Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова българска музика в NO LIMIT – за вдъхновението от първо лице с Дани Симеонова, Едит Унджиян и Йонна Драгнева

СнимкаС чар и талант Дани Симеонова ни разкрива част от своя вътрешен свят и  вдъхновение. Първата и авторска песен се нарича "Искаш да ти вярвам". Музиката и текста са дело на певицата , аранжимента е на Боян Радев., а режисьор на видеото е Александър Александров. ”Песента е изцяло ямболски, приятелски проект,  с което съм много горда”. Какво още споделя Дани Симеонова може да чуете тази вечер малко след 20ч. в  NO LIMIT или  тук:

http://www.youtube.com/watch?v=vb4_0SFazRY

Нещата от живота в новата песен на Кофеин  "So fuckin` much". Oт 2011 г. бандата от Пловдив работи усилено върху новите си песни и създава студио, което е в основата на новото им звучене. През юни 2012 г. издадоха първия си макси сингъл "SUPERDANGEROUS" и сега работят върху първия си авторски албум. Една от песните е вече записана и Едит Унджиян я представя лично в ефира на радио Пловдив и предаването NOLIMIT

Снимка


На 12 юни, 18 часа пред Народен Театър „Иван Вазов”, ще се състои благотворителен концерт  „НЕ! НА НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА„.

Водещ на благотворителния концерт е Йоанна Драгнева. 

Йоанна Драгнева

Тази година инициативата се фокусира върху насилието между деца, агресията върху малолетни и непълнолетни граждани в семейна среда, както и върху проблема с кибертормоза между деца в училищна възраст. Инициативата е под патронажа на Кмета на София Йорданка Фандъкова и Агенция за закрила на Детето.

На концерта ще кажат с песен - НЕ на насилието върху деца Йоанна Драгнева с премиера на новата си песен „ Силен и Див”, както и Жана Бергендорф, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc', Васко Иванов Dexter, Белослава, Сантра, Богомил, Voice of Boys и Donna .

Още актуални новини и много музика очаквайте тази вечер в NO LIMIT след новините на БНР в 20ч.

С водещ Августина Петкова




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Добро утро, Ден" с хореографа Николай Серафимов

Хореографът Николай Серафимов е пловдивчанин. Създател е на Мюзикхолен театър Пловдив“, който основава и регистрира през 1993 г., работейки с изразните средства на музика, танц и театър. Зодия скорпион, спортен гимнастик и плувец с философски уклон и любопитство към живота.  Оттова до днес танцовата формация продължава да изненадва..

публикувано на 04.03.24 в 10:29

Живко Петров в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Живко Петров - пианист, композитор, музикален продуцент и аранжор, но не само по професия, но и по призвание. Изпипва всеки детайл на своето творчество със смирение, характерно само за истински осъзнатите и отдадените творци. Казва, че най-голямата му награда е признанието на публиката, а с..

обновено на 05.12.23 в 15:15

Инж. Минко Кръстев в "Добро утро, Ден"

За работещите в радио Пловдив името на инж. Минко Кръстев е съизмеримо с легенда – човека, без когото радиото не може. Професионалната му съдба го свързва с радиото в продължение на 45 години, през които целият технологичен процес  на излъчването преминава през него с всички положителни и негативни „екстри“, с които се е налагало да се справя за..

обновено на 14.07.23 в 14:55

Архивистите отбелязват професионалния си празник

Днес, 10 октомври е професионалния празник на архивистите. Държавен архив - Пловдив отбелязват професионалния си празник с представяне на хронология от създаването му, първите сгради, първите приети архивни документи. Като част от честването на 70-годишнина от създаването на пловдивския архив, спомените си ще представят и предишни ръководители директори..

обновено на 19.05.23 в 12:02

"Добро утро, ден" със Славка Щерева

Славка Щерева е учител по руски език и дългогодишен директор на Средно училище „Любен Каравелов“ в Пловдив, известно като „най-добрата школа за народни инстументи и народно пеене“. Убедена е, че да бъдеш учител е мисия и отговорност, с която могат да се справят само добри хора, и че зад всеки успешен директор стои екип от съмишленици,..

обновено на 14.05.23 в 10:08