"Срещите" на 27.06.

Снимка: архив

В "Срещите" Людмила Сугарева разговаря с  Константин Златев, икономист, богослов и изследовател на Петър Дънов.

Хората, където и да отидат, пак ще се върнат в светлината. Те ще станат светлина, защото всичко е светлина, казва Петър Дънов.

Чуйте разговора с Константин Златев за Петър Дънов в прикачения файл

Още от категорията

Ще зачестят измамите и кражбите на самоличност

Силно съм притеснен от това, което се е случило, защото ние все още не знаем какъв е обхватът на проблема . Тепърва излизат нови и нови информации. Това показва доста сериозен проблем в цялата държавна IT инфраструктура .  Това коментира пред Радио Пловдив  Димитър Ганчев , интернет експерт, главен секретар на организацията „Интернет..

публикувано на 16.07.19 в 16:49

Предлаганият здравен модел е популизъм и каламбур

Всичко се прави заради приближаващите избори, това е само говорене - политически популизъм и каламбур. Така определи предлагания от министър Кирил Ананиев нов здравен модел Иван Димитров, който е председател на Българския пациентски форум.       По думите му това, което сепредлага няма как да се случи. Какво никазва държавата? Казва ни, че..

публикувано на 16.07.19 в 16:24
Калоян Стайков

Здравният модел не беше идея за реформа, а насока за мислене

Единственото, което разбрахме от вчерашното представяне, това е, че за разлика от миналата година, когато министърът беше по-голям привърженик на запазване на монолопа на Здравната каса в рамките на основния пакет, то тази година вече е привърженик на демонополизацията.  Така икономистът и експерт Калоян Стайков от Института за пазарна..

публикувано на 16.07.19 в 16:06

Реформата в здравеопазването е на етап "идея", а не "модел"

Дойде ли времето да демонополизираме Касата? Темата е актуална още със старта на реформата, сега с нова сила валят предложения, но пък вноската да остане 8%, казват пациенти и управляващи.  Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев предлага да се запази солидарен принцип на набиране на средствата, но е определено и правото на пациента да..

публикувано на 16.07.19 в 08:58

Във Велинград продължават с ремонта на старата ВиК-мрежа

Временното с пиране на водата в квартал "Каменица" на Велинград продължава да е тема за недоволство на жителите на курортния град. С нощи те проведоха среща с общинската администрация, на която стана ясно, че досегашният управител на ВКТВ Георги Мяшков е отстранен от длъжност от съветниците единодушно на сесията в понеделник. Дълговете, които..

публикувано на 16.07.19 в 08:56