РЕКЛАМА

Организацията за деня на вота в пловдивска област е перфектна

Областният управител Здравко Димитров заяви, че в Пловдивска област е създадена перфектна организация на предсрочните парламентарни избори. 

Изборните книжа за областта са доставени и до раздаването им на 22 и 23 март ще се пазят при денонощна охрана в сградата на Областна администрация Пловдив. Всички отговорни институции работят за  прозрачното провеждане на изборния процес и гарантира, че ще бъдат създадени възможно най-добри условия за работа на избирателните комисии. 

„Гарантирам, че всичко ще бъде перфектно и прозрачно. Аз съм спортист и не мога да допусна, че някой ще спечели нечестно играта, защото държа на феърплея. Призовавам всички да заявят своята воля на 26-ти март, за да бъде съставено едно стабилно правителство“, каза областният управител Здравко Димитров.


Още от категорията

"Екзакта": ГЕРБ води с 3% пред БСП, възможен е и шестпартиен парламент

"Екзакта Рисърч Груп" проведе национални представителни изследвания в началото, в средата и в края на изборната кампания. Изследването в самия край на кампанията – четири дни преди вота за парламент показва, че на 26 март 2017 г. биха могли да гласуват около 3,7 млн. избиратели. Противно на очакванията за нов парламент с участието на по-малко на..

обновено на 24.03.17 в 15:02

На финала води ГЕРБ, следват БСП, Патриотите, ДПС и Воля

Дни преди вота картината на електоралните нагласи е следната: сред онези, които се очакват да гласуват за партия или кандидат, 27,1% казват, че ще подкрепят ГЕРБ, 26,5% - БСП.  Дали БСП или ГЕРБ ще спечели изборите ще зависи от поведението на българите в последните часове преди вота. Формулата на влизащите в парламента дни преди вота остава 5+1...

публикувано на 23.03.17 в 16:38

ГЕРБ приближава 3% преднина пред БСП

Преднина от 2.6% за партия ГЕРБ пред БСП на предстоящите извънредни парламентарни избори прогнозира социологическата агенция "Алфа Рисърч Груп". В навечерието на вота проучването ѝ отчита, че ГЕРБ ще получи 31.7% от гласовете на твърдо решилите да участват в изборите. За БСП биха гласували 29.1%. Много близки са позициите между "Обединените..

публикувано на 23.03.17 в 14:01

АФИС: Пет партии влизат в 44-тото НС, победителят e под въпрос

Дни преди извънредните парламентарни избори все още остава неясен отговорът на въпроса кой ще е победителят. С равни възможности за първо място са двете водещи партии БСП и ГЕРБ, като БСП има предимство сред твърдо решените да гласуват, а ГЕРБ все още разполага с резерви за разширяване на електоралната си база сред колебаещите се избиратели, показва..

публикувано на 23.03.17 в 12:06

ЕСТАТ: ГЕРБ води с 2,6% БСП, 6 партии в новото НС

Проучване на ЕСТАТ дни преди вота показва висока готовност за гласуване - 65% са категорични, че ще упражнят правото си на глас на 26 март. Изследването на общественото мнение агенцията е направила между 8 и 15 март и е финансирано със собствени средства. Очакванията на ЕСТАТ са до урните да отидат между 3 700 000 и 3 900 000 избиратели...

публикувано на 22.03.17 в 15:14

Последно няма яснота кой ще е първи в изборния ден

ГЕРБ води пред БСП с минимална преднина, до последно няма да има яснота коя политическа сила ще бъде първа на изборите за народни представители на 26 март.  Това показват данни от експресно проучване на "Барометър България", реализирано в последното денонощие (21-22 март). В телефонния сондаж, осъществен със собствени средства, са участвали 806..

публикувано на 22.03.17 в 15:07

БСП води пред ГЕРБ с един процент, според "Медиана"

Настоящото изследване е част от регулярното проследяване на общественото мнение, което се провежда от Агенция „Медиана”. Изследването е национално представително, проведено е с 1002 пълнолетни граждани в периода 14-20 март 2017г. Проучването е реализирано със собствени средства. „Медиана” носи..

обновено на 22.03.17 в 08:37