РЕКЛАМА

Патриотите харесаха Славчо Атанасов за кмет, той: "Щом ме искат..."

| обновено на 26.01.15 в 16:45

Славчо Атанасов би приел, ако Патриотичният фронт издигне кандидатурата му за кмет на Пловдив. Винаги съм бил дисциплиниран редови партиен член, отговори Атанасов на въпрос дали ще се кандидатира. 

От своя страна заместник-председателят на Патриотичен фронт Борис Ячев каза, че е съвсем естествено Славчо Атанасов да е кандидат. 

Вече са водени разговори кандидатурата на Атанасов да бъде подкрепена, за да има по-стабилно мнозинство в Общинския съвет, допълни Ячев. Той не уточни с кои партии се преговаря като каза само, че става дума за десни и центристки формации. 

Една от задачите на такова мнозинство, според Славчо Атанасов би била да извади ДПС от властта в Пловдив.Друг сериозен проблем, според него, е високата задлъжнялост на общината. Остава актуална прогнозата ми, че през 2018 година Пловдив ще фалира, добави Атанасов.


Още от категорията

Дълбока дупка зейна в паважа на ул. "Преслав" пред Пожарната, по чудо не пропадна кола

Огромна дупка на ул. "Преслав" в Пловдив застрашава преминаващите автомобили в района между двете "гърбици" до бившето гръцко консулство.  Ямата се намира на ул. „Преслав” до № 26, точно между сградите на пожарната и съседното училище. Тя е широка около половин метър, но е дълбока почти един метър.  Паветата са рухнали в кухината, но по..

обновено на 19.09.18 в 18:07

Ескалира напрежението заради местенето на спирката "Бунарджика"

Подписката на недоволните от преместването на спирката под Бунарджика“ е внесена при омбудсмана на Пловдив, а хората от квартала заплашват с протест ако и от него не получат положителен отговор.  От общината вече им отговориха, че преместването е заложено в проекта за цялостната реконструкция на бул. „Руски“, той е одборени просто..

публикувано на 19.09.18 в 18:06

Хлябът в Пловдивско поскъпна с 20 %

Средно с между 10 и 12 стотинки на едро поскъпна хлябът в Пловдив и региона от няколко дни.  Според потребители цената на най-масовите видове хляб – бял и Добруджа, се продава с около 20 % по-скъпо от досегашната цена. С нова, по-висока цена е и брашното, което е поскъпнало с около 20 стотинки за килограм.  Обективните причини за поскъпването на..

обновено на 19.09.18 в 17:18

Работник загина при трудова злополука край Стряма

58-годишен мъж загина тази сутрин при тежка трудова злополука в индустриалната зона край село Стряма. Сигналът е подаден минути преди 9 часа, уточниха от полицията. Фаталният инцидент е станал при строителна дейности на новострояща се логистична база на голяма верига магазини. Двама работници се издигнали с вишка, а трети направлявал..

публикувано на 19.09.18 в 10:52

Показват уредите за измерване качеството на въздуха

За два часа, между 11 и 13 часа, ще бъдат отворени вратите на автоматичната измервателна станция „Каменица“ в Пловдив.  Пунктът отчита общия градски фон на замърсяване, а  г раждани и ученици могат да разгледат  уредите, които измерват качеството на атмосферния въздух.   Инициативата е на Регионалната инспекция по околна среда и води,..

публикувано на 19.09.18 в 08:24

Малките общини искат концесията за летището да бъде дадена на ТИЗ и ПИМК

Председателят на Фонда за развитие на летище „Пловдив“ Пламен Спасов заяви, че отдаването на концесията на аеропорта е най-добрия вариант за неговото развитие. Той допълни, че до този момент няма информация какви са намеренията на държавата относно искането на Община Пловдив да получи безвъзмездно летището. Процедурата за концесия не е..

обновено на 18.09.18 в 15:01

Балони с "райски газ" продават в Златоград

Полицията проверява сигнали за случаи на продажба на балони с "райски газ" в Златоград, съобщиха от ОД на МВР- Смолян.  Информацията за разпространение на балони с упойващо вещество е получена ден преди откриването на новата учебна година.  Община Златоград свиква днес работна среща, на която ще бъде обсъдена превенцията на проблема с "райския..

публикувано на 18.09.18 в 14:18