РЕКЛАМА

Пловдивското утро „Точно днес“

Пролетта вече е факт. Пет дни ни делят до поредните парламентарни избори, градусите се повишават, наддаването е в разгара си. Далеч от красивите обещания на политиците посрещаме пловдивското утро на 21 март с актуалните теми и събеседници „Точно днес“:

Рекордно ниска безработица в Пловдив и областта отчитат от Регионалната служба по заетостта. На какво се дължи тя и за какви заплати са готови да работят младите пловдивчани? По темата очаквайте разговор с Мария Георгиева, директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив.

И още теми "Точно днес":

Проследяваме заболеваемостта от морбили. Има ли риск от епидемия в България, в частност в Пловдив – разговор с професор Мира Кожухарова, епидемиолог.

Ще ви заведем и на премиера в Културния център на Радио Пловдив. А в случай, че се чудите как да сготвите бестселър – Антон Баев дава точната рецепта с книгата си “Истинската история на Спас Господов“. Интервю на Стоян Терзиев.

Посрещнете утрото с Радио Пловдив - от 6 до 9.30 ч.

print Отпечатай
Още от категорията

Политически лабиринти „Точно днес“

Победители и  победени – знаем ги  в цифри и мандати, уж всичко е ясно, а мъглявините не се разсейват особено. Извън точните изборни  числа, кой какво  друго спечели и какво загуби в тези избори.  Коментарите  - от пирова победа до не/стабилно управление, от катастрофа  до съвършено точни сметки. От тъпкане на място до разчистване на пътя,..

публикувано на 27.03.17 в 17:40

Да живеем красиво с добрите новини „Точно днес”

На 25-ти март празнуваме благата вест за раждането на Спасителя, която Архангел Гавраил съобщил на Дева Мария. За обредите и традициите  на Благовещение разказва Лора Христозова-гл. уредник в Етнографски музей-Пловдив. Отбелязваме и  „Часът на Земята”. Милиони хора по цял свят ще изгасят символично осветлението за  един час в 20.30..

обновено на 24.03.17 в 17:06

"Ден след ден" предизборни размисли и хумор

Протести на Дунав мост, блокада на трите изхода за Турция и затваряне на границата с Гърция. Протести на животновъди, тютюнопроизводители, пчелари, организации – едните заради незиплатени субсидии, другите заради „изборния туризъм“. Обсадени граници - такава е ситуацията в днешния петък – ден преди денят за размисъл преди изборите...

публикувано на 24.03.17 в 14:58

"Точно днес" снима проценти и стига до бариерата

Как партии и избиратели се срещат преди вота тази неделя? Картината на електоралните нагласи в данните  от последното проучване на социологическата агенция „Галъп“, проведено от 14 до 21 март- коментираме с директора на "Галъп" Първан Симеонов . За подготовката и организацията в деня на вота ще разговаряме с председателите РИК-овете в Пловдив -..

публикувано на 23.03.17 в 16:58

"Ден след ден" за случващото се

5 плюс една партии в следващия парламент очаква „Алфа рисърч“. Агенцията се базира на оповестено днес свое изследване, три дни преди вота. Социолозите прогнозират, че при това разположение на силите бъдещата управленска конструкция трябва да включва поне трима участници. Българската търговско-промишлена палата представи модернизираната версия..

публикувано на 23.03.17 в 14:45

"Точно днес" - За страховете, рисковете и достойните

Публично, избирателно и електорално, светът върви към  промяна и  тя неизбежно провокира и нови надежди, и стари страхове. Заради предизвикателствата на дигиталния век обаче заедно със старите, се появяват и нови, към които все още нямаме избработен имунитет. Смяната на  зимното часово време с лятното и последствията от това за икономиката и..

публикувано на 22.03.17 в 18:32

На 22 март – да ни върви по вода

В Световния ден на водата в програма „Ден след ден“ с пролетно настроение за празника  в Пловдив и посланията, които поставя въпроса на  кампанията тази година - „Защо хабим водата?“ Очаквайте репортаж на Живка Танчева и разговор с главния инженер на ВиК –Пловдив Антон Гълъбов. Тема с продължение и оправдано притеснение – ще бъде ли..

публикувано на 22.03.17 в 14:14