РЕКЛАМА

Пловдивското утро „Точно днес“

Пролетта вече е факт. Пет дни ни делят до поредните парламентарни избори, градусите се повишават, наддаването е в разгара си. Далеч от красивите обещания на политиците посрещаме пловдивското утро на 21 март с актуалните теми и събеседници „Точно днес“:

Рекордно ниска безработица в Пловдив и областта отчитат от Регионалната служба по заетостта. На какво се дължи тя и за какви заплати са готови да работят младите пловдивчани? По темата очаквайте разговор с Мария Георгиева, директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив.

И още теми "Точно днес":

Проследяваме заболеваемостта от морбили. Има ли риск от епидемия в България, в частност в Пловдив – разговор с професор Мира Кожухарова, епидемиолог.

Ще ви заведем и на премиера в Културния център на Радио Пловдив. А в случай, че се чудите как да сготвите бестселър – Антон Баев дава точната рецепта с книгата си “Истинската история на Спас Господов“. Интервю на Стоян Терзиев.

Посрещнете утрото с Радио Пловдив - от 6 до 9.30 ч.

print Отпечатай
Още от категорията

Фалити и защити "Ден след ден"

Закон, който да защитава от по-нататъшно затъване задлъжнелите, бе внесен в парламента. От вносителя Искрен Веселинов от Обединени патриоти, ще разберем кой и при какви условия може да се възползва от предлаганите в проекта правила за така наречения „частен фалит“. Подобен проект бе обсъждан и миналата година-един от авторите е адвокат Десислава..

публикувано на 21.07.17 в 14:21

За полетите и приземяването "Точно днес"

Без бряг е времето!  Започваме с Шекспир и ще заключим програмата в петък със звука на Страдивариус. Веселина Пеева разговаря с режисьора Тодор Димитров . Той представя продукцията "Хамлет", която ще се играе днес и утре от Шекспировата театрална школа "Петровден" в Паталеница.   Слагаме точка на темата - добавка за стаж, прокламирана от..

публикувано на 20.07.17 в 16:09

Алтернативата България? Теми в "Ден след ден"

Има ли алтернатива Терминал 2 на столичното летище? Или държавата България ще отговори на стандартите на нормалните държави – и материални, и най-вече морални? Въпрос от последните 28 години, на който все още не може да намерим отговор. Като общество, държава, елит. Иначе над 2 милиона българи всеки месец разчитат на преводи от своите деца, за..

публикувано на 20.07.17 в 13:57

Заедно или отделно „Точно днес“

Трусове във Фондация „Пловдив 2019“. Валят оставки, управляващите със светъл поглед в бъдещето. Ще се окаже ли колективната оставка на четирима от Управителния съвет на фондацията повратна точка в подготовката на Пловдив за Европейска столица на културата след две години? Търсим отговорите от Кирил Велчев , изпълнителен директор на „Пловдив..

публикувано на 19.07.17 в 17:47

Оставки, скандали и много въпросителни в „Ден след ден“

В двата часа на програма „Ден след ден“  - всичко за  извънредната сесия на ОбС в Пловдив ,която завърши с колективната оставка на членовете на  Управителния съвет на общинската фондация "Пловдив 2019"  Пенка Калинкова, д-р Мариана Чолакова, Любозар Фратев и Милена Чакандракова.  Те не са съгласни с политиката за подготовката на Европейска столица..

публикувано на 19.07.17 в 13:44

От конфликтите до легендите „Точно днес“

Извънредно –   преди сесията на пловдивските общинари за отчета и конфликтите във   фондация „Пловдив 2019 “. Гледни точки в очакване на консенсус, или оставки. Делка Палазова съпруга на  убития в Пловдив  пътен полицай  Делян Палазов за протеста „Да спрем убийствата на пътя!“. Той е част от националния протест, който ще се проведе..

публикувано на 18.07.17 в 16:58

За времената, хората и представите „Ден след ден“

На 18-ти юли ще се върнем 180 години назад, за да почетем годишнината от рождението на Левски. Какво научихме, какво помним, как говорим и си представяме Апостола днес разказват в репортажите от Карлово и от Пловдив Живка Танчева и Антоанета Петричанска.  За театралния спектакъл „Разпитът“ тази вечер в Карлово, създаден по протоколите на турския..

публикувано на 18.07.17 в 14:11