Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев (Пд) започна със загуба контролите

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив загуби с 0:1 от Пелистер (Битоля) в първа контрола от подготовката си за участиeто в Лига Европа и Първа професионална лига. Двубоят се игра на стадиона в Разлог. 

През първото полувреме "канарчетата" бяха по-активни, но пропуски направиха Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев. В 31-ата минута се стигна до скандал между футболистите на дата отбора, като от "жълто-черните" най-активен бе Омар Косоко, който получи жълт картон. 

Играта през второто полувреме беше равностойна, като македонците застрашиха няколко пъти опасно вратата на Ботев. В 79-ата минута Матей Цветановски отбеляза победния гол за Пелистер.

Състав на Ботев: Иван Чворович, Цветомир Панов, Виктор Генев, Йордан Минев, Пламен Димов, Меледже Омнебес, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Фелипе Бризола, Тони Тасев, Омар Косоко (Даниел Кайзер, Кристиан Димитров, Лазар Марин, Радослав Апостолов, Алваро Юлиано, Крум Стоянов, Серкан Юсеин, Милко Георгиев, Исмет Рамадан, Иван Василев).



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Крачанов, Христоскова и Кривошийска призоваха феновете за подкрепа

Шампионките призоваха за подкрепа срещу ЦСКА

Женският волейболен шампион Марица (Пловдив) преследва своята 10-а поредна титла в първенството. Маричанки ще са домакини на ЦСКА на 17 и 18 април в първите две срещи от плейофите. Мачовете ще се играят в зала „Сила“ от 18:30 часа. На брифинга в зала „Лаута“ преди двубоя присъстваха старши-треньорът Борислав Крачанов и волейболистките Добрина..

публикувано на 15.04.24 в 15:10
Стамен Белчев

Стамен Белчев замени Нестор ел Маестро начело на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро бе уволнен от своя пост, а начело на "червените" застава Стамен Белчев, съобщиха от клуба. Раздялата с Нестор ел Маестро идва след незадоволителните резултати през пролетта. В последните си три мача ЦСКА записа домакински загуби от Локомотив (Пловдив) и Пирин (Благоевград), макар че записа победа в дербито с Левски..

публикувано на 15.04.24 в 13:08

Кристина Дончева за семейството като вдъхновение

 На 14.04.2024г.  в предаването „Споделено” гостува певицата Кристина Дончева. Гласът й се отличи още преди 10 години, когато участва в популярен телевизионен формат. След това създава много музика, която не успява да стигне до широка публика. Но тя не спира да се труди и усъвършенства. Криси сподели за трудностите и как всяка капка..

публикувано на 15.04.24 в 10:59

Локомотив взе само точка под Аязмото

Берое и Локомотив(Пловдив) завършиха 2:2 в един интригуващ двубой. Двата тима предложиха добро качество в приятната априлска вечер под Аязмото в Стара Загора. Първото положение в срещата бе изградено от  „смърфовете“. Димитър Илиев пусна извеждащ пас към Бабакар Дион, който от аутлинията подаде за Мичи Нтело,  но той бе затворен и нанесе много неточен..

обновено на 15.04.24 в 10:13

Момчил Цонев за 14-ото издание на 6Fest в Пловдив

Днес в предаването Клуб "Неделя" наш гост бе Момчил Цонев - организатор на Фестивала за улични изкуства 6Fest. Събитието е емблематично за нашия град. Тази година предстои  14-ото му издание, като за първи път има и отделна градска програма от събития, които ще се провеждат в партньорски локации като галерии, читалища и арт центрове. За Радио Пловдив..

публикувано на 14.04.24 в 19:40