РЕКЛАМА

Пловдивското утро „Точно днес“

Пролетта вече е факт. Пет дни ни делят до поредните парламентарни избори, градусите се повишават, наддаването е в разгара си. Далеч от красивите обещания на политиците посрещаме пловдивското утро на 21 март с актуалните теми и събеседници „Точно днес“:

Рекордно ниска безработица в Пловдив и областта отчитат от Регионалната служба по заетостта. На какво се дължи тя и за какви заплати са готови да работят младите пловдивчани? По темата очаквайте разговор с Мария Георгиева, директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив.

И още теми "Точно днес":

Проследяваме заболеваемостта от морбили. Има ли риск от епидемия в България, в частност в Пловдив – разговор с професор Мира Кожухарова, епидемиолог.

Ще ви заведем и на премиера в Културния център на Радио Пловдив. А в случай, че се чудите как да сготвите бестселър – Антон Баев дава точната рецепта с книгата си “Истинската история на Спас Господов“. Интервю на Стоян Терзиев.

Посрещнете утрото с Радио Пловдив - от 6 до 9.30 ч.

print Отпечатай
Още от категорията

Пловдивски синдром „Точно днес“

Пловдив – Европейска столица на културата през 2019 година. Бъдеще, възможности и финансиране. И едно премиерско обещание - че парите от държавата със сигурност ще бъдат осигурени. Как ще се мобилизират силите и ресурсите – разговор със Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив и член на УС на Фондация „Пловдив 2019“. И един малко по-различен..

публикувано на 29.05.17 в 17:29

За правилата, пътищата и храната в "Ден след ден"

Държавата срещу войната по пътищата  – с  нови промени  в Закона за движение по пътищата,  в Наредбата за използване на наркотици и правилата за строеж на пътища и магистрали.  Това каза премиера Бойко Борисов преди ден на извънреден министерски съвет и даде кратък срок за действие на ресорните министри. По темата говорим с председателя на Съюза на..

публикувано на 29.05.17 в 14:23

"Точно днес" на 29 май в понеделник

Програмата започва с представяне на събитията в Пловдив : - Балканската мол итвена закуска събра над 180 участници от 31 страни и постави темата за съвременна Европа, която има своите предизвикателства според ГЕРБ. Повече от участниците в инициативата на д-р Мария Каназирска и Михаил Василев. - Българските археолози от днес са в Пловдив на 56-та..

обновено на 29.05.17 в 07:44

Шарено и различно „Точно днес”

За първа  година българските деца отбелязват Деня на Елмър. Героят на британския автор и илюстратор Дейвид Маккий е кариран слон. Пловдивската връзка е издателство „Жанет 45”, което заедно с фондация  „Детски книги” организират весел книжен празник в НДК, в рамките на Пролетния базар на книгата.. Валентина Стоева от фондация „Детски..

публикувано на 26.05.17 в 16:53

За истината и лъжата - теми в "Ден след ден"

Стенограмата за КТБ от съвета при президента така още не е факт, но и очакванията за съдържанието й май надминават реалността. Т.е. съдържанието в папките – не случайно участвалите в срещата са съгласни с публичността, но не влизат в конкретиката. Иначе в пловдивския регион втори ден под прокурорските прожектори са кметът на Асеновград и..

публикувано на 26.05.17 в 14:33

Европейски оферти и български изводи „Точно днес“

България в очакване на нов европейски сценарий...Финансов и не само... Идеята на еврокомисаря по икономическите въпроси, който обяви, че страните, които не са в Еврозоната, ще получат "предложение, на което не могат да откажат", предизвика нови надежди и реакции у нас. Готова ли е страната ни за тази стъпка и какви ще са икономическите и..

публикувано на 25.05.17 в 16:56

"Ден след ден" на 25 май

Ден след Празника на българската просвета и култура и на славянската писменост търсим отзвука на скандалното изказване на руския президент Владимир Путин пред македонския му колега Георге Иванов, че кирилицата е била пренесена в Русия от „македонска земя“. Изказването му предизвика бурни негативни реакции сред българите – и политици, и обикновени..

публикувано на 25.05.17 в 14:38