РЕКЛАМА

Патриотите харесаха Славчо Атанасов за кмет, той: "Щом ме искат..."

| обновено на 26.01.15 в 16:45

Славчо Атанасов би приел, ако Патриотичният фронт издигне кандидатурата му за кмет на Пловдив. Винаги съм бил дисциплиниран редови партиен член, отговори Атанасов на въпрос дали ще се кандидатира. 

От своя страна заместник-председателят на Патриотичен фронт Борис Ячев каза, че е съвсем естествено Славчо Атанасов да е кандидат. 

Вече са водени разговори кандидатурата на Атанасов да бъде подкрепена, за да има по-стабилно мнозинство в Общинския съвет, допълни Ячев. Той не уточни с кои партии се преговаря като каза само, че става дума за десни и центристки формации. 

Една от задачите на такова мнозинство, според Славчо Атанасов би била да извади ДПС от властта в Пловдив.Друг сериозен проблем, според него, е високата задлъжнялост на общината. Остава актуална прогнозата ми, че през 2018 година Пловдив ще фалира, добави Атанасов.


Още от категорията

Започва реконструкцията на Голямоконарско шосе

До месец ще има избран изпълнител на реконструкцията на Голямоконарско шосе на територията на община "Марица", съобщи за радио Пловдив кметът Димитър Иванов. За първия етап на ремонта правителството отпусна 3 720 000 лева. Предвижда се да бъде направено кръгово кръстовище, което да е връзката с АМ „Тракия“. Целият проект за..

публикувано на 13.12.18 в 08:42

Жителите на Чепеларе блокират за два часа главния път Смолян – Пловдив

Жителите на Чепеларе блокират за два часа главния път Смолян – Пловдив, като се обявяват против решението на Висшия съдебен съвет за закриване на Районната прокуратура в града от 1-ви януари 2019 г. Четвъртият протест е насрочен за 11 ч. Освен прокуратурата в Чепеларе от началото на следващата година ще бъде закрита и тази в Мадан.

публикувано на 13.12.18 в 06:05

Аграрният университет дава дипломи на бакалаври и магистри

На официалната церемония дипломи ще получат 661 възпитаници на Аграрния университет, о т тях 401  – успешно завършили степента „бакалавър“ и 260 – „магистър“. Средният успех от следването на бакалаврите от всички 18 специалности, редовна и задочна форма на обучение, е много добър 4.71, а средният успех от държавните изпити – много..

публикувано на 13.12.18 в 05:50

Възрастната жена, паднала в шахта, е със счупен крак, фирмата вини крадци за инцидента

С тежка фрактура на бедрото е възрастната жена, паднала снощи в необезопасена шахта в Пловдив. Предстои и́ операция в Спешното отделение в Университетска болница „Свети Георги“.  От фирма „Европейски пътища“ изказват своето съжаление към пострадалата жена и поднасят своите извинения към гражданите. Компанията уверява, че ще предприеме..

обновено на 12.12.18 в 15:14

В Асеновград санираха с 23 милиона лева 28 блока

Всички 28 жилищни сгради в Асеновград, одобрени за финансиране по Националната програма за енергийна ефективност, са вече завършени и изцяло санирани.  Инвестицията е за над 23 милиона лева, като целият пакет от дейности към момента са разплатени, отчете кметът Емил Караиванов. По думите му община Асеновград е сред малкото на брой общини в страната,..

публикувано на 12.12.18 в 13:45

Пловдивски майстори почетоха патрона си Св. Спиридон

С празнично шествие през Стария град и тържествена литургия в църквата „Света Петка“ пловдивските занаятчии отбелязаха деня на своя покровител Св. Спиридон.  Облечени в народни носии, занаятчиите тръгнаха от Етнографския музей по уличките на Стария град. Начело на шествието бе иконата на Св. Спиридон, следвана от знамената и..

публикувано на 12.12.18 в 13:07

Автобус изгоря във Велинград

Автобус изгоря тази сутрин във велинградския квартал “Каменица“. Автобусът, собственост на частна фирма, е бил без пътници и е стоял на място с работещ двигател. Шофьорът е направил опит да го загаси с наличните средства , но не е успял.  Пристигналият екип пожарникари са изгасили автобуса, но той е изгорял напълно. От дирекцията уточняват, че..

обновено на 12.12.18 в 12:20