РЕКЛАМА

Откриха мъртъв мъж в чакалнята на Централна гара

Снимка: Сияна Спиридонова, Радио Варна

Труп на 65-годишен мъж е открит тази сутрин в чакалнята на Централна гара в Пловдив. 

Сигналът в полицията е подаден към 8 часа. 

Според първоначалния оглед по тялото няма данни за насилие. Самоличността на мъжа е установена. 

Смъртта е настъпила вероятно в следствие на измръзване или на здравословен проблем.


print Отпечатай
Още от категорията
паяци паяк

Съветниците гласуват кредит от половин милион за два "паяка"

Общинският съвет на Пловдив ще гласува предложението на кмета Иван Тотев да бъде изтеглен кредит от 490 000 лева, с който общината да купи два специализирани автомобила тип „паяк“. Дългът ще се изплаща две години с максимална лихва 7 %. Двата автомобила за репатриране ще са с екологична норма Евро 6, ще отделят по – малко вредни емисии и по – малко..

обновено на 30.03.17 в 07:27

Създават новия туристически район "Родопи" в Смолян

Заседание за учредяване на туристически район „Родопи“ ще се проведе днес в киносалона на Областната администрация в Смолян. Това е първият от деветте туристически района в страната, дефинирани с промените в Закона за туризма.  В него попадат 27 общини, от областите Смолян, Пазарджик, Кърджали, Пловдив и Хасково. За седалище на бъдещата..

публикувано на 30.03.17 в 07:27

Променят маршрута на автобусна линия 18

От днес частично се променя временният маршрут на автобусна линия №18, който беше въведен поради затварянето на част от бул. „Санкт Петербург“ за строително-ремонтни дейности.  От ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточниха, че промяната е съобразена с постъпили сигнали от граждани.  В посока ЖР „Тракия“ маршрутът ще е през гарата  и..

публикувано на 30.03.17 в 07:11

Откриват новия интермодален терминал до Пловдив

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев ще открие обновения железопътен участък Стамболийски - Пловдив и новоизградения Интермодален терминал – Пловдив.  Moдepнизaциятa нa жeлeзoпътнaтa oтceчĸa  като част oт Tpaнceвpoпeйcĸaтa жeлeзoпътнa мpeжa", ce финансира oт ОП „Tpaнcпopт" 2007-2013 г. Cтoйнocттa нa жп..

публикувано на 30.03.17 в 06:49

Европейски форум за социално предприемачество започва в Панаира

Европейски форум за социално предприемачество се открива в Международен пловдивски панаир.  Очаква се на церемонията да присъстват президентът Румен Радев, социалният министър Гълъб Донев, Йенс Нилсон, съпрезидент на интергрупата за социална икономика към Европейския парламент, Мануел Марискал, председател на Световната организация на..

публикувано на 30.03.17 в 06:11

Голяма авария наводни улиците около блок 100 в "Тракия", шест блока са без вода

Спукана тръба наводни улиците около блоковете 100 и 105 в ж.р Тракия, зад "Форума". Причината е  спукан магистрален водопровод, който е на над 30 години. Екипи на ВиК дружеството са на място и работят за отстраняването на теча. Очаква се до края на работния ден аварията да бъде отстранена. Заради жегата обаче в района се носи силна неприятна миризма..

обновено на 29.03.17 в 15:13

Лайънс клубовете ще организират състезание "Буквоплет" за второкласниците

Приоритет за Лайънс клубовете в Пловдив е организацията и провеждането на градското състезание „Буквоплет“, в което деца от втори клас от училищата ще премерят сили по правопис и грамотност. Такава инициатива е била проведена вече в Русе и е протекла с много голяма ефективност и огромен интерес от страна на децата и техните родители – изтъкнаха на..

публикувано на 29.03.17 в 15:13