РЕКЛАМА

Пловдивското утро „Точно днес“

Пролетта вече е факт. Пет дни ни делят до поредните парламентарни избори, градусите се повишават, наддаването е в разгара си. Далеч от красивите обещания на политиците посрещаме пловдивското утро на 21 март с актуалните теми и събеседници „Точно днес“:

Рекордно ниска безработица в Пловдив и областта отчитат от Регионалната служба по заетостта. На какво се дължи тя и за какви заплати са готови да работят младите пловдивчани? По темата очаквайте разговор с Мария Георгиева, директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив.

И още теми "Точно днес":

Проследяваме заболеваемостта от морбили. Има ли риск от епидемия в България, в частност в Пловдив – разговор с професор Мира Кожухарова, епидемиолог.

Ще ви заведем и на премиера в Културния център на Радио Пловдив. А в случай, че се чудите как да сготвите бестселър – Антон Баев дава точната рецепта с книгата си “Истинската история на Спас Господов“. Интервю на Стоян Терзиев.

Посрещнете утрото с Радио Пловдив - от 6 до 9.30 ч.

Още от категорията

"Точно днес" - в последната седмица на юни - въпросите, поуките....смисъла

България - на границата между зоните на конфликт и Шенгенска Европа, само седмица преди финала на европейското председателство. С аргументи за постигнатото и с белези от уроците  след сблъсъка  на терена  на очаквания и реалности – регионално пристрастна, но  и ценностно мотивирана, предстои да търси отговор за промяната в осевите линии на..

публикувано на 24.06.18 в 17:50

"Ден след ден" на ръба между делника и празника

Първо да се спре вълната, а после да се разчиства, ремонтира и помага на бедстващите. Така образно премиерът Борисов описа необходимите спешни действия за застрашената от бежанска вълна Европа. Близо 70 милиона са вече бежанците по света, а въпросите на миграцията са тема на извънредна среща в Брюксел в неделя. Лидерите на 8 страни, включително..

публикувано на 22.06.18 в 15:00

Последно работно утро „Точно днес“

В утрото на 22 юни ще си припомним, че до края на работната седмица остават броени часове, а това ни подсказват и събитията в Пловдив – с различни покани за атрактивно начало на уикенд дестинации. Но преди това – актуалните теми в последния работен ден на седмицата: Икономически предизвикателства и посоки – анализ на Петър Ганев от..

обновено на 21.06.18 в 18:14

Нека да е лято "Ден след ден"

Горещо време и горещи страсти. Така навлизаме в лятото. С  продължаващи протести и недоволство на майки на деца с увреждания, а от днес и на  метеоролозите.  И с готвен вот на БСП към кабинета.  Това са част от темите в програма „Ден след ден“. До 17часа  ще чуем Адриана Стоименова, зам. председател на Националния съвет за интеграция на..

публикувано на 21.06.18 в 14:03

Цветно, лятно и делово "Точно днес" на 21 юни

Ще отброяваме заедно минутите от утрото на най-дългия ден в годината.  Астрономическото лято  обявяват тази година с протест синоптиците от БАН. Те предупреждават, че спират прогнозите, ако не бъдат осигурени средства от ръководството им. Мартин Славчев, дежурен синоптик на НИМХ ще ни каже още от мотивите. Димитър Владимиров попита пловдивчани как вече..

публикувано на 20.06.18 в 15:23

Теми в "Ден след ден"

  Продължителният протест на майките на деца с увреждания засега не се увенчава със закон, който да гарантира исканата от тях държавна подкрепа. Странична жертва на дебатите по темата стана заместник-социалният министър Росица Димитрова. Тя подаде оставка заради неприемливо високи разходи за командировка до САЩ. С бившият социален министър Иван..

обновено на 20.06.18 в 15:06

"Точно днес" през прага на 20 юни

От 6.00 до 9.30 в програмата на Радио Пловдив   -  за история и за днешна политика, за изкуство и стимули за талантливите млади хора, за програмата на  фестивала  OPERA OPEN 2018,  за поредния вот на недоверие към правителството, който внася БСП и за подписка на асеновградчани с искане за повече сигурност за пешеходците Чуйте гостите ни   -..

публикувано на 19.06.18 в 17:40