РЕКЛАМА

Откриха мъртъв мъж в чакалнята на Централна гара

Снимка: Сияна Спиридонова, Радио Варна

Труп на 65-годишен мъж е открит тази сутрин в чакалнята на Централна гара в Пловдив. 

Сигналът в полицията е подаден към 8 часа. 

Според първоначалния оглед по тялото няма данни за насилие. Самоличността на мъжа е установена. 

Смъртта е настъпила вероятно в следствие на измръзване или на здравословен проблем.


Още от категорията

Пробиха алтернативното трасе при свлачището на пътя Смолян - Мадан

Алтернативното трасе, което заобикаля свлачището, затворило главен път Смолян- Мадан в района на село Тикале, е пробито. Това съобщи заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, след извършен оглед с представители на местната власт.  " Строителството на новото обходно трасе върви с пълна сила. Работи се дори в..

публикувано на 24.03.18 в 15:39

Самотен щъркел долетя в Смолян

Птицата е забелязана днес на стълб за улично осветление в смолянския кв. „Каптажа“, в близост до 101-ви Алпийски полк.  Живко Билянов заедно със съпругата си пътували и случайно видели щъркела. Веднага са подали сигнал на спешния тел 112, за да му окажат помощ.  По думите на Билянов, прелетната птица стои от часове на стълба.  Вероятно е много..

публикувано на 24.03.18 в 14:55

Задържаха дилър на кокаин в Пазарджик

39-годишен криминално проявен мъж е задържан за разпространение на наркотици в Пазарджик. Полицаите са провели акцията по залавянето под прокурорско наблюдение в петък.  Рецидивистът е осъждан за  склоняване към проституция,  причиняване на телесна повреда, подправяне на парични знаци. Изпълнявал ролята на един от основните дилъри на  хероин за..

публикувано на 24.03.18 в 11:46

Пролетно хоро се вие във Велинград

Във Велинград се провежда национален фестивал за любители на българските народни танци „Пролетно хоро“.  Над 1 500 участници се събират от цялата страна в курортния град, за да съхраняти популяризират фолклорното богатство.   Фестивалът няма конкурсен характер.  Началото е сутринта в   спортната зала на Градския стадион.    Дефилето на..

публикувано на 24.03.18 в 09:41

Полицейски кучета показват умения в базата на МВР

С демонстрации ще бъде отбелязана 53-та годишнина от създаването на базата за отглеждане и обучение на полицейски служебни кучета към областната дирекция на МВР в Пловдив.  По случай празника, от 11 до 12 часа  вратите на подразделението на 4-ти километър на Пазардшишко шосе ще бъдат отворени за всички посетители.  Пред тях водачите и техните..

публикувано на 24.03.18 в 08:58

Срутище застрашава язовир Кричим

Срутище създава реална опасност за язовир Кричим, алармира кметът на Община Кричим Атанас Калчев. По думите му, местните жители се тревожат, че и при най-малката сеизмична или друга активност скалният масив може да се срути и да предизвика огромна трагедия. Кметът на Кричим  призова ресорните институции да вземат незабавни мерки, преди да се..

публикувано на 23.03.18 в 18:50

НИНКН държи на вида на Тютюневия град от 20-те години на XX век

Националният институт за недвижимо културно наследство  даде зелена светлина на плановото техническо задание за ремонта на ул. „Иван Вазов“ и за уличните пространства в Тютюневия град. Два бяха вариантите за него, които общинските експерти подготвиха и изпратиха за одобрение в НИНКН.  Пред Радио Пловдив  директорът арх. Красимир Тодоров..

публикувано на 23.03.18 в 17:12