Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пиронкова пропуска US Open

Снимка: БУЛФОТО

Цветана Пиронкова ще пропусне Откритото първенство на САЩ по тенис, заради контузия в рамото. Така българката ще сложи край на серията си от 49 поредни участия на турнири от Големия шлем, започнала през 2006 година.

Пловдивчанката, която в момента е 125-а в световната ранглиста, трябваше да се включи в квалификациите на турнира в Ню Йорк. Заради контузията си Цвети вероятно ще загуби още точки и ще се смъкне още в класацията на УТА.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Шампионките завършиха редовния сезон с 14 победи от 14 мача

ВК Марица започва плейофите като гост на ДКС Варна

Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) стартира тази седмица четвъртфиналните плейофи в Националната волейболна лига. Съперник на момичетата на Борислав Крачанов ще бъде тимът на ДКС Варна (Варна). Същинската битка за 10-та поредна титла на тима започва на 22 март (петък) от 18:00 часа Марица ще гостува в зала "Младост 1" във Варна...

публикувано на 18.03.24 в 14:02

ЦСКА се разправи с Ботев за едно полувреме

ЦСКА София спечели с 4:0 срещу Ботев (Пловдив) в последния мач от 25-ия кръг на футболното ни първенство. С две попадения се отличи Фернандо Каранга, негови първи с червената фланелка след завръщането му в отбора тази зима, а по веднъж се разписаха Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон. "Червените" решиха всичко до почивката, когато вкараха три гола...

публикувано на 17.03.24 в 20:27

За прошката към себе си и към рода бъдете будни

Празникът Сирни Заговезни е разпространен и се отбелязва в цяла България, като в различните краища е наричан с различни имена - Сирници, Сирни поклади, Сирница, Прошка и т.н. За прошката няма ден, но днешния казват е повеля на Душата. В тази връзка, днес началото на предаването Клуб "Неделя" поставихме с темата за силата на прошката в рода. Наш..

публикувано на 17.03.24 в 18:40

Локомотив нанесе първа загуба на Славия за 2024г.

Локомотив (Пловдив) победи Славия в мач от XXV кръг на Първа лига. На стадион „Александър Шаламанов“ „смърфовете“ се наложиха с 2:1.  В 19-ата минута Локомотив можеше да поведе. Евандро стреля неособено силно от фал. Топката отиваше право в Светослав Вуцов, който обаче не успя да я улови. За негово щастие кълбото премина покрай лявата греда, излизайки..

публикувано на 16.03.24 в 15:03

Георги Иванов-Гонзо е новият президент на БФС!

Георги Иванов – Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз! Досегашният технически директор на БФС наследи на поста Борислав Михайлов, чиято оставка бе приета с пълно мнозинство по време на Конгреса. Георги Иванов спечели надпреварата по безапелационен начин още на първи тур, като не стигна до балотаж. Общо регистрираните делегати, които са..

публикувано на 15.03.24 в 18:38