Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 без 10 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък преди новините в 7.00 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


"Добро утро, ден!" с актрисата Радина Думанян

Радина Думанян е сред най-известните млади таланти на родната сцена. Тя играе в десет представления на Драматичен театър Пловдив, имаше успешна роля като д-р Биляна Захариева в първия сезон на филма „Откраднат живот“, има награда „Асеер“ за изгряваща..

публикувано на 25.04.19 в 10:43

Адвокат Владимир Дончев в рубриката "Добро утро, ден!"

Адвокат Владимир Дончев ни гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е свързан не само с правото, но и с политиката. Владимир Дончев беше два мандата депутат – в 39-тото и в 40 Народно събрание, по време на управлението на НДСВ. И днес той не..

публикувано на 18.04.19 в 10:55

"Добро утро, Ден!" с художника Ангел Гешев

Рисувахме с думи тази седмица, заедно с художника Ангел Гешев. Той ни зарказа своите истории за светлината на утрото, кученцето Белла, кафето и динамиката на деня, спомни си за село Розовец и безбрежното детство. Сподели творчески вълнения, вярата  в..

публикувано на 12.04.19 в 10:46

"Добро утро, Ден!" с Виктория Радева

Играем с бяло и черно, с усмивката и ентусиазма на едно 17 годишно момиче, все още ученичка в Националната търговска гимназия в Пловдив,  но вече световна шампионка за кадети и с две републикански титли в дамския шахмат.  Виктория Радева, признава, че..

обновено на 05.04.19 в 09:54

"Добро утро, ден!" с Ангел Янков

В последната мартенска седмица  в рубриката „Добро утро, ден“ посрещаме деня в компанията на директора на Етнографския музей д-р Ангел Янков.  С него разговаряме за сънищата, изкуството да останеш здраво в действителността, приемайки знаците за..

обновено на 30.03.19 в 07:29

"Добро утро, ден!" с цигуларя Мичо Димитров

В „Добро утро, ден!“ тази седмица, от понеделник до петък в 7 без 10, гостува  цигуларят Мичо Димитров.  Концертмайстор на Пловдивска филхармония по времето на Добрин Петков, след това 28 години  -  на  симфоничния оркестър на Холандското радио.  Сега..

публикувано на 22.03.19 в 16:50

"Добро утро, ден!" с икономиста Георги Стоев

„Добро утро, ден!“  ни среща отблизо и приятелски с икономиста Георги Стоев , съосновател на Индъстри уоч и председател на Управителния съвет на Тракия Тех - Пловдив.  Той е на 43 години, роден в столицата, но живее в Пловдив, в родния град на дядо му..

публикувано на 15.03.19 в 11:51

"Добро утро, ден!" с актьора Стефан Попов

В рубриката "Добро утро, Ден" срещата е с актьора Стефан Попов.  Той е убеден, че утрото трябва да се посреща с радост и благодарност. Виждаме промените на времето, но за съжаление, не променяме себе си във времето. Обича да пътува, и вътрешно винаги е..

публикувано на 08.03.19 в 12:26

„Добро утро, ден!“ с маестро Диан Чобанов

Музикалният директор и диригент на Държавна опера-Пловдив Диан Чобанов гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той не скрива, че неговото утро се зарежда от тишината. И мечтае – за повече дни със семейството си. Диан Чобанов обича не само..

обновено на 01.03.19 в 11:03

"Добро утро, ден!" с Виктор Бойчев

Виктор Бойчев – директор на Кукленият театър в Пловдив ни прие в деня си и останахме там цяла седмица. Запознахме се с домашния му любимец, разбрахме, че така и не е успял да получи отличен по руски език, че вътрешното огледало е най- вярното, че може..

публикувано на 22.02.19 в 10:45