държавата. Така в началото на седмицата от Националното сдружение на кабелните оператори „Клуб 2000“ определиха акцията на ГДБОП, за която тогава, по техните думи, е..

публикувано на 14.06.19 в 14:20

Плаващи картини във „Вход свободен“

Днес във „Вход свободен“ ще си говорим за един, типичен, морски обитател. Ще се запознаем с поверията на празника, Видовден. 14-ти юни е Световен ден на доброволния и безвъзмезден кръводарител. Направете добро. Събитията, случващи се в..

обновено на 14.06.19 в 09:32

"Точно днес" - в координатната система на 14 юни

Ученикът от Пловдив остава на свобода, но въпросът доколко ще бъде свободен, остава да виси със страшна сила и в упор на  привидно успокоената обществена среда,  че всички са си свършили работата.  Случаят около 16-годишното дете, въвлечено в..

публикувано на 13.06.19 в 17:58