Патриотите харесаха Славчо Атанасов за кмет, той: "Щом ме искат..."

| обновено на 26.01.15 в 16:45

Славчо Атанасов би приел, ако Патриотичният фронт издигне кандидатурата му за кмет на Пловдив. Винаги съм бил дисциплиниран редови партиен член, отговори Атанасов на въпрос дали ще се кандидатира. 

От своя страна заместник-председателят на Патриотичен фронт Борис Ячев каза, че е съвсем естествено Славчо Атанасов да е кандидат. 

Вече са водени разговори кандидатурата на Атанасов да бъде подкрепена, за да има по-стабилно мнозинство в Общинския съвет, допълни Ячев. Той не уточни с кои партии се преговаря като каза само, че става дума за десни и центристки формации. 

Една от задачите на такова мнозинство, според Славчо Атанасов би била да извади ДПС от властта в Пловдив.Друг сериозен проблем, според него, е високата задлъжнялост на общината. Остава актуална прогнозата ми, че през 2018 година Пловдив ще фалира, добави Атанасов.


Още от категорията

Неврохирурзи се борят за рокера, забил се в скала край Бачково

Неврохирурзите от УМБАЛ "Св. Георги" се борят за живота на младия рокер, който катастрофира тежко заедно с приятелката си на задната седалка на път за Бачково, по време на голямото мотошествие.  21-годишният младеж е  докаран с открита фрактура на главата. Освен нея, той е с 3 счупени гръдни прешлена.  Състоянието му е тежко, признават лекарите...

обновено на 22.03.19 в 20:57

Двама младежи в болница след катастрофа на рокерското шествие

И днешното рокерско мотошествие от Пловдив до Бачково не премина без произшествие. Млад моторист и спътницата му са в болница след като катастрофираха край Асеновград.  От УМБАЛ "Св. Георги", където са настанени пострадалите съобщиха, че младежът е с открита фрактура на главата, а момичето е в съзнание.  Инцидентът е станал около 14..

публикувано на 22.03.19 в 16:16

Наказват пияния шофьор на линейка по бързото производство

Районна прокуратура - Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство  63 годишен шофьор на линейка, който беше задържан пиян зад волана.  Шофьорът е бил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,5 на хиляда. Припомняме, че инцидентът стана е станал на  ул. „Дилянка“  около 14.10 часа и е бил с леки материални щети. На място е било установено, че..

публикувано на 22.03.19 в 16:01

МОН обяви нулев прием за "Икономика" в АУ и УХТ

В 16 професионални направления, в различни висши училища, тази година няма да бъде утвърден прием на първокурсници. Нулевият прием ще засегне и два пловдивски ВУЗ-а. За учебната 2019-та 20120 година в направлението „Икономика“ в Университета по хранителна технологии и в Аграрния университет първокурсници няма да се приемат. Министър Вълчев..

публикувано на 22.03.19 в 14:48

Кметът на Пазарджик ще се бори за четвърти мандат със своя листа за съветници

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов ще се кандидатира за четвърти мандат. На пресконференция днес той обяви, че ще има и листа за общински съветници, както и кандидати за кметове на населените места в общината. „Както и в предишните ми мандати ще бъда независим кандидат. Решението ми е плод не на емоция, а на внимателно обмислени аргументи",..

публикувано на 22.03.19 в 14:12