РЕКЛАМА

Шансовете РБ да подкрепи ГЕРБ са равни на нула

В програма "Точно днес" говорим с Йордан Иванов, лидер на ДСБ в Пловдив. От него коментар за дългия път до президентските номинации, който извървяха от Реформаторския блок.

ДСБ – Пловдив напълно подкрепя националната политика на партията за издигане на равноотдалечен кандидат за президент, заяви председателят на местната организация Йордан Иванов.

По думите му фаворити на ДСБ са 3-ма кандидати – Трайчо Трайков, Гроздан Караджов и проф. Велислав Минеков. И тримата са заявили, че са за опозиционно поведение на сегашната власт, което е много важно.

Във вторник предстои изслушване на Корман Исмаилов и ново заседание, на което ще обсъждаме и поръчаното социологическо проучване за представителството на кандидатите, каза още Иванов.

По думите му като първо условие за подкрепа е, че кандидатите за президент трябва да са твърдо за евроатлантическата позиция на България.


Още от категорията

Мотивите за вота са абсолютно несъстоятелни

Мотивите за искане за вот на недоверие са абсолютно несъстоятелни. В повечето случаи са изрезки от вестниците. Тиражират се фалшиви новини, има и опити за манипулация. Няма нещо състоятелно, което би накарало човек да вземе насериозно тези мотиви. Това заяви в интервю за Радио Пловдив Спас Гърневски, депутат от ГЕРБ по повод дебатите по..

обновено на 23.01.18 в 11:35

Управляващите замазват очите, че работят срещу корупцията

Днес в НС е дебатът по внесения вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов. В ефира на Радио Пловдив, коментарът за мотивите и очакванията е от Веска Ненчева, депутат от БСП. Готови сме за дебата, след като сме внесли вота за недоверие към управляващите. Става дума и за една друга готовност, на която ние сме откликнали. Това е..

обновено на 23.01.18 в 11:10

Подписът е визитката на човека

Графологията е интересна наука, както  всичко, което се занимава с човека. Графологията е наука за определяне на характера на човека, но за съжаление, в България не се развива на необходимото ниво, както в Западна Европа, Русия, Израел, Америка. Там графология се изучава в престижни университети и отдавна е намерила място в правния мир. Тук няма..

публикувано на 23.01.18 в 11:10

В БНТ имат право на редакционна независимост

Ценното е реакцията на самите водещи в БНТ , които в декларация възразяват на исканията към тях и заявяват, че няма да ги изпълнят, така медийният експерт Георги Лозанов коментира напрежението   между екипа на предаването "Денят започва с култура" на БНТ и новия програмен директор на БНТ 1 Емил Кошлуков. Конфликтът: Екипът на "Денят започва с..

публикувано на 22.01.18 в 16:56

Конфликтите се решават с диалог!

Около 50 души - интелектуалци, артисти и зрители на предаването "Денят започва с култура", се събраха пред Българската национална телевизия днес, за да поискат оставката на програмния й директор Емил Кошлуков. Протестът бе организиран през уиxк-енда, след като се разбра, че екипът на предаването е бил заплашен с уволнение, ако не удвои рейтинга..

публикувано на 22.01.18 в 16:51

Свикват местен референдум за кариерата в "Узунпара"

Община Стамболийски обмисля свикването на местен референдум за добива на баластра в землището на местността „Узунпара“.  Заместник – председателят на Общинския съвет Атанас Мавродиев съобщи пред Радио Пловдив, че до идеята са стигнали след като областният управител на Пловдив е върнал като незаконосъобразно решението на местния..

публикувано на 22.01.18 в 16:24

Кметът на Стамболийски ще съди БСП за фалшиви новини

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев отрече обвиненията на БСП за участие в корупционни схеми. Членът на изпълнителното бюро на социалистите Атанас Зафиров внесе сигнал в прокуратурата за това, че Мараджиев е уволнил 42-ма служители на общината, на чието място са назначени негови близки.   „Няма нито един уволнен служител на..

обновено на 22.01.18 в 14:44