РЕКЛАМА

Режисьорът Никола Стоянов "Извън протокола"

Спектакълът „Великденско вино” бе посрещнат с много аплаузи от пловдивската публика. Режисьорът Никола Стоянов е  само на 28 годинии, но имаше смелостта да постави пиесата на Константин Илиев.

Това се случи благодарение на директора на пловдивската драма Кръсю Кръстев и драматурга на театъра Александър Секулов, които подкрепиха младия екип.

 В „Извън протокола” Режисьорът Никола Стоянов коментира отношението на пловдивския театър към смелостта на младите.


Още от категорията

По следите на привличането и отрицанието „Точно днес“

Точно днес има възможност да помогнем . Благотворителен концерт организират съученици и приятели на Васил Георгиев. Концертът е във Военния клуб в Пловдив, а младите музиканти вярват, че  музиката премахва всякакви ограничения и предразсъдъци  и който се докосне до небесния свят на музиката, никога не остава същия...  Точно днес..

обновено на 22.02.18 в 17:37

В Асеновград няма пострадали и щети от труса

Няма данни за пострадали и нанесени материални щети след силното земетресение тази нощ, обяви заместник - кметът на община Асеновград инж. Петър Бояджиев след разпоредената проверка на всички училища, детски градини, болницата и кметствата в общината.  Той обясни, че земетресението е с два епицентъра - единият е в индустриалната зона на града,..

обновено на 22.02.18 в 17:36

Забавянето на електронното гласуване може да е за добро

Очертава се отлагане на въвеждането на електронното гласуване. Това трябваше да стане 2019 година на европейските избори. Според специалистите обаче не сме готови. По темата Димитър Ганчев от Информационно общество каза: Може и да е за добро забавянето. Нивото на сигурност не е такова, че да се доверим на изчислителните системи.  Какво..

обновено на 22.02.18 в 17:24

Личният лекар на близначетата не ги е виждал от една година

Критично остава състоянието на едно от близначетата, приети по спешност в УМБАЛ“Свети Георги“. Момченцето все още е в  кома. Сестричката му се възстановява, но  не може да говори и да ходи. Според личния лекар на тригодишните деца д-р Янко Трифонов, Стефан и Габриела имат лекостепенна детска церебрална парализа.  Педиатърът забелязал..

обновено на 22.02.18 в 17:24

Иновациите, а не субсидиите ще спасят българското биоземеделие

Втора поредна година пари за биоземеделие у нас няма – европейските субсидии са изчерпани, затова и 2018-та е обявена за нулева година. Фермерите не могат да заявяват нови площи и да разширяват стопанствата си. В момента  България е абсолютно неконкурентноспособна в сектора биоземеделие . Тези, които се занимават с него в нашата страна,..

публикувано на 22.02.18 в 16:56

"Извън протокола" за труса с леко намигване

Успокоени, че снощното земетресение не нанесе щети и няма пострадали хора, в рубриката "Извън протокола" си позволяваме да погледнем на станалото и с чувство за хумор. Реплики на кмета  Иван Тотев и на главния инженер на ВиК - Пловдив  Антон Гълъбов разведряват темата. Чуйте в каква ситуация трусът е заварил кмета и как от ВиК обясняват, че..

публикувано на 22.02.18 в 15:36

Трусове и ежедневни грижи "Ден след ден"

Ние сме свикнали. Така отговори жена от Асеновград за това как е усетила земния трус тази нощ. Отговор, който може би предизвиква учудено вдигане на вежди, тъй като не го казва човек от Япония например. За щастие серията от трусове се оказа безопасна и само напомни, че регионът е сред сеизмично активните зони на България. Сред предполагаемите..

публикувано на 22.02.18 в 14:54