Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"NO LIMIT" - ABBA R`N`B ACOUSTIC TRIBUTE и двойна доза студийна музика с Passenger и Carlos Santana

В началото на април легендите от ABBA отпразнуваха 40 години от пробива си на международната сцена с хита “Waterloo”, а междувременно млади български музиканти представят изцяло различен авторски прочит на големите им хитове като Dancing queen  и SOS. 

На 30ти април в клуб Петното на Роршах един от най-талантливите пловдивски изпълнители Росен Кукошаров  заедно с Мирослав Иванов(китара) ,Радослав Славчев(бас) и Росен Ватев(барабани), представят ABBA R`N`B ACOUSTIC TRIBUTE. Каква е причината четири момчета да свирят музиката на ABBA ще разберете от разговора ни с Росен Кукошаров.

Всичко любопитно от родната музикална сцена и много българска музика ви очаква в рубриката БГ ПОСТЕР, този четвъртък след новините на БНР в 20ч.
 

Снимка

След 21.00 ч. “NOLIMIT” продължава с  най-новите студийни записи. Първият избран албум  е на британския певец и автор на песни Майкъл Розенберг, по-известен като Passenger. Защо проекта “All the little lights” завладя класациите в Европа и Щатите ? Кой легендарен албум попада в рубриката РЕСПЕКТ? Всичко това, озвучено с много музика и придружено с добро настроение, предстои в ” NOLIMIT” от 20.00 часа  с водещ Августина Петкова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Добро утро, Ден" с хореографа Николай Серафимов

Хореографът Николай Серафимов е пловдивчанин. Създател е на Мюзикхолен театър Пловдив“, който основава и регистрира през 1993 г., работейки с изразните средства на музика, танц и театър. Зодия скорпион, спортен гимнастик и плувец с философски уклон и любопитство към живота.  Оттова до днес танцовата формация продължава да изненадва..

публикувано на 04.03.24 в 10:29

Живко Петров в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Живко Петров - пианист, композитор, музикален продуцент и аранжор, но не само по професия, но и по призвание. Изпипва всеки детайл на своето творчество със смирение, характерно само за истински осъзнатите и отдадените творци. Казва, че най-голямата му награда е признанието на публиката, а с..

обновено на 05.12.23 в 15:15

Инж. Минко Кръстев в "Добро утро, Ден"

За работещите в радио Пловдив името на инж. Минко Кръстев е съизмеримо с легенда – човека, без когото радиото не може. Професионалната му съдба го свързва с радиото в продължение на 45 години, през които целият технологичен процес  на излъчването преминава през него с всички положителни и негативни „екстри“, с които се е налагало да се справя за..

обновено на 14.07.23 в 14:55

Архивистите отбелязват професионалния си празник

Днес, 10 октомври е професионалния празник на архивистите. Държавен архив - Пловдив отбелязват професионалния си празник с представяне на хронология от създаването му, първите сгради, първите приети архивни документи. Като част от честването на 70-годишнина от създаването на пловдивския архив, спомените си ще представят и предишни ръководители директори..

обновено на 19.05.23 в 12:02

"Добро утро, ден" със Славка Щерева

Славка Щерева е учител по руски език и дългогодишен директор на Средно училище „Любен Каравелов“ в Пловдив, известно като „най-добрата школа за народни инстументи и народно пеене“. Убедена е, че да бъдеш учител е мисия и отговорност, с която могат да се справят само добри хора, и че зад всеки успешен директор стои екип от съмишленици,..

обновено на 14.05.23 в 10:08