РЕКЛАМА

Откриха мъртъв мъж в чакалнята на Централна гара

Снимка: Сияна Спиридонова, Радио Варна

Труп на 65-годишен мъж е открит тази сутрин в чакалнята на Централна гара в Пловдив. 

Сигналът в полицията е подаден към 8 часа. 

Според първоначалния оглед по тялото няма данни за насилие. Самоличността на мъжа е установена. 

Смъртта е настъпила вероятно в следствие на измръзване или на здравословен проблем.


print Отпечатай
Още от категорията

Воден режим заплашва селата в Пазарджишка област

Има опасност от въвеждането на  воден режим в 15 села в област Пазарджик.  Причината е рязкото показване на потреблението и изпразване на напорните резервоари. Най-­застрашени от воден лежим са селата в планинските и хълмистите части на региона.  При изпразването на напорните резервоари, помпите не могат да задоволят нарасналата консумация на..

обновено на 27.06.17 в 11:38

Опасна жега надвисва над Пловдив, следобед може и да превали

В 16 области на страната е в сила жълт код за високи температури, а в 10 за гръмотевична активност. Предупреждението за опасни жеги важи и за Пловдив. Днес ще бъде едновременно горещо и дъждовно, показва синоптичната прогноза. Максималните температури ще са около и над 35°. Същевременно, около и след обяд над Западна и..

обновено на 27.06.17 в 11:22

Изградиха нов паркинг в район "Тракия"

Обществен паркинг за около 25 автомобила бе изграден в район „Тракия”.  Той се намира в началото на новата улица „Проф. Цветан Лазаров” до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”.  „Съоръжението е в непосредствена близост до „Лаута” и ще обслужва както посетителите на парка, така и гражданите от жилищния блок”, заяви кметът на район „Тракия”..

публикувано на 27.06.17 в 11:22

Пореден опит да се случи нещо по делото срещу Ахмед Муса

Апелативният съд в Пловдив ще разглежда за пореден път делото срещу Ахмед Муса Ахмед, след като Върховния касационен съд отмени присъдата от две години затвор, издадена на 21 април.  Очаква се днес да бъде представена комплексната тюркологична, арабистка и теологическа експертиза, която  трябва да даде категоричен отговор дали салафизмът е..

обновено на 27.06.17 в 08:41

Вицепрезидентът Илияна Йотова гостува в Калофер

Вицепрезидентът Илияна Йотова пристига в Калофер, където ще участва в обществена дискусия на тема "Чудесата на Калофер. Нови възможности за развитие на културно-исторически туризъм в региона".   Инициативата е част от Националната кампания "Чудесата на България 2017", която се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

публикувано на 27.06.17 в 08:14

Контролно изпускане на язовири днес и утре в Смолянска област

В Смолянска област започва контролирано изпускане на четири язовира до края на седмицата.  Община Девин уведомява гражданите, че за регулярна профилактика ще бъдат отворени основните изпускатели на язовирите в  район „Голям Беглик”. От 09.00 часа до 12.00 часа днес ще бъде профилактиката на язовир „Беглика”, а  от 12 до 15.00 часа -  от язовир..

публикувано на 27.06.17 в 08:10

Фалшива тревога със забравен багаж, Централна гара отново работи нормално

Централна гара вече работи нормално, след като полицията свали охраняемия периметър, с който близо три часа бе блокиран достъпа до чакалнята  и гишетата.  Причина за тревогата бе сигнал за изоставен съмнителен багаж, заради което бяха евакуирани  пътниците и ЖП персонала.  След това специализирани полицейски екипи пристъпиха към внимателно..

обновено на 26.06.17 в 16:55