РЕКЛАМА

Патриотите харесаха Славчо Атанасов за кмет, той: "Щом ме искат..."

| обновено на 26.01.15 в 16:45

Славчо Атанасов би приел, ако Патриотичният фронт издигне кандидатурата му за кмет на Пловдив. Винаги съм бил дисциплиниран редови партиен член, отговори Атанасов на въпрос дали ще се кандидатира. 

От своя страна заместник-председателят на Патриотичен фронт Борис Ячев каза, че е съвсем естествено Славчо Атанасов да е кандидат. 

Вече са водени разговори кандидатурата на Атанасов да бъде подкрепена, за да има по-стабилно мнозинство в Общинския съвет, допълни Ячев. Той не уточни с кои партии се преговаря като каза само, че става дума за десни и центристки формации. 

Една от задачите на такова мнозинство, според Славчо Атанасов би била да извади ДПС от властта в Пловдив.Друг сериозен проблем, според него, е високата задлъжнялост на общината. Остава актуална прогнозата ми, че през 2018 година Пловдив ще фалира, добави Атанасов.


Още от категорията

Панаирът в Пловдив показва, че икономиката ни расте

Премиерът Бойко Борисов откри 73-то издание на Международния технически панаир в Пловдив.  Той отбеляза, че площите на изложението се увеличават, както и желаещите да инвестират в България и като пример  и това посочи ръстът на икономиката, политическата стабилност и ниските данъци. Министърът на икономиката  Емил Караниколов  също..

обновено на 25.09.17 в 14:15

Инвестират 8 милиона лева в училища и забавачки в региона

Над 8 млн. лева ще дойдат в област Пловдив за образователна инфраструктура. Те ще бъдат насочени за общините Карлово, Първомай и Асеновград. Това съобщиха днес от областното ръководство на партия ГЕРБ. От там уточниха, че до сега са сключени на национално ниво 75 проекта за 350 млн. лева по оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 -..

публикувано на 25.09.17 в 13:37

Четири пловдивчанки дадоха 22 000 лева на телефонни измамници

Четири пловдивчанки са станали жертви на телефонни измами по сценария  “искане на пари за съдействие на полицията”. От потърпевшите общо са отнети над 22000 лева. В петък в заблудата била въведена 67-годишна жена, която оставила пакет с 10000 лева под спрян лек автомобил на бул. “Христо Ботев”. Ден по-късно през терасите на апартаментите..

публикувано на 25.09.17 в 12:57

Близки на сина на убития във Виноградец Наско Тонкев протестираха в Пазарджик

Близки и приятели на сина на загиналия при инцидент в село Виноградец в началото на септември Наско Тонкев протестираха днес пред Съдебната палата в Пазарджик срещу задържането му.  Димитър Тонкев, който е на 21 години, беше арестуван дни след смъртта на баща му с обвинение, че разпространява наркотици.  Близките на Тонкев-младши са притеснени, че едно..

публикувано на 25.09.17 в 12:19

Награда за говорителя на Районна прокуратура

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Атанас Илиев, прокурор от Районна прокуратура-Пловдив, с грамота и с предметна награда - мобилен телефон, за проявен висок професионализъм в работата и образцово изпълнение на служебните задължения.  Отличието се връчва за работата му като прокурор и за отличното изпълнение на служебните задължения като..

публикувано на 25.09.17 в 11:28

Техническият панаир отваря врати

73 –ят международен технически панаир се открива днес в Пловдив. Очаква се лентата да пререже министърът на икономиката Емил Караниколов. Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия панаир в Пловдив. Той ще се провежда от днес до 30 септември. Очаква се на форума да се съберат компании от 40 държави, работещи в..

обновено на 25.09.17 в 09:55

Проблеми с издаването на лични документи в базата на МВР на ул. "Волга" в Пловдив

От днес до 6 октомври е въведена временна организация за гражданите, които живеят на територията на Шесто РУ, да подават заявления за издаване и подмяна на български лични документи в сектор “Български документи за самоличност” на ул. “Волга” № 70 в Пловдив. Областната дирекция на МВР поднася извинения за временното неудобство.

публикувано на 25.09.17 в 05:56