РЕКЛАМА

Генерал Шивиков влезе в червената листа в Пловдив - област

О.р. бригаден генерал Димитър Шивиков от Конфедерация "Гражданско общество" ще е кандидат за депутат от гражданската квота в листата на "БСП за България" в Пловдив-област. Това съобщи лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

Припомняме, че БСП остави в листата две места за представители на гражданската квота - пето и осмо.

Лидерът на БСП коментира, че няма да има разместване на парламентарни листи, а в неделя те ще бъдат утвърдени от Националния съвет на БСП както са подредени от областните структури. 


print Отпечатай
Още от категорията

Наградите "Пловдив" - миг от паметта на града

Носителите на Наградата „Пловдив“  за ярки постижения в областта на  изкуството и културата, реализирани през 2016 година  вече са известни.  Призовете бяха връчени на официална церемония в Дома на културата „Борис Христов“ в десет категории. В най-оспорвания раздел  „Художествена литература“, заради подчертано силните  кандидатури и..

публикувано на 23.05.17 в 21:10

Граждански марш за европейско правосъдие впечатли любопитни пловдивчани в Центъра

Със скромен протест в Пловдив протече обявеният за национален „Граждански марш за европейско правосъдие“  под мотото „Няма да мълчим!“, организиран от гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“.  Трийсетина души се събраха пред Общината с искане за радикална съдебна реформа, чиято липса в момента, според тях, блокира цялостното развитие на..

публикувано на 23.05.17 в 19:46

Втори случай на блъснат на пътя полицай в Пловдив за 10 дни

Моторизиран полицай е блъснат  от лека кола, отнела предимството. Катастрофата е станала около 13.20 на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Георги Бенев“, близо до Стъкларския завод.  Полицаят е ударен от мерцедес, управляван от 56-годишен шофьор, който  не е спрял на знак "Стоп". Униформеният е откаран в болница без опасност за живота, но..

обновено на 23.05.17 в 17:57

Екоминистерството пак проверява качеството на въздуха в Труд

Министърът на околната среда и водите Нено Димов разпореди проверка за качеството на атмосферния въздуха в село Труд. Той е възложил на Изпълнителната агенция по околна среда да извърши измервания.  От  Министерството на околната среда и водите съобщиха, че мобилна станция на Регионалната лаборатория - Пловдив, ще следи нивата. Набирането на..

публикувано на 23.05.17 в 17:56

Над 2000 души кандидатстват за работа във ВМЗ Сопот

Министърът на икономиката Емил Караниколов се срещна с ръкводството и синдикатите във ВМЗ - Сопот. Това е първото му посещение в най-голямото предприятие за боеприпаси у нас след като пое министерството на икономиката.  На срещата с изпълнителните директорите д-р инж. Иван Гецов и Атанас Трифонов е станало ясно, че предприятието се развива..

публикувано на 23.05.17 в 16:51

Нивата на естествения уран в пловдивско няма как да са в евронормите

Още преди 2 години предупредихме в писмо Министерството на здравеопазването, че ако бъдат въведени европейските норми за наличие на уран във водата, които са по-ниски от българските, около 35 – 40 % от пробите ще се окажат нестандартни.  Това съобщи директорът на РЗИ – Пловдив д-р Ваня Танчева, като уточни, че лекото повишение на естествен уран..

публикувано на 23.05.17 в 14:03

Болниците страдат от несправедливото разпределение на парите за лекарства

В най-скоро време да се поиска актуализация на бюджета на Националната здравноосигурителна каса за тази година, особено в частта за плащането на лекарствата. Около това се обединиха директори на лечебни заведения от Пловдив и областта, представители на Българския лекарски съюз и на РЗИ на дискусия, организирана от пловдивския депутат доц. Георги..

публикувано на 23.05.17 в 13:39